Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz parę słów o Tolci.
Wczoraj po południu została sama, bo Michał poszedł z Kajtuniem do znajomych. Była dla bezpieczeństwa zamknięta w klatce.
Akurat wróciliśmy niemal w tym samym czasie. Tolusia szalała tak bardzo, że w biegu załatwiła się na posłanie Kajtunia.
To była jej pierwsza noc "na wolności" tzn. nie w koszyku w zamkniętej klatce.
Zasnęła na łóżku, a jak się obudziłam robiła obchód po pokoju.
Kajtuś śpi, bo wczoraj się wyszalał, a Tolcia co jakiś czas próbuje złapać go za ogon i biedaczek co chwilę przed nią ucieka.

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

:buzi::modla::buzi::iloveyou:Witaj kochana Gabryniu, jak cudnie czytac takie wiesci , pozdrawiamy sercem , zrob kochana co uwazasz :loveu::buzi:
Agusi P stokroc dziekujemy za cudowne przyjecie , jak nad morzem , na wczasunkach:buzi::buzi:

Edited by ewa gonzales
Posted

Dziewczynki nie ma za co ;) Mnie było bardzo miło spotkac się w tak cudownym towarzystwie :loveu::loveu::loveu:
Ewuniu jeszcze raz dziękuje za prezenik :loveu::loveu::loveu:

Gabi jesli chodzi o załatwianie się w koszyczku to proponuje schowac klatke i koszyczek ;) zostawic samą kuwete i kocyk do spania ;)

Posted

Tak zamierzałam zrobić, Aga jak będziesz jechać na Mydlice, albo jakoś w pobliżu W. Polskiego to proszę podejdź po klatkę.
Proszę zrób w wolnej chwili rozliczenie w 1 poście i dopisz wydatki:modla:

Wpływy dla Tolci:
* 20,- Ewa Gonzales dn. 08.07.:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gabi79']Tak zamierzałam zrobić, Aga jak będziesz jechać na Mydlice, albo jakoś w pobliżu W. Polskiego to proszę podejdź po klatkę.
Proszę zrób w wolnej chwili rozliczenie w 1 poście i dopisz wydatki:modla:

Wpływy dla Tolci:
* 20,- Ewa Gonzales dn. 08.07.:loveu::loveu::loveu:

Ok Gabi ;) podjade jutro lub w srode i przywioze kiciuni jedzonko :lol:
zapomniałam wczoraj :shake:

Posted

[quote name='AgusiaP']Ok Gabi ;) podjade jutro lub w srode i przywioze kiciuni jedzonko :lol:
zapomniałam wczoraj :shake:[/QUOTE]
Aguś, nie przywoź jedzonka na razie. Tolcia ma jeszcze sporo suchego, a saszetek w ogóle nie chce:-(

Posted

[quote name='Gabi79']Ewuniu, przesyłam moc buziaków z rana!!!!
Zaraz sobie wypiję cappucino od Ciebie.
Co mam zrobić z tym, co mi wrzuciłaś do torebki???????????????? Przeznaczyć na ogłoszenia Tolci????????
Wczoraj było BARDZO MIŁO, wszystkie ciotki WSPANIAŁE!!!!!!
Dziękuję wszystkim za spotkanie:loveu: największe podziękowania należą się Agusi za pyszne jedzonko i za to, że mogłyśmy się poczuć jak na wakacjach

I ja się przyłącze do PODZIĘKOWAŃ :loveu:
KTO BY POMYŚLAŁ ŻE MY 08.07 BĘDZIEMY W SAMEJ ŁEBIE :evil_lol: A MORZE TAK CIEPLUTKIE I WSPANIAŁE :diabloti:
AGUNIA DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']I ja się przyłącze do PODZIĘKOWAŃ :loveu:
KTO BY POMYŚLAŁ ŻE MY 08.07 BĘDZIEMY W SAMEJ ŁEBIE :evil_lol: A MORZE TAK CIEPLUTKIE I WSPANIAŁE :diabloti:
AGUNIA DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Polecam się na przyszłośc Martunia :cool3::cool3::cool3:
Szkoda tylko, że ten sztrom nadciągnął i śnieżnymi kulkami wielkości groszku posypało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ok Gabrysiu :lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Polecam się na przyszłośc Martunia :cool3::cool3::cool3:
Szkoda tylko, że ten sztrom nadciągnął i śnieżnymi kulkami wielkości groszku posypało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ok Gabrysiu :lol:[/QUOTE]

