Agata P Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='wegielkowa']Tak. Emilia zrobi wizytę w środę. Agata, przejedziecie się z Robertem do Frankfurtu? Kto jest chętny na wycieczkę do Frankfurtu swoim autem? Państwo zapłacą za paliwo w obie strony. A pojedziesz z nami ???? Quote
wegielkowa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 No i problem mamy, bo trzy domki w ciągu jednego dnia się zdecydowały... Quote
FLY Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='wegielkowa']No i problem mamy, bo trzy domki w ciągu jednego dnia się zdecydowały... serio?? to casting trzeba zrobic:) Quote
Incia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Byłam, widziałam, głaskałam:lol: Na zdjęciach jest piękny, w rzeczywistości...CUDOWNY:loveu: Quote
ang Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Incia napisał(a):Byłam, widziałam, głaskałam:lol: Na zdjęciach jest piękny, w rzeczywistości...CUDOWNY:loveu: ja nigdy nie widziałam tak nieziemskiego psa, na żywo jest po prostu onieśmielający Quote
beta ata Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='wegielkowa']Jest domek we Frankfurcie. Pani Kasia rozmawiała dziś telefonicznie z Mag.dą i ze mną przez skypa. Kto jest chętny na wycieczkę do Frankfurtu swoim autem? Państwo zapłacą za paliwo w obie strony. Agata trzeba zaszczepić i wykastrować, więc wyjazd nie wcześniej niz za miesiąc A do ktorego Frankfurtu? ...bo są dwa... Quote
monika083 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 beta ata napisał(a):A do ktorego Frankfurtu? ...bo są dwa... jesli to frankfurt nam menem, i piesek tam trafi, to mieszkam 80 km dalej, i czest tam bywam na zakupach ,moge zrobic poadopcyjna w razie czego Quote
savahna Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Frankfurt już nieaktualny.Z tego co wiem Agat jedzie do Krakowa.;) Ale dobrze wiedzieć,że ktos może wizytę Niemczech zrobić.:p Quote
wegielkowa Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 monika083 napisał(a):jesli to frankfurt nam menem, i piesek tam trafi, to mieszkam 80 km dalej, i czest tam bywam na zakupach ,moge zrobic poadopcyjna w razie czego Dzięki. Agat jedzie do Krakowa, ale dobrze wiedzieć, bo Frankfurt nadal zainteresowany naszymi psiakami:) Może coś innego pojedzie:) Quote
MyDogMySoul Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Witam wszystkich :) W koncu znalazlam chwile zeby podziekowac Pani Kasi za wszystkie telefony i wiadomosci na temat Agata, miedzy innymi dzieki niej dostalam szanse na podarowanie Agatowi stalego i cieplego domku oraz aktywnego wesolego zycia w towarzystwie moim i mojej 4letniej BOSkiej sunki ktora zachowuje sie chwilami jak roczny piesek wiec mysle ze dobrze sie dogadaja :) Juz nie mozemy sie doczekac na jego przyjazd i ja doslownie odliczam godziny ale strasznie mi sie dluza :) My poki co czekamy z niecierpliwieniem i planujemy aktywny weekend integracyjny dla naszej trojki a w miedzy czasie chcialabym podziekowac wszystkim wspanialym ludziom ktore pomagaja w adopcjach i rotowaniu tych wspanialych niewinnych zwierzat, milo jest wiedziec ze na swiecie sa jeszcze takie osoby i z przyjemnoscia do nich dolacze. Jesli Agat bedzie u nas jutro to obiecuje odrazu zdjecia :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie :) Quote
