mag.da Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nie wiem, jak on był oceniany wiekowo przez wetów, ale wydaje mi się, że to taki duży dzieciak jest - najwyżej roczniak. Przynajmniej z zachowania. Jest faktycznie trochę nadpobudliwy, ale jednocześnie dosyć usłuchany i nastawiony na współpracę. Nie jest uparty, łatwo odpuszcza, nawet jak gdzieś tam zacietrzewi się na innego psa, to można go odwołać (w przeciwieństwie do Kuby:diabloti:). Nie ma takich zastarzałych złych nawyków, dopiero próbuje, co mu wolno i jeszcze można go sobie wychować na fajne psisko ;) Quote
savahna Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Mnie się tez wydaje,że to gówniarz....Chociaż ...znam ludzi którzy już dziećmi nie są...choć zachowanie na to nie wskazuje....:evil_lol: W ogóle coraz fajniejszy się robi i coraz ładniejszy....chyba znowu trochę ciałka nabył....Piękny pies z niego będzie i fajny.:loveu: Quote
wegielkowa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ufff.... jeśli sikanie to nie problem, to tylko koty problem. Quote
Agata P Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Tak go własnie wet ocenił na ok. rok może z czasem i to ADHD mu przejdzie, może on tak odreagowuje te czasy kiedy był głodny potem połamany ,potem w klatce u weta. Teraz ma dach nad głową,pełną michę i cudowną opiekę więc się chłopak nacieszyć nie może. Co do sikania to jest duże prawdopodobieństwo ,że to było z powodu suczek. Mój osobisty psiak ma 3 lata ,a odkąd pojawiła się w domu sunia też podsikuje choć wcześniej tego nie robił. np. nagminnie podlewa mi kwiatka który stoi na podłodze :cool3: (aż się dziwię że jeszcze nie usechł) Miałam nadzieję ,że kastracja pomoże ,ale niestety Quote
savahna Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Agata P napisał(a): np. nagminnie podlewa mi kwiatka który stoi na podłodze :cool3: (aż się dziwię że jeszcze nie usechł) Miałam nadzieję ,że kastracja pomoże ,ale niestety Dobrze,że sobie wybrał konkretne miejsce.;) Quote
erka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Agata P napisał(a): Erciu skąd wziełaś te 30 zł za transport z Pińczowa :roll: Agata zawiozłam na swój koszt ;) chyba ,że był jeszcze jakiś inny kurs z Pińczowa:roll:. Agatko, tak, to nie za transport do hotelu, tylko zwrot dla wegielkowej za paliwo, kiedy jechała do Pińczowa złapać Agata. I to węgielkowa nie po serze, tylko te 30 zł było zawarte w przelewie 415 zł na Twoje konto;). . Quote
savahna Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='Agata P'] Erciu skąd wziełaś te 30 zł za transport z Pińczowa :roll: Agata zawiozłam na swój koszt ;) chyba ,że był jeszcze jakiś inny kurs z Pińczowa:roll:. [quote name='erka']Agatko, tak, to nie za transport do hotelu, tylko zwrot dla wegielkowej za paliwo, kiedy jechała do Pińczowa złapać Agata. I to węgielkowa nie po serze, tylko te 30 zł było zawarte w przelewie 415 zł na Twoje konto;). . Przepraszam, czy ktoś zna jakiegoś niedrogiego tłumacza?? To już drugi post erki w ciągu pięciu minut , którego nie rozumiem....:shake: Quote
Agata P Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Witaj w klubie ,ja dużej części waszych postów nie rozumiem :roll: Quote
savahna Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Agata P napisał(a):Witaj w klubie ,ja dużej części waszych postów nie rozumiem :roll: jak..."witaj w klubie"??? Ja swoje posty rozumiem, tylko erkowych nie bardzo....:roll: Szkoda,że jednak z nami nie wracałaś...fajnie było....ale erka nas zgasiła niestety.:razz: Quote
erka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 A bo Ty savahnko chcialabys wszystko rozumiec , a tak sie nie da;). Quote
divia_gg Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 [quote name='erka'] Divia_gg, proszę uzupełnij rozliczenie w pierwszym poście. W wydatkach dopisz 30 zł za paliwo dla wegielkowej, kiedy jechała do Agata do Pińczowa. I popraw, bo tam jest źle podliczone. Suma wydatków, to 1023,70 zł. A do wpłat dopisz 100 zł - II bazarek wisniowy wegielkowej i 60 zł z bazarku Agaty P. Razem jest wpłat 432 zł. Czyli debet u Agata , to 591, 70 zł. Zapisałam i chyba jest juz dobrze:) Quote
Incia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Zapraszam na bazarek dla kieleckich psiaków: http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21 Quote
FLY Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 hej Trafiłam przez przypadek po jakimś bazarku czy bannerku.. Powiem krótko ZAKOCHAŁAM SIĘ W NIM..Widziałam wiele pięknych psów, w tym rasowych wygrywających wystawy, chyba żaden nigdy nie zrobił na mnie takiego wrażenia:loveu: Niestety nie ma żadnej opcji żebym Go wzięła, ale chciałabym jakkolwiek pomóc. Mam kilka rzeczy które może ktoś by zechciał na bazarku, tylko teraz pytanie - czy mogę wysłać zdjęcia+opisy i "podłączycie" to do istniejących bazarków czy mam sama robić oddzielny? Rzeczy nie jest dużo, i nie wiem czy taki "mały" bazarek nie zginie w "tłumie".. Quote
