AgusiaP Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [QUOTE=Beatkaa;19506773 ps.Wydaje mi się,że rozmiar takiego plakatu to A4,a Wy dziewczyny jak myślicie?[/QUOTE] Tak jest;) Danusiu nie musisz się spieszyc ;) Jak będziesz miała więcej wolnego czasu możesz zrobic plakacik ;) Toleńka ma ogłoszenia w necie, więc spokojnie :lol: Tylko nikt nie dzwoni :placz: Gabi czt Tolunia jest grzeczna? Robi siusiu tylko do kuwety?:roll: Quote
Martika&Aischa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Agunia rzeczy z bazarku mam dać Myszcze czy odbierzesz ode mnie z pracy ??? ;) Buziaki dla Kajtula i Tolusi :* Quote
AgusiaP Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Agunia rzeczy z bazarku mam dać Myszcze czy odbierzesz ode mnie z pracy ??? ;) Buziaki dla Kajtula i Tolusi :*[/QUOTE] Podjade do Ciebie Martunia ;) Quote
Dancik Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Ok to niech będzie format A4 ...Gabifajnie by było gdyby Ci się udało w wolnej chwili zrobić Tolijakieś ładne zdjęcia bo te co oglądałam w ogłoszeniach sąnieostre :) Quote
Martika&Aischa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='AgusiaP']Podjade do Ciebie Martunia ;)[/QUOTE] No to super ciocia :* zapakuję klamoty i zwiozę jutro do pracy żeby się nic nie potłukło :) Quote
Gabi79 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 (edited) [quote name='AgusiaP']Tak jest;) Danusiu nie musisz się spieszyc ;) Jak będziesz miała więcej wolnego czasu możesz zrobic plakacik ;) Toleńka ma ogłoszenia w necie, więc spokojnie :lol: Tylko nikt nie dzwoni :placz: Gabi czt Tolunia jest grzeczna? Robi siusiu tylko do kuwety?:roll:[/QUOTE] Tolusia szaleje, ale jest przy tym mega słodka. Z sikaniem na łóżko był spokój, ale wczoraj wzięłam inną kołdrę i nie spryskałam jej Akyszkiem, no i nad ranem mokra niespodzianka. Nie mam niestety aparatu, tamte zdjęcia robiłam tel. dlatego są nieostre. Tolunia i Kajtuś pozdrawiają wszystkie cioteczki!!! Na konto Toluni wpłynęło 10,50 z bazarku Myszki, dzięki wielkie!!! Edited August 13, 2012 by Gabi79 Quote
AgusiaP Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Tolcia bardzo nie ładnie :angryy: Co ona z tym siusianiem...? Kurcze .... Quote
Beatkaa Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 No niestety, z kotkami to tak czasem jest,z małymi szczególnie.Za każdym razem kiedy Gabrysiu zauważysz,że Tolunia nasiusiała na łóżko,weź ją w to miejsce,powiedz NIE WOLNO i daj do kuwety. Z czasem powinno pomóc. Quote
Gabi79 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Beatkaa']No niestety, z kotkami to tak czasem jest,z małymi szczególnie.Za każdym razem kiedy Gabrysiu zauważysz,że Tolunia nasiusiała na łóżko,weź ją w to miejsce,powiedz NIE WOLNO i daj do kuwety. Z czasem powinno pomóc.[/QUOTE] Dzięki Beatko, tak kilka razy zrobiłam. Dzisiaj Tola nasikała 3 razy poza kuwetą, nad ranem 2 razy na kanapę, a potem do butów. Te 2 miejsca sobie upodobała. Kołdrę spryskałam Akyszkiem, to zrobiła na prześcieradło.... W kuwecie za każdym razem miała czysto. Jak jutro sytuacja się powtórzy może trzeba będzie jednak pójść z nią do weta? Sama nie wiem, może ona faktycznie tym sikaniem coś sygnalizuje. Przecież przez kilka dni był spokój. Beatko, jak było na wyjeździe????????? Quote
AgusiaP Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Gabrysiu wydaje mi się, że jej nic nie jest ;) Badania moczu ok, ma apeteyt, nie jest osowiała a wrecz przeciwnie :lol: Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 A ja pięknie poproszę o numerek konta dla naszego łobuza Toluni :loveu: Ponieważ Perełka już ma domek pieniążki z tego bazarku zdecydowałyśmy się przekazać właśnie Tolci na karmę. ( 31 zł ) Jak dolecą proszę o potwierdzenie na tym bazarku :) ślicznie dziękuję :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228458-Rozliczamy-Szpilki-Cz%C3%B3%C5%82enka-Buty-Gwiazd-i-NIE-TYLKO-Dla-Pere%C5%82ki-22-06-20-00[/url] Quote