wegielkowa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 MyDogMySoul napisał(a):Witam wszystkich :) W koncu znalazlam chwile zeby podziekowac Pani Kasi za wszystkie telefony i wiadomosci na temat Agata, miedzy innymi dzieki niej dostalam szanse na podarowanie Agatowi stalego i cieplego domku oraz aktywnego wesolego zycia w towarzystwie moim i mojej 4letniej BOSkiej sunki ktora zachowuje sie chwilami jak roczny piesek wiec mysle ze dobrze sie dogadaja :) Juz nie mozemy sie doczekac na jego przyjazd i ja doslownie odliczam godziny ale strasznie mi sie dluza :) My poki co czekamy z niecierpliwieniem i planujemy aktywny weekend integracyjny dla naszej trojki a w miedzy czasie chcialabym podziekowac wszystkim wspanialym ludziom ktore pomagaja w adopcjach i rotowaniu tych wspanialych niewinnych zwierzat, milo jest wiedziec ze na swiecie sa jeszcze takie osoby i z przyjemnoscia do nich dolacze. Jesli Agat bedzie u nas jutro to obiecuje odrazu zdjecia :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie :) Dzięki za dotarcie Irmina:) Tutaj wszyscy mówimy sobie po imieniu:) Tak, jak napisałam, Savahna ma jechać z TZem prawdopodobnie jutro. Do usłyszenia;) Quote
savahna Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Witamy nowa dogomaniaczke.;) Najprawdopodobniej jutro pojedziemy. Miło bedzie Cie poznac.:p Quote
Agata P Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Witamy nowy domek Agata-cudaka :-) savcia,ale Ci zazdroszczę ,będziesz się mogła jeszcze poprzytulac do Agacika ........... wytarmoś go odemnie i ucałuj to cudne pysio Quote
erka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ooo super, będziemy mieć wieści z pierwszej ręki:). Quote
savahna Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Agata P'] savcia,ale Ci zazdroszczę ,będziesz się mogła jeszcze poprzytulac do Agacika ........... wytarmoś go odemnie i ucałuj to cudne pysio A w życiu.:diabloti: Jak chcesz to jedź z nami.;) Masz swój udział niebagatelny w jego ratowaniu.:razz: Quote
Agata P Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 bardzo chcem,ale nie mogem niestety :shake: mam nadzieje,ze nowy domek nie będzie szczędził nam informacji i zdjęć Agata :roll: Quote
erka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Muszę niestety trochę mniej radosne info tu umieścić. Agat jutro jedzie do domu, ale dług pozostaje. W tej chwili wynosi - 121,70 zł, ale teraz muszę przelać za hotel od 2.08 do 29.08 - 308 zł, no i jeszcze koszt jutrzejszego transportu, na razie nie wiem ile. Quote
Incia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='erka']Muszę niestety trochę mniej radosne info tu umieścić. Agat jutro jedzie do domu, ale dług pozostaje. W tej chwili wynosi - 121,70 zł, ale teraz muszę przelać za hotel od 2.08 do 29.08 - 308 zł, no i jeszcze koszt jutrzejszego transportu, na razie nie wiem ile. Z mojego bazarku dla Agata będzie ponad 300 zł, czekam jeszcze na dwie wpłaty. Quote
mag.da Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Właśnie drukuję umowę dla Agacika, a po 16-tej Savahna przyjedzie mi go zabrać :placz: ;) Quote
wegielkowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 mag.da napisał(a):Właśnie drukuję umowę dla Agacika, a po 16-tej Savahna przyjedzie mi go zabrać :placz: ;) Zrób zdjęcie savahny z wilczakiem. A savahna ma zrobic zdjęcie wilczorzyka w aucie i z Irminą:) Quote
MyDogMySoul Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 jesli beda potrzebne jeszcze jakies pieniazki to z checia pomoge ! my wyczekujemy agata bedzie lada chwila :) Quote
mag.da Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 I jak tam? Wszystko OK? Przy wyjeździe Agat był dosyć spanikowany, mam nadzieję, że potem było już lepiej. Quote
wegielkowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 (edited) Ale ma dziewczynę:) Edited August 30, 2012 by wegielkowa Quote
mag.da Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ulala, ale laseczka, pasują do siebie :loveu: A jak zapoznanie? Wiesz coś więcej, czy trzeba czekać na Savahnę? Quote
Recommended Posts