Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolololololololo.... Lalalalalalalalalalaa...............Lululululululululu..... Lalalalalalalalalalalalaalaaaaaa;);););););)
Mag.da Ty zacznij..... Lalalalala lololololo,,,, Lilililili...... lalalala:cool1:

Posted

:cunao::cunao::cunao:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Mówiąc w skrócie - Agat poznał dziś miłość swojego życia i postanowił przeprowadzić się do niej :multi:
Na nową drogę życia przybrał nowe imię - Kuki :p

Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było OK, chociaż zanosi się, że tak właśnie będzie ;)

Trzy foteczki z zapoznania, wieczorem, jak mi transfer nie padnie, to wstawię jeszcze kilka :)

Posted (edited)

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::cunao::cunao::beerchug::chlup::drinka:
suuuuuuuuuuuuper...............

Edited by Agata P
Posted

[quote name='wegielkowa']Dziewczyna jest spod Częstochowy, ma na imię Kesi i ma jedno błękitne oko, tak jak Kuki, prawe!!! Więc pasuja do siebie:)
W samochodzie leżały wtulone w siebie:)

No dobra już się możesz przyznać,że Ty razem z nimi :lol:
Gratulacje Dziewczyny!

Posted (edited)

Weimaromaniaczka napisał(a):
No dobra już się możesz przyznać,że Ty razem z nimi :lol:
Gratulacje Dziewczyny!
No nie:) Pani Dorotka siedziała z psami z tyłu , a ja koło pana Darka z przodu:)
Między siedzeniami porszaka, umiejscowiły się dwie głowy, każda z kretyńskim jednym błękitnym okiem:) Mówię Wam, jaki widok:)
Może mag.da wieczorem wstawi zdjęcia, na których widać te dwie głowy razem:)

Edited by wegielkowa
Posted

Fajnie . Bardzo się cieszę z kolejnego Waszego sukcesu . Gratulacje :multi:
Ale muszę też napomknąć że z domu Kartoflanki to nikt się tak nie cieszył kurcze blade :angryy:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:
Ze Agatos nie będzie zbyt długo czekał to był pewniak, ale mógł trafic dobrze, albo super.Wybrał tą druga opcję.
Najbardziej się ciesze jak pies trafia do pozytywnie zakręconych.

Posted

[quote name='jaanka']Ale muszę też napomknąć że z domu Kartoflanki to nikt się tak nie cieszył kurcze blade :angryy:
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted (edited)

śliczna para zakochanych.:loveu:
Mag.do dziękuję Ci za opiekę nad Agatem, ''zrobiłaś'' z niego ślicznego psiaka (zresztą jak z kazdego ,który przewinął się przez Twoje ręce)
a patrząc na tą fotkę nie mogę uwierzyć ,że to ten sam szkielet ,którego znalazłam
teraz to ''kawał'' ślicznego psiura

tak wyglądał miesiąc wcześniej :shake:

dodałam Go na metamorfozy http://www.dogomania.pl/forum/threads/21924-Metamorfozy/page336
a co ,niech inni też popatrzą na to cudo ;)

Edited by Agata P
Posted

Są zdjęcia z nowego domku.
Podobno próbuje podkopywać się pod siatką i boi się wchodzić do domu. Znaczy teren i aklimatyzuje się. Trzymać kciuki, żeby przestał mysleć o ucieczkach.

Posted

Myślę,że bazarek aktualny. Troche za wcześnie cieszylismy się. Przeklejam z kieleckiego.
Agat niestety dzisiaj wrócił. Sunia tych państwa niestety na swoim terenie niezbyt przychylnie go przyjęła, była bardzo zazdrosna o swoja panią. Ale to jeszcze byłby problem do pokonania, gorzej ,że Agat majstrował przy siatce, podkopywał się. Ponieważ siatka bez podmurówki , a na bardzo duzym terenie, istniała obawa ,że może uciec.
Państwo przeprowadzaja sie do innego domu w październiku, tam ma być dobre ogrodzenie, może wtedy, jezeli do tego czasu nie znajdzie domu.