AgusiaP Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Martika@Aischa']A ja pięknie poproszę o numerek konta dla naszego łobuza Toluni :loveu: Ponieważ Perełka już ma domek pieniążki z tego bazarku zdecydowałyśmy się przekazać właśnie Tolci na karmę. ( 31 zł ) Jak dolecą proszę o potwierdzenie na tym bazarku :) ślicznie dziękuję :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228458-Rozliczamy-Szpilki-Cz%C3%B3%C5%82enka-Buty-Gwiazd-i-NIE-TYLKO-Dla-Pere%C5%82ki-22-06-20-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228458-Rozliczamy-Szpilki-Czółenka-Buty-Gwiazd-i-NIE-TYLKO-Dla-Perełki-22-06-20-00[/URL][/QUOTE]:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi::buzi::buzi::Rose::Rose::Rose::cunao: Quote
Gabi79 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Martika@Aischa']A ja pięknie poproszę o numerek konta dla naszego łobuza Toluni :loveu: Ponieważ Perełka już ma domek pieniążki z tego bazarku zdecydowałyśmy się przekazać właśnie Tolci na karmę. ( 31 zł ) Jak dolecą proszę o potwierdzenie na tym bazarku :) ślicznie dziękuję :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228458-Rozliczamy-Szpilki-Cz%C3%B3%C5%82enka-Buty-Gwiazd-i-NIE-TYLKO-Dla-Pere%C5%82ki-22-06-20-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228458-Rozliczamy-Szpilki-Czółenka-Buty-Gwiazd-i-NIE-TYLKO-Dla-Perełki-22-06-20-00[/URL][/QUOTE] Dzięki serdeczne w imieniu Tolusi już wysyłam nr konta:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Pieniążki wysłane na wskazane konto :) Gabi jak dolecą proszę potwierdź na bazarku :) A Ty Tolusia proszę nie drażnić cioci Gabi ;) Quote
AgusiaP Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Pieniążki wysłane na wskazane konto :) Gabi jak dolecą proszę potwierdź na bazarku :) A Ty Tolusia proszę nie drażnić cioci Gabi ;)[/QUOTE] Gabi to jej na pewno wybaczy :lol: ja się bardziej martwię o Michała :roll: Quote
Beatkaa Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Gabi79']Dzięki Beatko, tak kilka razy zrobiłam. Dzisiaj Tola nasikała 3 razy poza kuwetą, nad ranem 2 razy na kanapę, a potem do butów. Te 2 miejsca sobie upodobała. Kołdrę spryskałam Akyszkiem, to zrobiła na prześcieradło.... W kuwecie za każdym razem miała czysto. Jak jutro sytuacja się powtórzy może trzeba będzie jednak pójść z nią do weta? Sama nie wiem, może ona faktycznie tym sikaniem coś sygnalizuje. Przecież przez kilka dni był spokój. Beatko, jak było na wyjeździe?????????[/QUOTE] Kochana z czystym sumieniem,mogę powiedzieć,że Tolusi na pewno nic nie jest.Koty już tak mają i albo z czasem się oduczą albo ... już im tak zostaje :mad: Kot od mojej koleżanki lubi to robić szczególnie demonstracyjnie,kiedy jest w kuchni wskakuje na stół i sika z premedytacją np.na cukier czy sól....:shake: Złośnik normalnie :evil_lol: Na wyjeździe bardzo fajnie,nie powiem.Pogoda troszkę nie dopisała,ale jak już wyszło słoneczko to od razu biegłyśmy na spacerek z koleżanką.;) Człowiek pobył trochę z przyrodą ,naładował akumulatorki i naprawdę od razu lepiej :) Pierwsze co mi przyszło na myśl jak wysiadłam z auta po przyjeździe: "jeny.....jaki tutaj smród :lol:". Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Najserdeczniej zapraszamy na szaleństwo wyprzedażowe :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230659-Szale%C5%84stwo-czas-zacz%C4%85%C4%87-%29-Wielka-Wyprzeda%C5%BC!!!-Wszystkie-Marki-21-08-22-00[/url] Quote
