Daniel ED Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Wybieramy się na te wystawy. mamy miejsce w komfortowym busie. Ktoś jeszcze się wybiera??? tutaj info: https://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=918fd338499f0c52a11c4e9808062825&mid=id.256887431082720&ext=1340611310&hash=AQC2cJi0VEzlg3os Quote
narisowa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Daniel ED napisał(a): Ktoś jeszcze się wybiera??? ja z ekipą jadę :) Quote
krzysio Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Jak co roku od 4 lat my również będziemy w Macedonii. Mamy jeszcze 2 wolne miejsca w busie. Wyjeżdżamy z lubelskiego Hotel zarezerwowany krzysio40@op.pl Quote
Daniel ED Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 my też mamy mozliwość zakwaterowania w eurohotelu obok wystawy ,ceny naprawdę przyzwoite ;-) no i plaża czy coś obok heheh http://eurohotel.com.mk/EN/index.html Quote
Daniel ED Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 tutaj strona Macedonskiego związku: http://www.ksm.org.mk/ mamy jescze 2 miejsca wolne. Quote
krzysio Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Zwolniło się u nas jedno miejsce na wyjazd do Macedonii. Wyjeżdżamy z lubelskiego, jedziemy przez Śląsk info: krzysio40@op.pl Quote
krzysio Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Wróciliśmy z wystaw z Macedonii z nowymi championatami, poznalismy ciekawych ludzi,odrobinke odpoczęliśmy. bardzo dziękuje wszystkim naszym busowym towarzyszom podróży za miłe towarzystwo, GRATULUJĘ SUKCESÓW!!!! Dziękuje Danusi od leosi za opieke nad naszą Weroniką Wiesia/tosa/ ciesze sie ,że napisałaś ,że już jesteś bezpiecznie w domu:) Luiza i Wojtek/goldeny/ następnym razem piszemy się znów na kolacje w Waszym towarzystwie/restauracja przez Was wybrana super:) Gratuluję również właścicielom piesków które były pod naszą opieką i prawie wszystkie już u siebie w domu. My w środę wyruszamy do Bułgarii na 3x cacib :) Quote
luizan Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 my żałujemy tylko ,że podróż trwała tak krótko ;-) i oczywiście na kolacje się piszemy ;-) i na następny wyjazd również;-) super wyjazd, bardzo dobra organizacja, fajne miejsce, niezapomniane wrażenia ;-) czekamy na fotki i pozdrawiamy serdecznie wszystkich ludzkich i psich towarzyszy podróży ! Quote
krzysio Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 tak;) nam też te 6 godzin postoju na granicach /Serbia-Węgry/bardzo się podobało.Dołożyły się korki w Polsce Zdjęcia poproszę aby dziewczyny wrzuciły wieczorkiem-jest ich sporo... Miło było Was poznać!!!! Pozdrawiamy:) Quote
DankaR Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ja również dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę i cudowne chwile spędzone z wami;). Mam też nadzieję że uda nam się jeszcze spotkać na niejednej wystawie i zobaczyć pływające węże,a co do opieki nad Weroniką to była po prostu ogromna przyjemność,Jak ja jej zazdroszcze tego mocnego spania :evil_lol: że nawet moje rude maleństwo nie mogło jej wydostać z łóżka:crazyeye:Gratuluję sukcesów:multi: Quote
krzysio Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 DankaR napisał(a):Ja również dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę i cudowne chwile spędzone z wami;). Mam też nadzieję że uda nam się jeszcze spotkać na niejednej wystawie i zobaczyć pływające węże,a co do opieki nad Weroniką to była po prostu ogromna przyjemność,Jak ja jej zazdroszcze tego mocnego spania :evil_lol: że nawet moje rude maleństwo nie mogło jej wydostać z łóżka:crazyeye:Gratuluję sukcesów:multi: Twoje rude maleństwo bardzo podobało sie sędziom więc także gratulujemy sukcesów:) No my widzimy sie za 2 tygodnie jedziemy przecież razem na wystawy:multi: Quote
Izoldas Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ja nie do końca w związku z wystawami, ale chciałam bardzo podziękować Krzysiowi & Co za bezpieczne i komfortowe dostarczenie mojego szczeniaka do Serbii :) Dziękuję! Quote
krzysio Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Izoldas napisał(a):Ja nie do końca w związku z wystawami, ale chciałam bardzo podziękować Krzysiowi & Co za bezpieczne i komfortowe dostarczenie mojego szczeniaka do Serbii :) Dziękuję! Twój szczeniak był bardzo grzeczny:) Nowi właściciele zakochali sie od pierwszego zobaczenia:) Milo bylo Was poznać:) Quote
ttossa Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Całusy dla Wszystkich - dla nas to była wyprawa życia - pierwszy urlop od 10 lat i to w dodatku z ukochanym psem - i wspaniałymi wynikami wystawowymi oraz Super Towarzystwem - co wiecej może chcieć hodowca i "psiarz" Buba szczęśliwy ,że mógł pokazać swoją urodę - ech raczej ja SZCZĘŚLIWA :multi: Quote
Adamant Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 No cóż bardzo egzotyczne tytuły jak dla mnie. Może kiedyś z ciekawości pojedziemy :cool3: Quote
Recommended Posts