Asiaczek Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']dobra to Ilka21 zrobi psiaka za darmo w salonie tylko trzeba byłoby z nim dojechać do Wołomina ;) albo napisałam i zaprosiłam Asiaczkową na wątek i może coś jeszcze innego wymyślimy żeby pomóc malutkiemu ;) Jestem, jestem. Ja mogę go ostrzyc, mieszkam na Górnym Mokotowie. Moze jakos zgadamy się z Anusią i podjedziemy. albo spotkamy się u mnie...? Mam stół, moje psy pochowam do pokojów , aby sie Mały nie stresował... pzdr. Quote
Kara. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Jak go ciotki w obroty dostaną to jak książę będzie wyglądał. Quote
Justyna Lipicka Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Witajcie. Dopiero teraz mialam czas wejsc na zaproszenie. Sliczny on jest na swoj sposob:-) na razie finansowo nie pomoge, moze po wyplacie cos na bazarku wypatrze;-) Quote
magdola Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Moze coś podeslac komuś na bazarek? Nie będzie tego duzo, ale.... Quote
*anusia&ajlu* Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Jestem, jestem. Ja mogę go ostrzyc, mieszkam na Górnym Mokotowie. Moze jakos zgadamy się z Anusią i podjedziemy. albo spotkamy się u mnie...? Mam stół, moje psy pochowam do pokojów , aby sie Mały nie stresował... pzdr.[/QUOTE] Asiu :iloveyou: no to jak już Dżdżowniś ustali to my się dopasujemy ;) Quote
Dżdżowniś Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='Panna Marple']Hej, hej przyfruwam do grzywaczka na zaproszenie. Poproszę o numer konta, pomogę choć ociupinkę. Biedny z niego stworek... Dzięki,dzięki PW wysłane(: Quote
agawa9 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 foty piętkne :loveu: gracjas i siedzą tak bidy przed wentylatorkiem:evil_lol: chyba i ja takowy nabędę bo u nas też pogoda saunowa tak się cieszę, że więcej dobrych cioć się pojawia na wątku Quote
b-b Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='magdola']Moze coś podeslac komuś na bazarek? Nie będzie tego duzo, ale....[/QUOTE] Jeśli nikt się szybciej nie zgłosi to ja rezerwuję Twoje fanty ;) ale dopiero po 20.07. bo teraz mam dwa bazarki na różne pieski i ....boję się, że nie dam rady i się po prostu pogubię :/ Tym bardziej coś zrobię bo cioteczka od kinkietu obiecała coś jeszcze wyszperać :D Quote
ysmay Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 ja moge w weekend przetransportować do z wawy do wołomina bo tam mieszkam. jaki jest stan jego zdrowia? czy nadal sika? Quote
Dżdżowniś Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 (edited) [quote name='Asiaczek']Jestem, jestem. Ja mogę go ostrzyc, mieszkam na Górnym Mokotowie. Moze jakos zgadamy się z Anusią i podjedziemy. albo spotkamy się u mnie...? Mam stół, moje psy pochowam do pokojów , aby sie Mały nie stresował... pzdr. Superrr dzięki do Ciebie mam rzut beretem.U mnie nie dałoby rady z psami. Napisz kiedy i gdzie mam przybyć z Gmoszczakiewiczem. Iiiiiii dzięki raz jeszcze (: [FONT=Times New Roman][quote name='ysmay']ja moge w weekend przetransportować do z wawy do wołomina bo tam mieszkam. jaki jest stan jego zdrowia? czy nadal sika? Dziękuję w imieniu Pysia (: ale żeby nie robić już mega wyjazdów jak jest okazja, to niech go Asiaczek obetnie.Myślę że zdrowie mimo wszystko daje radę.Niestety jeszcze podsikuje.Ale wet mówił że to jakiś czas potrwa za nim prostata zacznie normalnie działać.Inna sprawa że nie był jakoś mega uczony czystości. Pracuję nad tym.Potrafi przesiedzieć 10godzin i nic jednego dnia, a drugiego nie dość że kałuża w przedpokoju/ co akurat jest dobrym objawem po pod drzwiami wyjściowymi/ ale jeszcze na podłodze w pokoju i kuchni.A to już fajne nie jest.Zobaczymy w czasie jak on się będzie zachowywał.[/FONT] Edited July 9, 2012 by Dżdżowniś Quote
cisowianka Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Moja osobista sunia(zabrana prosto ze schronu) też sikała w domku ale na szczęście w jednym miejscu - w pokoju graciarni gdzie jeszcze nie ma np. drewnianej podlogi - tylko beton, po 5 miesiacach jest już dużo lepiej , zdarza się jej już bardzo rzadko. Gomoszczuś też się nauczy nie od razu Kraków zbudowano, no i tym bardziej że ma problemy zdrowotne. Będzie dobrze ;) Quote
b-b Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Dżdżowniś']...[FONT=Times New Roman] jest dobrym objawem po pod drzwiami wyjściowymi/ ale jeszcze na podłodze w pokoju i kuchni.A to już fajne nie jest.Zobaczymy w czasie jak on się będzie zachowywał.[/FONT] A co z podkładami? Może na nie by się sikać w domu nauczył jak siedzi tak długo sam i może wtedy nie posikiwał po mieszkaniu? Quote
Dżdżowniś Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='b-b']A co z podkładami? Może na nie by się sikać w domu nauczył jak siedzi tak długo sam i może wtedy nie posikiwał po mieszkaniu?[/QUOTE] b-b on nie siedzi długo ani sam tylko z mikro stadkiem. Jka mnie nie ma to jest nianiek albo Andrzej.Tak że ogólnie jak posiedzą z 5godzin w domku to dużo. Na podkłądy nie będę go uczyć sikać bo to dorosły pies.Poza tym wychodzę z nim i Bombą, a ponieważ Bomba to jego guru to on się ode niego uczy zachowań.Np już wie że jak otwieramy szufladę przy ziemi to idziemy na spacer(: i trzeba się w kolejce ustawić po założenie szelek. Tak że on głuptasem nie jest.Natomiast problemem jest fakt że był bity.Boi się podchodzić na zawołanie i nawet jak jestem w domu, a on podsika ,to od razu kuli się i ucieka.Stąd od razu wiem że gdzieś jest kałuża. Quote
Dżdżowniś Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='magdola']Moze coś podeslac komuś na bazarek? Nie będzie tego duzo, ale....[/QUOTE] Hmmm to trzebaby paczką ale właśnie dostrzegłam że b-b się czai, to teraz nie wiem :mdrmed::hmmmm: Quote
b-b Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Hmmm to trzebaby paczką ale właśnie dostrzegłam że b-b się czai, to teraz nie wiem :mdrmed::hmmmm:[/QUOTE] Bierz, bierz!!!! To i tak wszystko dla małego :D Quote
cisowianka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Hallo ciotki serwer działa(:[/QUOTE] Jak dlugo ? jeszcze? Ciągle sie coś knoci Quote
Dżdżowniś Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Kurde wiem ,bo mi tak zamula że wrrrgrrr. Z zakładek w ogóle mi się nie odpaliły wątki dopiero musiałam z przeglądarki się na dogo wbijać Quote
Recommended Posts