Gabi79 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Beatkaa']Kochana z czystym sumieniem,mogę powiedzieć,że Tolusi na pewno nic nie jest.Koty już tak mają i albo z czasem się oduczą albo ... już im tak zostaje :mad: Kot od mojej koleżanki lubi to robić szczególnie demonstracyjnie,kiedy jest w kuchni wskakuje na stół i sika z premedytacją np.na cukier czy sól....:shake: Złośnik normalnie :evil_lol: Na wyjeździe bardzo fajnie,nie powiem.Pogoda troszkę nie dopisała,ale jak już wyszło słoneczko to od razu biegłyśmy na spacerek z koleżanką.;) Człowiek pobył trochę z przyrodą ,naładował akumulatorki i naprawdę od razu lepiej :) Pierwsze co mi przyszło na myśl jak wysiadłam z auta po przyjeździe: "jeny.....jaki tutaj smród :lol:".[/QUOTE] Mam nadzieję, że Tola się oduczy tego sikania. Nie dość, że chętnych na adopcję brak, to jak w końcu zdarzy się cud i ktoś ją adoptuje, to pewnie szybko zwróci z powodu tego sikania. Wczoraj wieczorem POŻĄDNIE spryskałam całą CZYŚCIUTKĄ pościel Akyszkiem, stwierdziliśmy, że trzeba wytrzymać ten intensywny zapach dla dobra sprawy. Obudziłam się przed trzecią w nocy i poszłam sprawdzić kuwetę - było czysto. Budzę się ok. ósmej - mokra kołdra, a w kuwecie nadal czysto. Po prostu się załamałam..... Beatko, cieszę się, że było fajnie. A z pogodą wiadomo jak jest dopisze lub nie. Wstyd się przyznać, ale ja nie byłam na wakacjach od czterech lat. Ale zawsze jak wracałam, też zauważałam, a raczej czułam, że strasznie u nas śmierdzi.:angryy: Quote
Martika&Aischa Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Gabi79']Mam nadzieję, że Tola się oduczy tego sikania. Nie dość, że chętnych na adopcję brak, to jak w końcu zdarzy się cud i ktoś ją adoptuje, to pewnie szybko zwróci z powodu tego sikania. Wczoraj wieczorem POŻĄDNIE spryskałam całą CZYŚCIUTKĄ pościel Akyszkiem, stwierdziliśmy, że trzeba wytrzymać ten intensywny zapach dla dobra sprawy. Obudziłam się przed trzecią w nocy i poszłam sprawdzić kuwetę - było czysto. Budzę się ok. ósmej - mokra kołdra, a w kuwecie nadal czysto. Po prostu się załamałam..... Beatko, cieszę się, że było fajnie. A z pogodą wiadomo jak jest dopisze lub nie. Wstyd się przyznać, ale ja nie byłam na wakacjach od czterech lat. Ale zawsze jak wracałam, też zauważałam, a raczej czułam, że strasznie u nas śmierdzi.:angryy:[/QUOTE] Tolcia :mad::mad::mad::mad: Quote
Beatkaa Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Gabi79']Mam nadzieję, że Tola się oduczy tego sikania. Nie dość, że chętnych na adopcję brak, to jak w końcu zdarzy się cud i ktoś ją adoptuje, to pewnie szybko zwróci z powodu tego sikania. Wczoraj wieczorem POŻĄDNIE spryskałam całą CZYŚCIUTKĄ pościel Akyszkiem, stwierdziliśmy, że trzeba wytrzymać ten intensywny zapach dla dobra sprawy. Obudziłam się przed trzecią w nocy i poszłam sprawdzić kuwetę - było czysto. Budzę się ok. ósmej - mokra kołdra, a w kuwecie nadal czysto. Po prostu się załamałam..... Beatko, cieszę się, że było fajnie. A z pogodą wiadomo jak jest dopisze lub nie. Wstyd się przyznać, ale ja nie byłam na wakacjach od czterech lat. Ale zawsze jak wracałam, też zauważałam, a raczej czułam, że strasznie u nas śmierdzi.:angryy:[/QUOTE] Ech ta nasza Tolunia to się zaparła,że heeeej :shake: Och,żeby dziewczyna się szybko oduczyła :mad: Quote
AgusiaP Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='Gabi79']Mam nadzieję, że Tola się oduczy tego sikania. Nie dość, że chętnych na adopcję brak, to jak w końcu zdarzy się cud i ktoś ją adoptuje, to pewnie szybko zwróci z powodu tego sikania. Wczoraj wieczorem POŻĄDNIE spryskałam całą CZYŚCIUTKĄ pościel Akyszkiem, stwierdziliśmy, że trzeba wytrzymać ten intensywny zapach dla dobra sprawy. Obudziłam się przed trzecią w nocy i poszłam sprawdzić kuwetę - było czysto. Budzę się ok. ósmej - mokra kołdra, a w kuwecie nadal czysto. Po prostu się załamałam..... Beatko, cieszę się, że było fajnie. A z pogodą wiadomo jak jest dopisze lub nie. Wstyd się przyznać, ale ja nie byłam na wakacjach od czterech lat. Ale zawsze jak wracałam, też zauważałam, a raczej czułam, że strasznie u nas śmierdzi.:angryy:[/QUOTE] Gabrysiu może kup jej inny żwirek? Quote
iwonamaj Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 No właśnie, może ten jej nie pasuje...Teraz jest tyle różnych rodzajów żwirku... Quote
Recommended Posts