Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
Adka mieszka w kojcu ale coraz częściej jest zabierana do domu np. na posiłki

no to milo ze jest wpuszczana do domu na posilki

Posted

A do tego 3 spacery dziennie. Adka nie lubi wychodzić poza ogroczenie.Szybko sie załatwia i potwornie ciągnie do ogrodzenia. Przy bramie czuje się bezpieczna. Biedna tak sie jeszcze boi. Ale to dopiero 6 dni.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z opiekunem Adki. Piesek coraz weselszy , tylko nadal brzuszek. Cały czas ich pocieszam że to minie a Oni się tak bardzo martwią. Apetyt jednak ma wyśmienity

Posted

black_sheep napisał(a):
Zaglądamy i czekamy na te obiecane zdjęcia:) Pozdowienia dla malutkiej;)

black_sheep - zdjecia z soboty i niedziali sa na stronie 7 :) milego ogladania :)
poki co innych nie ma (tzn sa ale nie byly za ladne wiec wkleilam te najlepsze)
Napewno w weekand pojawia sie nowe fotki, bo jedziemy z piekna panna do kontroli do weterynarza....tylko boje sie, ze wizyta u schroniskowego weterynarza bedzie dla niej zbyt duzym stresem. Co o tym myslicie ?? :roll:

Posted

Asior napisał(a):
też tak sądze :( widziałam ja jak się bała jak ci ludzie ją zostawili w schronie :(
jak ciągła do drzwi :(

porozmawiam o tym jeszcze dzisiaj, zeby przywiesc ja do mojego weterynarza tutaj w Krakowie, na moim osiedlu....moze sie uda:roll:

Posted

t_kasiek napisał(a):
black_sheep - zdjecia z soboty i niedziali sa na stronie 7 :) milego ogladania :)

Te to ja już dawno widziałam:) :D

Niech oni się tak nie martwią! Wszystko będzie dobrze, bo jak ma być inaczej? :)

Posted

black_sheep napisał(a):
Te to ja już dawno widziałam:) :D

a ja pozniej zadnych nie obiecywalam :) ale tak jak pisalam - beda napewno przy okazji wizyty u weterynarza !!

Pozdr.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z opiekują Adki na temat wizyty Adki u weterynarza. Jeszcze porozmawia z mężem ale Ona tez jest za tym aby ją nie wieź do schroniska tylko pojedzie słoneczko do naszego weterynarza- chyba Zdzisia.

Posted

Adka czuje się coraz lepiej . Jednak na pewno była mocno skrzywdzona. Nadal spacerek poza ogrodzeniem nie jest przyjemnością. Bramka wejjsciowa do ogrodu to miejsce gdzie zaczyna sie merdanie ogonkiem.Zapraszam na zdjęcia w sobotę lub niedzielę

Posted

wtatara napisał(a):
Adka czuje się coraz lepiej . Jednak na pewno była mocno skrzywdzona. Nadal spacerek poza ogrodzeniem nie jest przyjemnością. Bramka wejjsciowa do ogrodu to miejsce gdzie zaczyna sie merdanie ogonkiem.Zapraszam na zdjęcia w sobotę lub niedzielę

Przy takich wspanialych ludziach Adka napewno bardzo szybko zapomni o swoim złym losie i będzie nawet na spacerkach merdać ogonkiem :loveu: .