wegielkowa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='mag.da']Nie, nie byliśmy w Kielcach. Agata konsultowała się z wetem, który operował i on zalecił tylko dalsze masowanie i ew. okłady z altacetu. No i poluzowanie opatrunku, ale to już było zrobione wcześniej. Trochę opuchnięta jest sama stópka, ale nie bardziej niż na ostatniej wizycie, a dzisiaj to chyba nawet trochę mniej. Na razie chyba nie ma co panikować. Agat czuje się dobrze, opatrunku nie naruszył więc chyba nic mu tam nie dokucza. A ząbki pokazał Samej Centrali - odważny:shock: niebojący znaczy :diabloti: Bo to zła kobieta jest:) Quote
savahna Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Agata P'] Ząbki pokazał w odwecie za tego ''niebrzydkiego ''psa .........zuch chłopak :thumbs: ( a Centrala co na to ?)[/QUOTE] [quote name='wegielkowa']Bo to zła kobieta jest:)[/QUOTE] Nooooo....toście sobie nagrabiły...aż mi Was żal.....:shake: Quote
erka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Ząbki pokazywał, jak stałyśmy obie z wegielkowa przy boksie, czyli już nas są dwie złe kobiety:diabloti:. Ale wypuszczony z kojca zachowywał sie przyjaźnie, szalał na tych trzech łapach bardzo:). Wypuszczać z kojca Kubę, który też nie miał respektu dla władzy, mag.da nie próbowała:cool3:. Quote
wegielkowa Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 122zł z bazarku wiśniowego- I edycja, prowadzonego przez AgataP przekazuję na dług Agata. Quote
divia_gg Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='wegielkowa']122zł z bazarku wiśniowego- I edycja, prowadzonego przez AgataP przekazuję na dług Agata.[/QUOTE] Zapisałam w rozliczeniu. Niestety dlug Agata dalej na poziomie ponad 600 zł...:( Quote
Agata P Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 mag.da ,co tam u naszego chłopca?,jak łapka ? Quote
mag.da Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Czuje się dobrze, w środę ma jechać na zmianę opatrunku. Opuchlizna chyba zeszła, mam nadzieję, że wszystko OK ;) Quote
Agata P Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Tak tu jakoś cicho ,nikt nie zagląda do diobełka :roll: mag.da co tam u was ? wszystko ok ? Quote
erka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 A ja znowu apeluję o wsparcie finansowe dla Agatka. U psiurka bez zmian , pojutrze zmiana opatrunku. Quote
Weimaromaniaczka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Wiem,że zaczełam od dooopy strony bo najpierw szwendałam się po bazarach dla Połamańca a dopiero teraz pojawiam się u niego ,ale mam nadzieję,że mi wybaczy to śliczne psisko. :modla: Obiecuję poprawę i odwiedzanie Agata co prawda tylko wirtualnie ale zawsze :lol: Quote
wegielkowa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Czekamy na zdjęcia Agata, któremu dziś zdjęto dżips. Miałyśmy okazję wyszaleć się z całą gromadą u mag.dy. Magdaleno, kobieto z lasu, dziękuję w swoim i Savahny imieniu za pyszną kawę z ekspressu:loveu:. Quote
savahna Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='wegielkowa']Czekamy na zdjęcia Agata, któremu dziś zdjęto dżips. Miałyśmy okazję wyszaleć się z całą gromadą u mag.dy. Magdaleno, kobieto z lasu, dziękuję w swoim i Savahny imieniu za pyszną kawę z ekspressu:loveu:. No chyba Ty! Ja sie zachowywałam spokojnie.:eviltong: Dziękuję za kawę w imieniu swoim i wegielkowej:loveu::loveu:...jak Ty masz cuuudnie...:lol: Agat mi wylizał ręce,uślinił wegielkowej samochód, ale na szczęście posiłku nie zwracał, bo jak bym do domu wróciła...chyba nocą i na piechotę. Grzeczny ADHD-owiec.;) Mag.da jak on tam...nie kombinuje haszczak jeden??:roll: Astra przesłodka....pies chodzący na plecach.....:evil_lol: Quote
erka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Dziewczyny, to może już pomału zacząć ogłaszać Agata. Bo wiadomo, jak długo szuka się domu dla dużego psa, zanim cos się wykluje, to Agat juz będzie w pełni formy. Mag.do, a czy on już trochę obciąża tą łapę? Podajcie prosze koszt dzisiejszej wizyty. Quote
