Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_sheep napisał(a):
Nikt nie zapomina! Ja ciąglke zaglądam, ale nic nie pisze;)
wtatara, może poprunujesz jeszcze z tym bannerkiem?

zaraz bedziemy probowac cos zrobic....

Posted

Wszystkim dziękuję za pomoc.Może kiedyś przy pomocy Was i t_kasiek naucze się sama robić. JESZCZE RAZ DZIęKI[SIZE=5]
jutro wizyta u Adki i nowe zdjęcia. Postaram dołączyć zdjęcia swoich osobistych zwierzaków.

Posted

No wróciłam z wizyty u damy. Dama jest coraz szczęśliwsza. Coraz bardziej im ufa, np. kładzie się brzuchem do góry aby ją głaskać.Mnie poznała, machała ogonkiem. Uwielbia spacery po ogrodzie, leżenie na balkonie lub koło -jak swieci słoneczko. Uwielbia też leżenie w domku koło drzwi balkonowych. Gdyby nie te problemy zdrowotne. Brzuszek lepiej ale jeszcze-cały czas na lekach. Kurczę zaczyna znów drapać się po lewym uszku, aby jej nie wrócił ten stan zapalny. Zdjęć trochę pstryknęłam- będą póżniej

Posted

Zaczyna robić się wiosna. tak się cieszę . Mam domek , duży ogród. Muszę wszystko dopilnować

Czy oni o mnie rozmawiają

oj goście już odjeżdżają, wypada ich pożegnać.Mój Pan pozwolił mi po raz pierwszy wyjść poza ogród. Nie mogę go zawieść

Posted

Ale się Adce udało - kochająca rodzina, przyjaciele,troskliwa opieka pod każdym względem, a do tego dom i duży ogród do pilnowania - pełnia szczęścia!

Posted

black_sheep napisał(a):
O no to mnei zaintrygowałaś, nie mogę się doczekać;)

no fotki sa juz przygotowane na fotosiku tylko czekaja az mama wroci z pracy i bedzie mogla sama dokonczyc (bo wczoraj uczylam ja wklejac zdjecia na dogo :) i zdjecia Ady osobiście wkleiła :multi:)

No ja nie byłam wczoraj u Adki, ale jak tylko znajdę chwilkę to do niej jade.....może już w piątek :)

Posted

t_kasiek napisał(a):
no fotki sa juz przygotowane na fotosiku tylko czekaja az mama wroci z pracy i bedzie mogla sama dokonczyc (bo wczoraj uczylam ja wklejac zdjecia na dogo :) i zdjecia Ady osobiście wkleiła :multi:)

no nie :mdleje:
jeszcze nie raz zdjęcia będziecie wstawiać, żeby nauczyć, a my tu z niecierpliwości umieramy... :cool3: