Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mag.da']Nie, nie byliśmy w Kielcach. Agata konsultowała się z wetem, który operował i on zalecił tylko dalsze masowanie i ew. okłady z altacetu. No i poluzowanie opatrunku, ale to już było zrobione wcześniej.
Trochę opuchnięta jest sama stópka, ale nie bardziej niż na ostatniej wizycie, a dzisiaj to chyba nawet trochę mniej.
Na razie chyba nie ma co panikować.
Agat czuje się dobrze, opatrunku nie naruszył więc chyba nic mu tam nie dokucza.

A ząbki pokazał Samej Centrali - odważny:shock: niebojący znaczy :diabloti:
Bo to zła kobieta jest:)

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata P']
Ząbki pokazał w odwecie za tego ''niebrzydkiego ''psa .........zuch chłopak :thumbs:
( a Centrala co na to ?)[/QUOTE]
[quote name='wegielkowa']Bo to zła kobieta jest:)[/QUOTE]
Nooooo....toście sobie nagrabiły...aż mi Was żal.....:shake:

Posted

Ząbki pokazywał, jak stałyśmy obie z wegielkowa przy boksie, czyli już nas są dwie złe kobiety:diabloti:.

Ale wypuszczony z kojca zachowywał sie przyjaźnie, szalał na tych trzech łapach bardzo:).

Wypuszczać z kojca Kubę, który też nie miał respektu dla władzy, mag.da nie próbowała:cool3:.

Posted

[quote name='wegielkowa']122zł z bazarku wiśniowego- I edycja, prowadzonego przez AgataP przekazuję na dług Agata.[/QUOTE]
Zapisałam w rozliczeniu. Niestety dlug Agata dalej na poziomie ponad 600 zł...:(

Posted

Wiem,że zaczełam od dooopy strony bo najpierw szwendałam się po bazarach dla Połamańca a dopiero teraz pojawiam się u niego ,ale mam nadzieję,że mi wybaczy to śliczne psisko. :modla:
Obiecuję poprawę i odwiedzanie Agata co prawda tylko wirtualnie ale zawsze :lol:

Posted

Czekamy na zdjęcia Agata, któremu dziś zdjęto dżips. Miałyśmy okazję wyszaleć się z całą gromadą u mag.dy.
Magdaleno, kobieto z lasu, dziękuję w swoim i Savahny imieniu za pyszną kawę z ekspressu:loveu:.

Posted

[quote name='wegielkowa']Czekamy na zdjęcia Agata, któremu dziś zdjęto dżips. Miałyśmy okazję wyszaleć się z całą gromadą u mag.dy.
Magdaleno, kobieto z lasu, dziękuję w swoim i Savahny imieniu za pyszną kawę z ekspressu:loveu:.
No chyba Ty! Ja sie zachowywałam spokojnie.:eviltong:
Dziękuję za kawę w imieniu swoim i wegielkowej:loveu::loveu:...jak Ty masz cuuudnie...:lol:

Agat mi wylizał ręce,uślinił wegielkowej samochód, ale na szczęście posiłku nie zwracał, bo jak bym do domu wróciła...chyba nocą i na piechotę.
Grzeczny ADHD-owiec.;)
Mag.da jak on tam...nie kombinuje haszczak jeden??:roll:
Astra przesłodka....pies chodzący na plecach.....:evil_lol:

Posted

Dziewczyny, to może już pomału zacząć ogłaszać Agata. Bo wiadomo, jak długo szuka się domu dla dużego psa, zanim cos się wykluje, to Agat juz będzie w pełni formy.

Mag.do, a czy on już trochę obciąża tą łapę?

Podajcie prosze koszt dzisiejszej wizyty.

Posted

Agat z łapką nic nie kombinuje :)
Trochę ją obciąża, najczęściej przy sikaniu - wreszcie może podnieść nogę ;)
Jak biegnie, to raczej na trzech, ale co któryś krok się podpiera. Z tego, co dziewczyny mówiły, to w ciągu 4- 5 dni powinien zacząć na niej stawać.

Posted

[quote name='wegielkowa']

[quote name='savahna']
Dziękuję za kawę w imieniu swoim i wegielkowej:loveu::loveu:...jak Ty masz cuuudnie...:lol:

Cieszę się, że smakowała :lol:
To może teraz wyekspediujemy Bridża na szczepienie, będzie okazja na następną :evil_lol:
Bez okazji też oczywiście zapraszam ;)

Posted

[quote name='mag.da']Cieszę się, że smakowała :lol:
[SIZE=2]Bez okazji też oczywiście zapraszam ;)

Bez okazji to jakoś tak...niezręcznie, ale jutro mogę się zjawić na ogłaszanie psiaków.Mam nadzieję,że 6.17 to chyba nie będzie zbyt wcześnie???:oops:
Dobrze,że nie kombinuje z łapą chudzielec jeden.

Posted

Dobrze ,że wszystko w porządku i chłopak wychodzi na prostą.
Ogłoszenia biorę na siebie,jutro postaram się jakiś tekst sklecić ,chyba że savahnka pomoże z tekstem:roll: i coś fajnego skrobnie.

Posted

[quote name='mag.da']Cieszę się, że smakowała :lol:
To może teraz wyekspediujemy Bridża na szczepienie, będzie okazja na następną :evil_lol:
[SIZE=5]Bez okazji też oczywiście zapraszam ;)Dziękuję w imieniu własnym:)

Posted

[quote name='wegielkowa']Dziękuję w imieniu własnym Savahny:)
Nnnno!
[quote name='wegielkowa']jaka Ty niegrzeczna, żeby nie powiedzieć wulgarna jesteś:-o Za granicą byłaś, czy co:crazyeye:
Tak!
Zjadłam jednego pieroga milanowskiego.Pyszny!
Agatka Pe moze coś sklecę na jutro o Agatku śliniaku jednym...No chyba,że chcesz poszalec....to voila

Posted

[quote name='savahna']
Agatka Pe moze coś sklecę na jutro o Agatku śliniaku jednym...No chyba,że chcesz poszalec....to voila
Ja ??? poszaleć coś Ty ..............
(to zależy : z kim,gdzie i kiedy :evil_lol:)

Posted

Absolutnie nie mog ęprzewozić ,głaskać, przechowywać bezomnych kundli , bo staję się upierdliwa.:p
mag.da oki z łapą?
On wczoraj już galopował podpierając się,stawał jak się załatwiał....Chyba ku lepszemu idzie...ale to zdecydowanie pies dla aktywnych i tak go chyba trzeba ogłaszać, na pewno ma coś z haszczaka, bardziej raczej niż z owczarka jeśli o charakter chodzi.
Zbieram fotki i wezmę się za tekst...

Posted

[quote name='savahna']Absolutnie nie mog ęprzewozić ,głaskać, przechowywać bezomnych kundli , bo staję się upierdliwa.:p
mag.da oki z łapą?
On wczoraj już galopował podpierając się,stawał jak się załatwiał....Chyba ku lepszemu idzie...ale to zdecydowanie pies dla aktywnych i tak go chyba trzeba ogłaszać, na pewno ma coś z haszczaka, bardziej raczej niż z owczarka jeśli o charakter chodzi.
Zbieram fotki i wezmę się za tekst... no właśnie, co Ty tu jeszcze robisz??
ja też nie mogę ęprzewozić, co najwyżej, to eprzesyłać:)