Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie dzięki:loveu:,zatem w poniedziałek robię przelew Piranii
B-b jest fajny dom zainteresowany adopcją kudłatej,niedużej suni,przyjaznie nastawionej do kotów,miejscowość Wołów.Dom do sprawdzenia.

Posted

agastra napisał(a):
Wielkie dzięki:loveu:,zatem w poniedziałek robię przelew Piranii
B-b jest fajny dom zainteresowany adopcją kudłatej,niedużej suni,przyjaznie nastawionej do kotów,miejscowość Wołów.Dom do sprawdzenia.

Z tego co wiem na takie wizyty PA idą cioteczki z doświadczeniem. Ja nie mam zielonego pojęcia o tym...i bałabym się, że źle ocenie dom - na niekorzyść Tosi.

Posted

Tosia już nie do adopcji:lol:,chodzi o to że Pani była nią zainteresowana,szukam dla niej innej suni(zamiast Tosi,podobnej),jakbyś wiedziała o jakiejś to daj znać,a ja dam namiary na tę Panią.

Posted

agastra napisał(a):
Tosia już nie do adopcji:lol:,chodzi o to że Pani była nią zainteresowana,szukam dla niej innej suni(zamiast Tosi,podobnej),jakbyś wiedziała o jakiejś to daj znać,a ja dam namiary na tę Panią.

Obecną, którą znam i by miała by tam najbliżej to ta na której wątku już byłaś :)

Posted

b-b napisał(a):
Obecną, którą znam i by miała by tam najbliżej to ta na której wątku już byłaś :)

Właśnie.Czekam na informację.

Posted

Słuchajcie mamy już 480zł dla Piranii 135,jako zwrot kosztów paliwa.Pewnie więcej się nie uzbiera:oops:,więc w poniedziałek wysyłam tę kwotę.Poproszę tylko Piranię o potwierdzenie ,że pieniądze dotarły.
Dziękuję wszystkim po stokroć :iloveyou::iloveyou::iloveyou:.

Posted

Dogo07 napisał(a):
I co z sunią ?
Znalazła już ds ?

Jak to , to sunia nie pojechała teraz do Leborka do ds???

A co z nią, żadnych wieści z nowego domu?

Posted

Sunia jest w Najwspanialszym Domu Stałym:multi:Wielkie podziękowania dla wszystkich za wsparcie:iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Jak DS pozwoli,za jakiś czas umieszczę zdjęcie suni.Trzymajcie proszę kciuki za zdrowie motylka:kciuki::kciuki::kciuki:
Zrobię przelew przed 15,to jutro już powinnyśmy wiedzieć czy pieniądze dotarły:cool1:

Posted

Tosia zostaje na stałe u nas. Jest przeurocza, moja rodzina już się w niej zakochała. Z dnia na dzień czuje się coraz lepiej. Jak wszystko będzie dobrze to pod koniec tego tygodnia będzie miała zdjęte szwy. Chodzi coraz ładniej, pozbyliśmy się pcheł i kleszczy, a dzisiaj została odrobaczona. Ale najważniejsze jest to, że sunia jest coraz weselsza, przychodzi się przywitać, pogłaskać i nie omija żadnego posiłku (zdjęcie poniżej). Z Vegą dogadują się jak stare dobre kumpele.
Dziękuję również wszystkim za pomoc finansową, pieniążki dotarły dzisiaj do mnie na konto.
Pozdrawiamy.

[FONT=arial, sans-serif]
[/FONT]

Posted

agastra napisał(a):
Zbieramy na moje konto,a jak się uzbiera przelewam na konto Piranii.
Pirania zabiera sunię aż do Lęborka...to jest prawie 600km w jedną stronę,dlatego potrzebne są fundusze.
DS oczywiście przenocuje naszą bohaterkę.Ja nie mam słów dla Piranii :iloveyou::iloveyou::iloveyou:.

Czegos tu nie rozumiem, Pirania miała zawieźć sunię do Lęborka, juz podbno nawet jechała, a nagle sunia zostaje u niej:crazyeye:.

Co się stało? Pojechały i sprawdzony ds okazał nieodpowiedni, czy nie pojechały wogóle?

Posted

erka napisał(a):
Czegos tu nie rozumiem, Pirania miała zawieźć sunię do Lęborka, juz podbno nawet jechała, a nagle sunia zostaje u niej:crazyeye:.

Co się stało? Pojechały i sprawdzony ds okazał nieodpowiedni, czy nie pojechały wogóle?

:o Nic nie rozumiem:/

Posted

Ja proszę o wpis w bazarku, że pieniążki dla Tosi doszły (o ile już doszły a powinno 110zł) bo chciałabym zakończyć bazarek :)

Posted

Pirania135 napisał(a):
Byłyśmy w Lęborku, ale DS był bardzo nieodpowiedni, więc mała wróciła ze mną do Katowic.

Szczerze mówiąc to tak sobie myślałam, że ją sobie zostawisz i zdziwiły mnie wieści, że odwozisz ją do nowego domu. Mała nie mogła lepiej trafić niż do domu w którym zna się tą rasę i kocha :)

Posted

agastra napisał(a):
Wiadomość dnia: DS sprawdzony- wieelkie podziękowania dla Pani Kasi:loveu: podobno sunia nie mogłaby trafić lepiej:bigcool::Cool!:.
To tyle jeżeli chodzi o dobre wieści,bo co ja zrobię z sunią po operacji to nie mam pojęcia:shake:

Jeżeli pani Kasia jest inspektorem i tak sprawdziła ten dom, mówiąc,że "sunia nie mgła lepiej trafic", to gratuluję:cool3:.

Naraziła Piranię i Tosię na tak długa męczącą drogę, nie mówiąc o kosztach.

Ta pani jest inspektorem TOZ ?