erka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Fly, szkoda wielka,ze nie możesz go wziąć:(, ale dzięki za pomoc:). Może Agata P zrobiła by ten bazarek, zaczekajmy na nią. Quote
savahna Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Witaj FLY.Fakt Agat niewiarygodny...z dnia na dzień robi się coraz piękniejszy.Każda pomoc się przyda.;) U nas specjalistką od bazarków jest Incia.Jak się pojawi to pewnie odpowie. Quote
Agata P Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 erka napisał(a):Fly, szkoda wielka,ze nie możesz go wziąć:(, ale dzięki za pomoc:). Może Agata P zrobiła by ten bazarek, zaczekajmy na nią. Dzięki Fly :loveu: Ja raczej ''bazarkowa'' nie jestem ,jakoś słabo mi te bazarki idą :shake: Fanty które miałam uzbierane ,przejęła Incia,ma robić jeszcze jeden bazarek to może jak już sa gotowe zdjęcia i opisy to dołączy do swojego bazarku,u Niej na bazarkach zawsze duży ruch to i sprzedaż będzie większa. Poczekajmy co na to Incia czy da radę ,bo jest ''zawalona''ostatnio bazarkami. Quote
FLY Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Agata P napisał(a):Dzięki Fly :loveu: Ja raczej ''bazarkowa'' nie jestem ,jakoś słabo mi te bazarki idą :shake: Fanty które miałam uzbierane ,przejęła Incia,ma robić jeszcze jeden bazarek to może jak już sa gotowe zdjęcia i opisy to dołączy do swojego bazarku,u Niej na bazarkach zawsze duży ruch to i sprzedaż będzie większa. Poczekajmy co na to Incia czy da radę ,bo jest ''zawalona''ostatnio bazarkami. gotowe nie są ale to chwila...to czekam co Incia napisze. Ja mogę sama zrobic, tylko tak jak mówię - niestety mam zaledwie pare rzeczy i nie wiem czy taki bazarek będzie licznie odwiedzany Quote
Weimaromaniaczka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 FLY napisał(a):gotowe nie są ale to chwila...to czekam co Incia napisze. Ja mogę sama zrobic, tylko tak jak mówię - niestety mam zaledwie pare rzeczy i nie wiem czy taki bazarek będzie licznie odwiedzany FLY ja właśnie kończę tworzyć bazarek dla tego "odmieńca" z tym,że fanty wyślę do Inci albo wegielkowej ( one chyba jeszcze nie wiedzą o swoim szczęściu :eviltong: ) więc może dokoptujesz i bydzie jeden wspólny? Quote
FLY Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Weimaromaniaczka napisał(a):FLY ja właśnie kończę tworzyć bazarek dla tego "odmieńca" z tym,że fanty wyślę do Inci albo wegielkowej ( one chyba jeszcze nie wiedzą o swoim szczęściu :eviltong: ) więc może dokoptujesz i bydzie jeden wspólny? chętnie;) mam Ci wysłać na maila opisy i foty, czy na PW, czy sama mam wrzucic na bazarek czy jak? to by bylo gdzies za godzinke-foty mam a opisy zaraz skrobne jak trzeba Quote
Weimaromaniaczka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='FLY']chętnie;) mam Ci wysłać na maila opisy i foty, czy na PW, czy sama mam wrzucic na bazarek czy jak? to by bylo gdzies za godzinke-foty mam a opisy zaraz skrobne jak trzeba Najlepiej wsio na maila dakini13@web.de Bo ja mam bazar w office montowany ;-) Quote
wegielkowa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Wejma, ale niespodziewanka z tym bazarkiem:) ! Kiedy otwierasz? Być może za to odpuszczę Ci ten zajumany na inciowym bazarze scyzoryk (..choć pewności jeszcze nie mam:diabloti:) Jak długo będziesz w Polsce? Quote
Weimaromaniaczka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 wegielkowa napisał(a):Wejma, ale niespodziewanka z tym bazarkiem:) ! Kiedy otwierasz? Być może za to odpuszczę Ci ten zajumany na inciowym bazarze scyzoryk (..choć pewności jeszcze nie mam:diabloti:) Jak długo będziesz w Polsce? Jak niespodzianka ,Cię to chyba galopująca skleroza dogania :evil_lol: Bazarek chcę zacząć kole piątku,bo teraz jeszcze mnie gonią do roboty w ogródku,"rekreacyjnym "lataniu po lesie i jeździe na rowerze :placz: a podobno mam urlop. Jesteśmy do 19 sierpnia,z tym,że na jakiś tydzień kopniemy się jeszcze w góry. Musita mi tylko dać znać kogo mam uszczęśliwić paczuszką z fantami :eviltong: Quote
FLY Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Weimaromaniaczka']Najlepiej wsio na maila dakini13@web.de Bo ja mam bazar w office montowany ;-) wysyłam..tzn ładuję narazie...nie zabij mnie jak Ci zapcham skrzynkę, chyba nie do końca tak jak powinnam to zrobiłam...:razz: Quote
Weimaromaniaczka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 FLY napisał(a):wysyłam..tzn ładuję narazie...nie zabij mnie jak Ci zapcham skrzynkę, chyba nie do końca tak jak powinnam to zrobiłam...:razz: Mojej skrzynki nie da się zapchać :eviltong: zaraz sprawdzę co doszło. Quote
Recommended Posts