Aguś i ten sztorm był potrzebny ;) szkoda tylko że nie wyrzucił dla naszej Ewuni człowieka ze szramą :lol:
Może następnym razem się uda ;)
Trzeba wstawić nowe zdjęcia Tolusi bo są cudowne :) a szczególnie te jak się mała przegląda w lustrze :lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Aguś i ten sztorm był potrzebny ;) szkoda tylko że nie wyrzucił dla naszej Ewuni człowieka ze szramą :lol:
Może następnym razem się uda ;)
Trzeba wstawić nowe zdjęcia Tolusi bo są cudowne :) a szczególnie te jak się mała przegląda w lustrze :lol:[/QUOTE]

Martunia a może wyrzucił :evil_lol: a my nie zauważyłyśmy go :eviltong: pochłoniete rozmową :diabloti:
Zdjącie jest cudowne mogę je komuś przesłac mmskiem :lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Martunia a może wyrzucił :evil_lol: a my nie zauważyłyśmy go :eviltong: pochłoniete rozmową :diabloti:
Zdjącie jest cudowne mogę je komuś przesłac mmskiem :lol:

Też fakt :evil_lol: Aguś prześlij naszej Myszy proszę bo ja bez kabla do telefonu :placz: bez aparatu :placz: wszystko zdechło :placz:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Też fakt :evil_lol: Aguś prześlij naszej Myszy proszę bo ja bez kabla do telefonu :placz: bez aparatu :placz: wszystko zdechło :placz:[/QUOTE]

A Mysza może już odebrac mmsy?

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Też fakt :evil_lol: Aguś prześlij naszej Myszy proszę bo ja bez kabla do telefonu :placz: bez aparatu :placz: wszystko zdechło :placz:[/QUOTE]

Ja prześlę Myszce kilka najładniejszych

Posted

To prawda, było SUPER. Świetnekobity, pyszne jedzenie a to wszystko wśród pięknych i burzliwychokoliczności przyrody...czego chcieć więcej :) Dziękuję Aguś iserdecznie pozdrawiam wszystkie uczestniczki zlotu :)
Ps. Przelałam dzisiaj dla bezdomnejPerełki 40 zeta...jutro powinno być na koncie.
Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia ibuziaki dla Was dobre kobitki :)

Posted

To prawda, było SUPER. Świetne kobity, pyszne jedzenie a to wszystko wśród pięknych i burzliwych okoliczności przyrody...czego chcieć więcej :) Dziękuję Aguś i serdecznie pozdrawiam wszystkie uczestniczki zlotu :)
Ps. Przelałam dzisiaj dla bezdomnej Perełki 40 zeta...jutro powinno być na koncie.
Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia i buziaki dla Was dobre kobitki :)

Posted

To prawda, było SUPER. Świetne kobity, pyszne jedzenie a to wszystko wśród pięknych i burzliwych okoliczności przyrody...czego chcieć więcej :) Dziękuję Aguś i serdecznie pozdrawiam wszystkie uczestniczki zlotu :)
Ps. Przelałam dzisiaj dla bezdomnej Perełki 40 zeta...jutro powinno być na koncie.
Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia i buziaki dla Was dobre kobitki :*

Posted

To prawda, było SUPER . Świetne kobity , pyszne jedzenie a to wszystko wśród pięknych i burzliwych okoliczności przyrody ...czego chcieć więcej :) Dziękuję Aguś i serdecznie pozdrawiam wszystkie uczestniczki zlotu :)
Ps. Przelałam dzisiaj dla bezdomnej Perełki 40 zeta ...jutro powinno być na koncie .

Posted

To prawda, było SUPER . Świetne kobity , pyszne jedzenie a to wszystko wśród pięknych i burzliwych okoliczności przyrody ...czego chcieć więcej :) Dziękuję Aguś i serdecznie pozdrawiam wszystkie uczestniczki zlotu :)
Ps. Przelałam dzisiaj dla bezdomnej Perełki 40 zeta ...jutro powinno być na koncie .