Jump to content
Dogomania

Macedonia 27.08-01.09.2012 / 11 wystaw w tym 3 cacib/

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Wróciliśmy z wystaw z Macedonii z nowymi championatami, poznalismy ciekawych ludzi,odrobinke odpoczęliśmy.
bardzo dziękuje wszystkim naszym busowym towarzyszom podróży za miłe towarzystwo, GRATULUJĘ SUKCESÓW!!!!
Dziękuje Danusi od leosi za opieke nad naszą Weroniką
Wiesia/tosa/ ciesze sie ,że napisałaś ,że już jesteś bezpiecznie w domu:)
Luiza i Wojtek/goldeny/ następnym razem piszemy się znów na kolacje w Waszym towarzystwie/restauracja przez Was wybrana super:)
Gratuluję również właścicielom piesków które były pod naszą opieką i prawie wszystkie już u siebie w domu.
My w środę wyruszamy do Bułgarii na 3x cacib :)

Posted

my żałujemy tylko ,że podróż trwała tak krótko ;-) i oczywiście na kolacje się piszemy ;-) i na następny wyjazd również;-) super wyjazd, bardzo dobra organizacja, fajne miejsce, niezapomniane wrażenia ;-) czekamy na fotki i pozdrawiamy serdecznie wszystkich ludzkich i psich towarzyszy podróży !

Posted

tak;) nam też te 6 godzin postoju na granicach /Serbia-Węgry/bardzo się podobało.Dołożyły się korki w Polsce
Zdjęcia poproszę aby dziewczyny wrzuciły wieczorkiem-jest ich sporo...
Miło było Was poznać!!!!
Pozdrawiamy:)

Posted

Ja również dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę i cudowne chwile spędzone z wami;).
Mam też nadzieję że uda nam się jeszcze spotkać na niejednej wystawie i zobaczyć pływające węże,a co do opieki nad Weroniką to była po prostu ogromna przyjemność,Jak ja jej zazdroszcze tego mocnego spania :evil_lol: że nawet moje rude maleństwo nie mogło jej wydostać z łóżka:crazyeye:Gratuluję sukcesów:multi:

Posted

DankaR napisał(a):
Ja również dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę i cudowne chwile spędzone z wami;).
Mam też nadzieję że uda nam się jeszcze spotkać na niejednej wystawie i zobaczyć pływające węże,a co do opieki nad Weroniką to była po prostu ogromna przyjemność,Jak ja jej zazdroszcze tego mocnego spania :evil_lol: że nawet moje rude maleństwo nie mogło jej wydostać z łóżka:crazyeye:Gratuluję sukcesów:multi:

Twoje rude maleństwo bardzo podobało sie sędziom więc także gratulujemy sukcesów:)
No my widzimy sie za 2 tygodnie jedziemy przecież razem na wystawy:multi:

Posted

Ja nie do końca w związku z wystawami, ale chciałam bardzo podziękować Krzysiowi & Co za bezpieczne i komfortowe dostarczenie mojego szczeniaka do Serbii :)
Dziękuję!

Posted

Izoldas napisał(a):
Ja nie do końca w związku z wystawami, ale chciałam bardzo podziękować Krzysiowi & Co za bezpieczne i komfortowe dostarczenie mojego szczeniaka do Serbii :)
Dziękuję!

Twój szczeniak był bardzo grzeczny:) Nowi właściciele zakochali sie od pierwszego zobaczenia:)
Milo bylo Was poznać:)

Posted

Całusy dla Wszystkich - dla nas to była wyprawa życia - pierwszy urlop od 10 lat i to w dodatku z ukochanym psem - i wspaniałymi wynikami wystawowymi oraz Super Towarzystwem - co wiecej może chcieć hodowca i "psiarz"

Buba szczęśliwy ,że mógł pokazać swoją urodę - ech raczej ja SZCZĘŚLIWA :multi: