Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem wreszcie!!!!!!!!!!
Internet mi nie działał, tak to bywa z przenośnym:-(
Jak nie laptop, to internet, no nic ważne, żeby już było ok.

CatAngel, dziękuję za odwiedziny Tolusi na wątku!!!!:loveu:

Beatko, dzięki serdeczne za bazarek, jesteś kochana:loveu:Zaraz będę rozsyłać zaproszenia

Aga, ja wydałam dotychczas około 10 zł, dzisiaj muszę kupić 4pak saszetek. Mam paragony muszę poszukać, bo gdzieś zapodziałam.
To może zamówmy u Gosi te 130 ogłoszeń za 15 zł??? Tylko Aga musiałabyś przelać tą kwotę, bo ja na koncie już nic nie mam.
Wczoraj musiałam zapłacić kartą, bo bankomat nie działał.

Może z bazarku się uzbiera na szczepienie?

Posted

[quote name='Gabi79']Jestem wreszcie!!!!!!!!!!
Internet mi nie działał, tak to bywa z przenośnym:-(
Jak nie laptop, to internet, no nic ważne, żeby już było ok.

CatAngel, dziękuję za odwiedziny Tolusi na wątku!!!!:loveu:

Beatko, dzięki serdeczne za bazarek, jesteś kochana:loveu:Zaraz będę rozsyłać zaproszenia

Aga, ja wydałam dotychczas około 10 zł, dzisiaj muszę kupić 4pak saszetek. Mam paragony muszę poszukać, bo gdzieś zapodziałam.
To może zamówmy u Gosi te 130 ogłoszeń za 15 zł??? Tylko Aga musiałabyś przelać tą kwotę, bo ja na koncie już nic nie mam.
Wczoraj musiałam zapłacić kartą, bo bankomat nie działał.

Może z bazarku się uzbiera na szczepienie?[/QUOTE]

Nie ma za co ciocia:loveu:

Miejmy nadzieję,że chociaż troszkę się uzbiera :):) Super Gabi,że roześlesz zaproszenia,im więcej osób tym lepiej ;)

Posted

[quote name='Beatkaa']Nie ma za co ciocia:loveu:

Miejmy nadzieję,że chociaż troszkę się uzbiera :):) Super Gabi,że roześlesz zaproszenia,im więcej osób tym lepiej ;)[/QUOTE]

Rozesłałam, na razie do osób, które były na forum.
Jak Aga się odezwie na wątku ustalimy, co z ogłoszeniami i kiedy z Tolcią na szczepienie

Posted

[quote name='Gabi79']Rozesłałam, na razie do osób, które były na forum.
Jak Aga się odezwie na wątku ustalimy, co z ogłoszeniami i kiedy z Tolcią na szczepienie[/QUOTE]

Ok Gabi ja mogę wysłac Gosi pieniążki, ale w poniedziałek bo zaraz muszę uciekac
To Ty zamów a ja w poniedziałek przeleję
Tylko poproś o dane do przelewu bo ja skasowałam..

Posted

[quote name='iwonamaj']Wróciłam przed chwilką, byłam tylko tydzień...[/QUOTE]

Wiem, że wyjechałaś na tydzień, ale coś mi się poknociło, że wracasz w niedzielę:stupid:

Posted

Cioteczki, zamówiłam u CatAngel 130 ogłoszeń za 15 złotych, jak będą gotowe wstawię tu linki.

Tolusia jest wspaniała, szaleje na całego, zaczepia Kajtunia z czego on nnie zawsze jest zadowolony;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Melduję się w końcu i ja ;) przybiegam od razu poczytać co nowego u naszej Tolci :loveu:

O, cioteczka Martika wróciła, jak było na urlopie???????

U Toluni wszystko ok. tylko ds brak:-(

Posted

Gabi79 napisał(a):
O, cioteczka Martika wróciła, jak było na urlopie???????

U Toluni wszystko ok. tylko ds brak:-(

Gabi na urlopie suuuuuper ;) ale co tu dużo mówić bez Was jakoś nie tak ;)
Trzymam kciuki za jak najlepszy domek dla Tolusi!!!!

Posted

Gabi na urlopie suuuuuper ;) ale co tu dużo mówić bez Was jakoś nie tak ;)
Trzymam kciuki za jak najlepszy domek dla Tolusi!!!!

pozdrawiam Toluniowe serdunko i ciotenki:loveu: juhuuuuuuuuuuu Marticzka wrocillaaaaaaaaaaaa:bye::sweetCyb::sweetCyb:boc bez nas sie na urlpku tr smucillaaaaaanareszcie mam sie na kogo obrazac:multi::evil_lol: Martus opowiadaj jako byllooooooooooooooooooomodelko nasza:multi:

Posted

Ewunia urlop pracowity bo biegałam po ciotkach i kuzynkach ;) taka runda codzienna od rana do nocy ;) od stołu do stołu lub od sklepu do sklepu ;) Sklepy zrobiły na mnie naprawdę wrażenie .....ech gdybym tylko wzięła więcej kasy :eviltong:
A bez Was jasne że smutno dlatego serducho zostawiłam w Wami moje śliczne, cudne ciotki :loveu:

Posted

Ewunia urlop pracowity bo biegałam po ciotkach i kuzynkach ;) taka runda codzienna od rana do nocy ;) od stołu do stołu lub od sklepu do sklepu ;) Sklepy zrobiły na mnie naprawdę wrażenie .....ech gdybym tylko wzięła więcej kasy :eviltong:
A bez Was jasne że smutno dlatego serducho zostawiłam w Wami moje śliczne, cudne ciotki :loveu:

Dobrze Martunia, że już jesteś:lol:, Iwonka też już wróciła, tylko Mysza jeszcze na swoim ranczo;)

Posted (edited)

Mysz dziś zameldowała że w niedziele wraca i zaraz ruszamy z bazarkiem :lol:

Melduję, że wpłynęło dla Tolusi 20 zł. od cioteczki rudakacha.

Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose:

Zapłaciłam za pakiet 130 ogłoszeń 15 zł

Zostało 45 zł (w tym 40 jest u Agusi na koncie) +drobniaki, jakie mi zostały z 20 zł, po zakupie karmy i żwirku, jak znajdę paragony to dokładnie napiszę jaką kwotę dotychczas wydałam i wstawię fotkę.

Edited by Gabi79
Posted

To po cichutku Gabi ich uściskaj tylko tak żeby urwisów nie zbudzić ;)

Uściskałam ich przed chwilą, bo znowu sobie słodko śpią:iloveyou: Beznadziejna pogoda................