Beatkaa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 :loveu: proszę bardzo : http://www.dogomania.pl/forum/threads/229697-Od-Z%C5%81OT%C3%93WECZKI-dla-kociej-panienieczki-Toli-!-Do-26-07-2012-do-godz-21-00 :) Quote
AgusiaP Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Beatkaa']:loveu: proszę bardzo : http://www.dogomania.pl/forum/threads/229697-Od-ZŁOTÓWECZKI-dla-kociej-panienieczki-Toli-!-Do-26-07-2012-do-godz-21-00 :) Beatka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Jestem wreszcie!!!!!!!!!! Internet mi nie działał, tak to bywa z przenośnym:-( Jak nie laptop, to internet, no nic ważne, żeby już było ok. CatAngel, dziękuję za odwiedziny Tolusi na wątku!!!!:loveu: Beatko, dzięki serdeczne za bazarek, jesteś kochana:loveu:Zaraz będę rozsyłać zaproszenia Aga, ja wydałam dotychczas około 10 zł, dzisiaj muszę kupić 4pak saszetek. Mam paragony muszę poszukać, bo gdzieś zapodziałam. To może zamówmy u Gosi te 130 ogłoszeń za 15 zł??? Tylko Aga musiałabyś przelać tą kwotę, bo ja na koncie już nic nie mam. Wczoraj musiałam zapłacić kartą, bo bankomat nie działał. Może z bazarku się uzbiera na szczepienie? Quote
Beatkaa Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Gabi79']Jestem wreszcie!!!!!!!!!! Internet mi nie działał, tak to bywa z przenośnym:-( Jak nie laptop, to internet, no nic ważne, żeby już było ok. CatAngel, dziękuję za odwiedziny Tolusi na wątku!!!!:loveu: Beatko, dzięki serdeczne za bazarek, jesteś kochana:loveu:Zaraz będę rozsyłać zaproszenia Aga, ja wydałam dotychczas około 10 zł, dzisiaj muszę kupić 4pak saszetek. Mam paragony muszę poszukać, bo gdzieś zapodziałam. To może zamówmy u Gosi te 130 ogłoszeń za 15 zł??? Tylko Aga musiałabyś przelać tą kwotę, bo ja na koncie już nic nie mam. Wczoraj musiałam zapłacić kartą, bo bankomat nie działał. Może z bazarku się uzbiera na szczepienie?[/QUOTE] Nie ma za co ciocia:loveu: Miejmy nadzieję,że chociaż troszkę się uzbiera :):) Super Gabi,że roześlesz zaproszenia,im więcej osób tym lepiej ;) Quote
Gabi79 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Beatkaa']Nie ma za co ciocia:loveu: Miejmy nadzieję,że chociaż troszkę się uzbiera :):) Super Gabi,że roześlesz zaproszenia,im więcej osób tym lepiej ;)[/QUOTE] Rozesłałam, na razie do osób, które były na forum. Jak Aga się odezwie na wątku ustalimy, co z ogłoszeniami i kiedy z Tolcią na szczepienie Quote
AgusiaP Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Gabi79']Rozesłałam, na razie do osób, które były na forum. Jak Aga się odezwie na wątku ustalimy, co z ogłoszeniami i kiedy z Tolcią na szczepienie[/QUOTE] Ok Gabi ja mogę wysłac Gosi pieniążki, ale w poniedziałek bo zaraz muszę uciekac To Ty zamów a ja w poniedziałek przeleję Tylko poproś o dane do przelewu bo ja skasowałam.. Quote
Gabi79 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='iwonamaj']Zaglądam do maleńkiej...[/QUOTE] Iwonko, czy Ty już wróciłaś, czy na urlopie chwilowo korzystasz z internetu??????????? Quote
iwonamaj Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Wróciłam przed chwilką, byłam tylko tydzień... Quote
Gabi79 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='iwonamaj']Wróciłam przed chwilką, byłam tylko tydzień...[/QUOTE] Wiem, że wyjechałaś na tydzień, ale coś mi się poknociło, że wracasz w niedzielę:stupid: Quote
Nadziejka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 odwiedzam i sciskuniam:iloveyou::iloveyou:Tolunie z Gabrynia i Kajtuniem:loveu: Quote
Gabi79 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 ewa gonzales napisał(a):odwiedzam i sciskuniam:iloveyou::iloveyou:Tolunie z Gabrynia i Kajtuniem:loveu: Dzięki Ewuś, my odwzajemniamy;) Quote
