Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, bo miałby tam super, no ale cóż, Kajtol, Lolka, Fazi prawie w jednym czasie:multi:- nieprzyzwoicie by było, gdyby Agat jeszcze dołączył:roll:.
Savahna i AgataPe rozpoczynają działalność:) I czekamy na bazarros Ochotniczki Jednej:cool1:

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FLY napisał(a):
bardzo się cieszę:)

Weimaromaniaczka bazarek nadal aktualny?

Naturalnie,że aktualny tylko walczym z "przeciwnościami losu" i własną głuptą!
Siedzę na modemie z PLAY-a na kartę co jak się okazało ogranicza dość wielce moje możliwości "przerobowe" . Ale już jest wsio pod kontrolą. FLY musisz się tylko określić jeszcze co do wysyłki Twoich fantów.Idą od Ciebie czy zawalasz nimi tak jak ja wegielkową :eviltong:
wegielkowa napisał(a):
Szkoda, bo miałby tam super, no ale cóż, Kajtol, Lolka, Fazi prawie w jednym czasie:multi:- nieprzyzwoicie by było, gdyby Agat jeszcze dołączył:roll:.
Savahna i AgataPe rozpoczynają działalność:) I czekamy na bazarros Ochotniczki Jednej:cool1:

Ochotniczka Jedna się melduje i powtarza -u mnie słowo droższe piniędzy!

Posted

Jeżeli masz na myśli łodygi z mego ogrodu to chyba zbyt mały to asortyment na bazarros . Raczej na dodatek do innego bazarulos .
Ale już odkładam butelki plasticzane

A to już widzę ze wyskoczyłam jak Filip z konopi hehe .

Posted

jaanka napisał(a):
Jeżeli masz na myśli łodygi z mego ogrodu to chyba zbyt mały to asortyment na bazarros . Raczej na dodatek do innego bazarulos .
Ale już odkładam butelki plasticzane .
Myślałam o Wulgarnej, której net się zawiesza:)

Posted

[quote name='Incia']A ja jestem tyż ochotniczka, i ochoczo wzięłam się za bazar z fajoskimi ciuszkami od Agaty Pe:lol: Ciekawe, czy mię tu kto doceni:cool3:
hehe...szkoda,ze wcześniej tu nie weszłam, bo ja właśnie o Tobie Inciu pomyślałam, jak wegielkowa napisała o ochotniczce.;)
Wynika z tego,że mamy czy ochotniczki a nie jedna Pani Wu:eviltong:

Posted

Incia napisał(a):
A ja jestem tyż ochotniczka, i ochoczo wzięłam się za bazar z fajoskimi ciuszkami od Agaty Pe:lol: Ciekawe, czy mię tu kto doceni:cool3:
Czekamy z niecierpliwością na gołą ewelinkę/incię? w ciuchach Agatypy:diabloti:

Posted

Incia napisał(a):
A ja jestem tyż ochotniczka, i ochoczo wzięłam się za bazar z fajoskimi ciuszkami od Agaty Pe:lol: Ciekawe, czy mię tu kto doceni:cool3:

Kurna Incia! Ty to te bazarki tworzysz jak na taśmie ! Daj se choć na parę dni na wstrzymanie :eviltong: ile Kielc można na jeden raz reklamować? :p

Posted

[quote name='weimaromaniaczka']kurna incia! Ty to te bazarki tworzysz jak na taśmie ! Daj se choć na parę dni na wstrzymanie :eviltong: ile kielc można na jeden raz reklamować? :p 10......:scared::scared:

Posted

Weimaromaniaczka napisał(a):
Naturalnie,że aktualny tylko walczym z "przeciwnościami losu" i własną głuptą!
Siedzę na modemie z PLAY-a na kartę co jak się okazało ogranicza dość wielce moje możliwości "przerobowe" . Ale już jest wsio pod kontrolą. FLY musisz się tylko określić jeszcze co do wysyłki Twoich fantów.Idą od Ciebie czy zawalasz nimi tak jak ja wegielkową :eviltong:

ja mogę je wysłać tylko zastanawiam się czy ludzie chętniej nie będą kupować jak wszystko będzie szło z jednego miejsca - w jednej przesyłce. Więc teraz pytanie węgielkowa do Ciebie - czy przyjełabyś paczuszkę ode mnie i wysyłała ewentualnie kupione rzeczy??

Posted

FLY napisał(a):
ja mogę je wysłać tylko zastanawiam się czy ludzie chętniej nie będą kupować jak wszystko będzie szło z jednego miejsca - w jednej przesyłce. Więc teraz pytanie węgielkowa do Ciebie - czy przyjełabyś paczuszkę ode mnie i wysyłała ewentualnie kupione rzeczy??

Ślij, dobra kobieto, ślij, slij (jaki fajny wyraz), slij

Posted

FLY napisał(a):

To się dobrze zastanawiasz bo ja robię to samo czyli wysyłam fanty marudzie wegielkowej :eviltong:

Posted

[quote name='Weimaromaniaczka']Ty! coś się Ciebie z odliczaniem popierniczyło cheba:evil_lol: Nie chodzi o odliczanie do startu rakiety, a o ilość możliwych bazarków w jednym czasowymiarze dogowym na dług kielecki:evil_lol:....

Posted

[quote name='Weimaromaniaczka']To się dobrze zastanawiasz bo ja robię to samo czyli wysyłam fanty marudzie wegielkowej :eviltong:
Cz możesz się wytłumaczyć z tego bardzo obraźliwego słowa:mad: Czy chciałaś napisać "kochanej mej rudej", ale ci się popier...