wegielkowa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Możesz wysłać na mnie. Chciałam Ci powiedzieć, że broszka od Ciebie zjechała kawał świata:), a na lotnisku była dokładnie oglądana:) Quote
wegielkowa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Lolololololololo.... Lalalalalalalalalalaa...............Lululululululululu..... Lalalalalalalalalalalalaalaaaaaa;);););););) Mag.da Ty zacznij..... Lalalalala lololololo,,,, Lilililili...... lalalala:cool1: Quote
ewelinka_m Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 miałaś zadzwonić po powrocie :mad: :cool1::cool1: Quote
wegielkowa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 mariusz pp napisał(a):A po co Ci gacie?:roll: A tak, "dla jaj":) Quote
mag.da Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 :cunao::cunao::cunao: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Mówiąc w skrócie - Agat poznał dziś miłość swojego życia i postanowił przeprowadzić się do niej :multi: Na nową drogę życia przybrał nowe imię - Kuki :p Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było OK, chociaż zanosi się, że tak właśnie będzie ;) Trzy foteczki z zapoznania, wieczorem, jak mi transfer nie padnie, to wstawię jeszcze kilka :) Quote
wegielkowa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Dziewczyna jest spod Częstochowy, ma na imię Kesi i ma jedno błękitne oko, tak jak Kuki, prawe!!! Więc pasuja do siebie:) W samochodzie leżały wtulone w siebie:) Quote
Agata P Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::cunao::cunao::beerchug::chlup::drinka: suuuuuuuuuuuuper............... Edited August 5, 2012 by Agata P Quote
Weimaromaniaczka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='wegielkowa']Dziewczyna jest spod Częstochowy, ma na imię Kesi i ma jedno błękitne oko, tak jak Kuki, prawe!!! Więc pasuja do siebie:) W samochodzie leżały wtulone w siebie:) No dobra już się możesz przyznać,że Ty razem z nimi :lol: Gratulacje Dziewczyny! Quote
wegielkowa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) Weimaromaniaczka napisał(a):No dobra już się możesz przyznać,że Ty razem z nimi :lol: Gratulacje Dziewczyny! No nie:) Pani Dorotka siedziała z psami z tyłu , a ja koło pana Darka z przodu:) Między siedzeniami porszaka, umiejscowiły się dwie głowy, każda z kretyńskim jednym błękitnym okiem:) Mówię Wam, jaki widok:) Może mag.da wieczorem wstawi zdjęcia, na których widać te dwie głowy razem:) Edited August 5, 2012 by wegielkowa Quote
jaanka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Fajnie . Bardzo się cieszę z kolejnego Waszego sukcesu . Gratulacje :multi: Ale muszę też napomknąć że z domu Kartoflanki to nikt się tak nie cieszył kurcze blade :angryy: Quote
savahna Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 :multi::multi::multi::multi::multi: Ze Agatos nie będzie zbyt długo czekał to był pewniak, ale mógł trafic dobrze, albo super.Wybrał tą druga opcję. Najbardziej się ciesze jak pies trafia do pozytywnie zakręconych. Quote
savahna Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='jaanka']Ale muszę też napomknąć że z domu Kartoflanki to nikt się tak nie cieszył kurcze blade :angryy: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jaanka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 savahna napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: dzięki , już mi trochę lepiej Quote
Weimaromaniaczka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='jaanka']Fajnie . Bardzo się cieszę z kolejnego Waszego sukcesu . Gratulacje :multi: Ale muszę też napomknąć że z domu Kartoflanki to nikt się tak nie cieszył kurcze blade :angryy: Quote
Weimaromaniaczka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='jaanka']Fajnie . Bardzo się cieszę z kolejnego Waszego sukcesu . Gratulacje :multi: Ale muszę też napomknąć że z domu Kartoflanki to nikt się tak nie cieszył kurcze blade :angryy: Była bym zapomniała! Quote
tomcug Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Jak On patrzy na Nią - nie mogę!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mag.da Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 I jeszcze kilka fotek. Łoka niezbyt widoczne, bo pochmurno było. Quote
Agata P Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) śliczna para zakochanych.:loveu: Mag.do dziękuję Ci za opiekę nad Agatem, ''zrobiłaś'' z niego ślicznego psiaka (zresztą jak z kazdego ,który przewinął się przez Twoje ręce) a patrząc na tą fotkę nie mogę uwierzyć ,że to ten sam szkielet ,którego znalazłam teraz to ''kawał'' ślicznego psiura tak wyglądał miesiąc wcześniej :shake: dodałam Go na metamorfozy http://www.dogomania.pl/forum/threads/21924-Metamorfozy/page336 a co ,niech inni też popatrzą na to cudo ;) Edited August 5, 2012 by Agata P Quote
Weimaromaniaczka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Aż miło popatrzeć!! No i zmieńta tytuł wątku bo dopiero będzie tragedia :eviltong: Quote
wegielkowa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Są zdjęcia z nowego domku. Podobno próbuje podkopywać się pod siatką i boi się wchodzić do domu. Znaczy teren i aklimatyzuje się. Trzymać kciuki, żeby przestał mysleć o ucieczkach. Quote
FLY Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 bardzo się cieszę:) Weimaromaniaczka bazarek nadal aktualny? Quote
erka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Myślę,że bazarek aktualny. Troche za wcześnie cieszylismy się. Przeklejam z kieleckiego. Agat niestety dzisiaj wrócił. Sunia tych państwa niestety na swoim terenie niezbyt przychylnie go przyjęła, była bardzo zazdrosna o swoja panią. Ale to jeszcze byłby problem do pokonania, gorzej ,że Agat majstrował przy siatce, podkopywał się. Ponieważ siatka bez podmurówki , a na bardzo duzym terenie, istniała obawa ,że może uciec. Państwo przeprowadzaja sie do innego domu w październiku, tam ma być dobre ogrodzenie, może wtedy, jezeli do tego czasu nie znajdzie domu. Quote
Recommended Posts