mag.da Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Agat z łapką nic nie kombinuje :) Trochę ją obciąża, najczęściej przy sikaniu - wreszcie może podnieść nogę ;) Jak biegnie, to raczej na trzech, ale co któryś krok się podpiera. Z tego, co dziewczyny mówiły, to w ciągu 4- 5 dni powinien zacząć na niej stawać. Quote
mag.da Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='wegielkowa'] Magdaleno, kobieto z lasu, dziękuję w swoim i Savahny imieniu za pyszną kawę z ekspressu:loveu:. [quote name='savahna'] Dziękuję za kawę w imieniu swoim i wegielkowej:loveu::loveu:...jak Ty masz cuuudnie...:lol: Cieszę się, że smakowała :lol: To może teraz wyekspediujemy Bridża na szczepienie, będzie okazja na następną :evil_lol: Bez okazji też oczywiście zapraszam ;) Quote
savahna Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='mag.da']Cieszę się, że smakowała :lol: [SIZE=2]Bez okazji też oczywiście zapraszam ;) Bez okazji to jakoś tak...niezręcznie, ale jutro mogę się zjawić na ogłaszanie psiaków.Mam nadzieję,że 6.17 to chyba nie będzie zbyt wcześnie???:oops: Dobrze,że nie kombinuje z łapą chudzielec jeden. Quote
Agata P Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Dobrze ,że wszystko w porządku i chłopak wychodzi na prostą. Ogłoszenia biorę na siebie,jutro postaram się jakiś tekst sklecić ,chyba że savahnka pomoże z tekstem:roll: i coś fajnego skrobnie. Quote
savahna Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Agata P'] chyba że savahnka pomoże z tekstem:roll: [/QUOTE] A w życiu (cytat):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wegielkowa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='mag.da']Cieszę się, że smakowała :lol: To może teraz wyekspediujemy Bridża na szczepienie, będzie okazja na następną :evil_lol: [SIZE=5]Bez okazji też oczywiście zapraszam ;)Dziękuję w imieniu własnym:) Quote
wegielkowa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='savahna']A w życiu (cytat):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] jaka Ty niegrzeczna, żeby nie powiedzieć wulgarna jesteś:-o Za granicą byłaś, czy co:crazyeye: Quote
savahna Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='wegielkowa']Dziękuję w imieniu własnym Savahny:) Nnnno! [quote name='wegielkowa']jaka Ty niegrzeczna, żeby nie powiedzieć wulgarna jesteś:-o Za granicą byłaś, czy co:crazyeye: Tak! Zjadłam jednego pieroga milanowskiego.Pyszny! Agatka Pe moze coś sklecę na jutro o Agatku śliniaku jednym...No chyba,że chcesz poszalec....to voila Quote
Agata P Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='savahna'] Agatka Pe moze coś sklecę na jutro o Agatku śliniaku jednym...No chyba,że chcesz poszalec....to voila Ja ??? poszaleć coś Ty .............. (to zależy : z kim,gdzie i kiedy :evil_lol:) Quote
savahna Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Absolutnie nie mog ęprzewozić ,głaskać, przechowywać bezomnych kundli , bo staję się upierdliwa.:p mag.da oki z łapą? On wczoraj już galopował podpierając się,stawał jak się załatwiał....Chyba ku lepszemu idzie...ale to zdecydowanie pies dla aktywnych i tak go chyba trzeba ogłaszać, na pewno ma coś z haszczaka, bardziej raczej niż z owczarka jeśli o charakter chodzi. Zbieram fotki i wezmę się za tekst... Quote
wegielkowa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='savahna']Absolutnie nie mog ęprzewozić ,głaskać, przechowywać bezomnych kundli , bo staję się upierdliwa.:p mag.da oki z łapą? On wczoraj już galopował podpierając się,stawał jak się załatwiał....Chyba ku lepszemu idzie...ale to zdecydowanie pies dla aktywnych i tak go chyba trzeba ogłaszać, na pewno ma coś z haszczaka, bardziej raczej niż z owczarka jeśli o charakter chodzi. Zbieram fotki i wezmę się za tekst... no właśnie, co Ty tu jeszcze robisz?? ja też nie mogę ęprzewozić, co najwyżej, to eprzesyłać:) Quote
Recommended Posts