Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=arial narrow]Masakra dziewczyny dzięki za zainteresowanie b-b po raz kolejny dzięki wielkie/ i dopiero teraz zobaczyłam że moja kochana Owca zrobiła bazarek jak mnie nie było. OWCA KOCHANA DZIĘKUJE W IMIENIU GMOSIA :loveu:./ długu po nim/ I tak zostało mi do spłacenia/ patrząc po innych ratujących/ w cudzysłowiu "parę grosz."
Kara dzięki, czekam na telefon jutro od kumpeli czy dla tego biedactwa coś załatwiła jak nie to zagadam.
lula 2010 co nie ((: ale nie chcij wiedzęc jaki z niego pączek zarośniety. A podobno miała być dieta.
Dzięki laski raz jeszcze
[/FONT]
:loveu:

Posted

[quote name='Dżdżowniś'][FONT=arial narrow]Masakra dziewczyny dzięki za zainteresowanie b-b po raz kolejny dzięki wielkie/ i dopiero teraz zobaczyłam że moja kochana Owca zrobiła bazarek jak mnie nie było. OWCA KOCHANA DZIĘKUJE W IMIENIU GMOSIA :loveu:./ długu po nim/ I tak zostało mi do spłacenia/ patrząc po innych ratujących/ w cudzysłowiu "parę grosz."
Kara dzięki, czekam na telefon jutro od kumpeli czy dla tego biedactwa coś załatwiła jak nie to zagadam.
lula 2010 co nie ((: ale nie chcij wiedzęc jaki z niego pączek zarośniety. A podobno miała być dieta.
Dzięki laski raz jeszcze
[/FONT]
:loveu:
KOCHANEGO CIALA nigdy nie za wiele....:diabloti:

Posted

Nic na dzisiaj nie wynikło dla Gryzi-Mizi. Sterylki nie załatwiłam. Pozostał poniedziałek i jak nie uda mi się jej gdzieś na szybko umieścić za mikro kasę to z wieczorka będzie miała wątek. Ale jest tak cudowną sunią że po raz kolejny chwyta mnie taki wkur* że ktoś mógł take cudo tak potraktować i skazać na bezdomność. Kurde środek miasta. Sunia mieszka w stercie liści i ludzie z psami tam chodzą i nie widzą że sunia śpi w parku.

Posted

lula2010 napisał(a):
...wiesz....LUDZI juz chyba nie ma....sa tylko"ludzie".....

To prawda.
Większość patrzy nie "widząc" bo po co cobie robić kłopot:/
Pokaż malutką bez względu na to czy założysz jej tu czy nie wątek:)

Posted

b-b napisał(a):
To prawda. Większość patrzy nie "widząc" bo po co cobie robić kłopot:/Pokaż malutką bez względu na to czy założysz jej tu czy nie wątek:)
Zakładam jej wątek bo nigdzie jej nie mogę na szybko położyć :/ Trzeba zebrać choć ciut kasy na sterylke.ale powem wam że jest to mega miziasta sunia nakolankowa przytulicha (: Super. już jest mega uwielbiana po sąsiedzku.

Posted

agawa9 napisał(a):
Boszzz-jakie dziecko śliczne:loveu:
Dżdżowniś-Ty to masz szczęście do pręgusów

Nooo, ale też do psich orginałów. Co psina to jakaś mega inna i nawet z charakteru ( (: Koleżanki się chichrają i mówią że indywidua znoszę. Bombat jest straszny ale Gmosia jak na dziś chyba nic nie przebije. Pokraczak

Posted

Dżdżowniś napisał(a):
Kochana ciocia (: A może te kagańce nawkładać na pychole psiakom i obfocić ?

Tylko jeden w sumie pasuje na mojego Deniska, ale na resztę modeli brak:/

Zajebista prążkowana śmieszna psinka!

Posted

black_sheep napisał(a):
Tylko jeden w sumie pasuje na mojego Deniska, ale na resztę modeli brak:/

Zajebista prążkowana śmieszna psinka!

Owca się nie przejmuj na zapas. Znajdziesz modela ( :
Już mimo zakazu rano montuje się u Andrzeja pod pachą ( (:

Posted

lula2010 napisał(a):
jeszcze raz obejrzelismy z mezem zdj Gmosia i stwierdzilismy ,ze jest ladny,wprost PIEKNY :multi:

Teraz włosy mu urosły i to takie spore. Tył ma prawie biały.Wygląda bardzo ładnie. Bo Gmoszczak może być tylko jeden ( (:

• 5 weeks later...