Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wrocilismy :) :loveu:
Ada nie za bardzo dzis chciala wsiasc do samochodu...chyba sie bala,ze ja znowu gdzies wywieziemy i zostawimy (biedna :( )
ale jak juz wsiadla to byla bardzo grzeczna w drodze i u weterynarza tez !!
Niestety ma zapalenie uszek....dostala 3 zastrzyki i musimy jutro jechac do kontroli....ewentualnie dostanie antybiotyk w tabletkach !!
No i narazie musi byc troszke na diecie - tylko ryz z gotowanym kurczakiem !! nawet suchej karmy jej nie wolno - poki nie wyleczymy brzuszka

Wlasnie zgrywam foteczki i napewno ich dzis tutaj troche powrzucac :loveu::loveu::loveu: bo psiaka jest przekochana i strasznie sie lubi przytulac !!!!!!!

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_sheep napisał(a):
No dobrze, wybaczamy, czekamy na reszte, bo zapowiadają się wspaniale! To najpiekniejsza panna na świecie!:) Cudna morda!

foteczek jest duzo, ale nie mam narazie mozliwosci ich wrzucic, bo zespul nam sie w domu komputerk....w sobote, zaraz po tym, jak wkleilam tamte zdjecia :( wiec musicie sie uzbroic jeszcze w cierpliwosc....moze uda mi sie dzis wkleic pare zdjec jak bede u mojego chlopaka....sa jeszcze foteczki z wczoraj, bo tez musielismy pojechac do weterynarza. A dzis jedziemy dac slicznotce zastrzyk - tzn moja mama - 3majcie za nia kciuki !!!! tzn za obie - za mama i za Adke :evil_lol: :evil_lol:

Pozdr.

Posted

wczoraj spotkałam Adkę w schronisku :) była zadowolona i uśmiechnięta :)
i wcale nie bała sie juz tak schroniska. Widać czuje się naprawde bezpieczna :)

Posted

Tak na pewno czuje się coraz bardziej bezpieczna. Po powrocie ze schonisk a prosto poszła do domu. Weszła do pokoju, na ławie stał talerz z ciastem drożdżowym. Podeszła , przekrzywiła tak ślicznie główkę wzięła do pyszczka i uciekła do przedpokoju. Wszyscy byli w szoku. Tydzień temu jak tam byłam tez stało ciasto to nie próbowała wziąć.Jest taka słodka. Jak gospodarze sa na ogrodzie to ją wypuszczają i biega pod ich okiem po ogrodzie. A ze pogoda coraz to bardziej wiosenna to i Adka pewnie coraz częściej będzie biegać

Posted

zdjec dalej nie moge wkleic....komp. w calosci poszedl do naprawy i nawet dysku nie mam :(
Wczorajsza wizyta tez bardzo udana. Mama podolala i zrobila Adzie zastrzyk :) a Adka byla bardzo grzeczna !!
Dzis tez do niej jedzie....niestety z tata, bo ja mam angielski :(

Posted

Człowiekowi to robiłam wiele razy ale pieskowi nigdy, bardzo się denerwowałam ale poszło. Aby tak dalej . Adka była bardzo grzeczna, zamiast próbować uciekać to usiadła.Oby do soboty myślę że więcej nie dostanie zastrzyków. Problem jest w tym ze te kupy są cały czas brzydkie i doustnie nie miałoby takiego działania

Posted

Kupki się unormują, nic się nie martwcie. Ależ ona dzielna! No no, a podobno strachliwa, a zastrzyku się nie bała! Moja dziewczyna!

Asiorek skasuj kiedyś z tytułu to "prosimy o przeniesienie" bo już przeniesiona;)

Posted

Jaka wczoraj była radość. Pojechałam zrobić zastrzyk i zabrałam ze sobą swojego pieska. Reakcja Adki przeszła nasze oczekiwania. Nikt nie przypuszczał że tak zareaguje.W jednej chwili przywaliła łapami moją pieskę. Jednak jak mój mąż na nią krzyknął Adka zaraz była przy nim.Potem zamknęłam ją w kojcu i reagowała jak najbardziej groźny pies. Biegała jak szalona i tak ślicznie szczekała.:multi: Gdybym jej nie znała z przed 2 tygodni nie uwieżyłabym ze ten sam bernardyn. A jak wczoraj biegała i ta groźna mina. Jest cudna