Gabi79 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Cioteczki, zamówiłam u CatAngel 130 ogłoszeń za 15 złotych, jak będą gotowe wstawię tu linki. Tolusia jest wspaniała, szaleje na całego, zaczepia Kajtunia z czego on nnie zawsze jest zadowolony;) Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Melduję się w końcu i ja ;) przybiegam od razu poczytać co nowego u naszej Tolci :loveu: Quote
Gabi79 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Melduję się w końcu i ja ;) przybiegam od razu poczytać co nowego u naszej Tolci :loveu: O, cioteczka Martika wróciła, jak było na urlopie??????? U Toluni wszystko ok. tylko ds brak:-( Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Gabi79 napisał(a):O, cioteczka Martika wróciła, jak było na urlopie??????? U Toluni wszystko ok. tylko ds brak:-( Gabi na urlopie suuuuuper ;) ale co tu dużo mówić bez Was jakoś nie tak ;) Trzymam kciuki za jak najlepszy domek dla Tolusi!!!! Quote
Nadziejka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Gabi na urlopie suuuuuper ;) ale co tu dużo mówić bez Was jakoś nie tak ;) Trzymam kciuki za jak najlepszy domek dla Tolusi!!!! pozdrawiam Toluniowe serdunko i ciotenki:loveu: juhuuuuuuuuuuu Marticzka wrocillaaaaaaaaaaaa:bye::sweetCyb::sweetCyb:boc bez nas sie na urlpku tr smucillaaaaaanareszcie mam sie na kogo obrazac:multi::evil_lol: Martus opowiadaj jako byllooooooooooooooooooomodelko nasza:multi: Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Ewunia urlop pracowity bo biegałam po ciotkach i kuzynkach ;) taka runda codzienna od rana do nocy ;) od stołu do stołu lub od sklepu do sklepu ;) Sklepy zrobiły na mnie naprawdę wrażenie .....ech gdybym tylko wzięła więcej kasy :eviltong: A bez Was jasne że smutno dlatego serducho zostawiłam w Wami moje śliczne, cudne ciotki :loveu: Quote
Gabi79 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ewunia urlop pracowity bo biegałam po ciotkach i kuzynkach ;) taka runda codzienna od rana do nocy ;) od stołu do stołu lub od sklepu do sklepu ;) Sklepy zrobiły na mnie naprawdę wrażenie .....ech gdybym tylko wzięła więcej kasy :eviltong: A bez Was jasne że smutno dlatego serducho zostawiłam w Wami moje śliczne, cudne ciotki :loveu: Dobrze Martunia, że już jesteś:lol:, Iwonka też już wróciła, tylko Mysza jeszcze na swoim ranczo;) Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Gabi79 napisał(a):Dobrze Martunia, że już jesteś:lol:, Iwonka też już wróciła, tylko Mysza jeszcze na swoim ranczo;) Mysz dziś zameldowała że w niedziele wraca i zaraz ruszamy z bazarkiem :lol: Quote
Gabi79 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 (edited) Martika@Aischa napisał(a):Mysz dziś zameldowała że w niedziele wraca i zaraz ruszamy z bazarkiem :lol: Melduję, że wpłynęło dla Tolusi 20 zł. od cioteczki rudakacha. Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose: Zapłaciłam za pakiet 130 ogłoszeń 15 zł Zostało 45 zł (w tym 40 jest u Agusi na koncie) +drobniaki, jakie mi zostały z 20 zł, po zakupie karmy i żwirku, jak znajdę paragony to dokładnie napiszę jaką kwotę dotychczas wydałam i wstawię fotkę. Edited August 7, 2012 by Gabi79 Quote
Martika&Aischa Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 To po cichutku Gabi ich uściskaj tylko tak żeby urwisów nie zbudzić ;) Quote
Gabi79 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Martika@Aischa napisał(a):To po cichutku Gabi ich uściskaj tylko tak żeby urwisów nie zbudzić ;) Uściskałam ich przed chwilą, bo znowu sobie słodko śpią:iloveyou: Beznadziejna pogoda................ Quote
Martika&Aischa Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Gabi79 napisał(a):Uściskałam ich przed chwilą, bo znowu sobie słodko śpią:iloveyou: Beznadziejna pogoda................ Miała być duchota a tu leje z nieba jak z wiadra ;) Quote
Recommended Posts