Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wegielkowa']Tak. Emilia zrobi wizytę w środę. Agata, przejedziecie się z Robertem do Frankfurtu?
Kto jest chętny na wycieczkę do Frankfurtu swoim autem? Państwo zapłacą za paliwo w obie strony.
A pojedziesz z nami ????

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wegielkowa']No i problem mamy, bo trzy domki w ciągu jednego dnia się zdecydowały...

serio??
to casting trzeba zrobic:)

Posted

Incia napisał(a):
Byłam, widziałam, głaskałam:lol: Na zdjęciach jest piękny, w rzeczywistości...CUDOWNY:loveu:

ja nigdy nie widziałam tak nieziemskiego psa, na żywo jest po prostu onieśmielający

Posted

[quote name='wegielkowa']Jest domek we Frankfurcie. Pani Kasia rozmawiała dziś telefonicznie z Mag.dą i ze mną przez skypa.
Kto jest chętny na wycieczkę do Frankfurtu swoim autem? Państwo zapłacą za paliwo w obie strony.
Agata trzeba zaszczepić i wykastrować, więc wyjazd nie wcześniej niz za miesiąc

A do ktorego Frankfurtu? ...bo są dwa...

Posted

beta ata napisał(a):
A do ktorego Frankfurtu? ...bo są dwa...

jesli to frankfurt nam menem, i piesek tam trafi, to mieszkam 80 km dalej, i czest tam bywam na zakupach ,moge zrobic poadopcyjna w razie czego

Posted

monika083 napisał(a):
jesli to frankfurt nam menem, i piesek tam trafi, to mieszkam 80 km dalej, i czest tam bywam na zakupach ,moge zrobic poadopcyjna w razie czego
Dzięki. Agat jedzie do Krakowa, ale dobrze wiedzieć, bo Frankfurt nadal zainteresowany naszymi psiakami:) Może coś innego pojedzie:)

Posted

Witam wszystkich :)

W koncu znalazlam chwile zeby podziekowac Pani Kasi za wszystkie telefony i wiadomosci na temat Agata, miedzy innymi dzieki niej dostalam szanse na podarowanie Agatowi stalego i cieplego domku oraz aktywnego wesolego zycia w towarzystwie moim i mojej 4letniej BOSkiej sunki ktora zachowuje sie chwilami jak roczny piesek wiec mysle ze dobrze sie dogadaja :) Juz nie mozemy sie doczekac na jego przyjazd i ja doslownie odliczam godziny ale strasznie mi sie dluza :) My poki co czekamy z niecierpliwieniem i planujemy aktywny weekend integracyjny dla naszej trojki a w miedzy czasie chcialabym podziekowac wszystkim wspanialym ludziom ktore pomagaja w adopcjach i rotowaniu tych wspanialych niewinnych zwierzat, milo jest wiedziec ze na swiecie sa jeszcze takie osoby i z przyjemnoscia do nich dolacze.
Jesli Agat bedzie u nas jutro to obiecuje odrazu zdjecia :)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Posted

MyDogMySoul napisał(a):
Witam wszystkich :)

W koncu znalazlam chwile zeby podziekowac Pani Kasi za wszystkie telefony i wiadomosci na temat Agata, miedzy innymi dzieki niej dostalam szanse na podarowanie Agatowi stalego i cieplego domku oraz aktywnego wesolego zycia w towarzystwie moim i mojej 4letniej BOSkiej sunki ktora zachowuje sie chwilami jak roczny piesek wiec mysle ze dobrze sie dogadaja :) Juz nie mozemy sie doczekac na jego przyjazd i ja doslownie odliczam godziny ale strasznie mi sie dluza :) My poki co czekamy z niecierpliwieniem i planujemy aktywny weekend integracyjny dla naszej trojki a w miedzy czasie chcialabym podziekowac wszystkim wspanialym ludziom ktore pomagaja w adopcjach i rotowaniu tych wspanialych niewinnych zwierzat, milo jest wiedziec ze na swiecie sa jeszcze takie osoby i z przyjemnoscia do nich dolacze.
Jesli Agat bedzie u nas jutro to obiecuje odrazu zdjecia :)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Dzięki za dotarcie Irmina:) Tutaj wszyscy mówimy sobie po imieniu:) Tak, jak napisałam, Savahna ma jechać z TZem prawdopodobnie jutro. Do usłyszenia;)

Posted

Witamy nowy domek Agata-cudaka :-)

savcia,ale Ci zazdroszczę ,będziesz się mogła jeszcze poprzytulac do Agacika ...........
wytarmoś go odemnie i ucałuj to cudne pysio

Posted

[quote name='Agata P']
savcia,ale Ci zazdroszczę ,będziesz się mogła jeszcze poprzytulac do Agacika ...........
wytarmoś go odemnie i ucałuj to cudne pysio
A w życiu.:diabloti:
Jak chcesz to jedź z nami.;) Masz swój udział niebagatelny w jego ratowaniu.:razz:

Posted

Muszę niestety trochę mniej radosne info tu umieścić. Agat jutro jedzie do domu, ale dług pozostaje.
W tej chwili wynosi - 121,70 zł, ale teraz muszę przelać za hotel od 2.08 do 29.08 - 308 zł, no i jeszcze koszt jutrzejszego transportu, na razie nie wiem ile.

Posted

[quote name='erka']Muszę niestety trochę mniej radosne info tu umieścić. Agat jutro jedzie do domu, ale dług pozostaje.
W tej chwili wynosi - 121,70 zł, ale teraz muszę przelać za hotel od 2.08 do 29.08 - 308 zł, no i jeszcze koszt jutrzejszego transportu, na razie nie wiem ile.

Z mojego bazarku dla Agata będzie ponad 300 zł, czekam jeszcze na dwie wpłaty.

Posted

mag.da napisał(a):
Właśnie drukuję umowę dla Agacika, a po 16-tej Savahna przyjedzie mi go zabrać :placz:
;)
Zrób zdjęcie savahny z wilczakiem. A savahna ma zrobic zdjęcie wilczorzyka w aucie i z Irminą:)