zerojeden Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Będą nowe zdjęcia jak tylko żniwa się skończą bo teraz mam taki sajgon że nie dam rady :( Bankowo zostaje u mnie do czasu "naprawienia oczu". Quote
mama blanki Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 no to przyszłam z dobrymi wieściami:) resztę dołoży Beti;) Macia daj mi proszę na PW dane do przelewu, bo gdzieś zagubiłam:( Quote
faith35 Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 O jejku, ale się cieszę!!!!! :multi::multi::multi: mama blanki, pozdrów proszę opiekunkę Beti :loveu: Quote
mama blanki Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 faith35 napisał(a):O jejku, ale się cieszę!!!!! :multi::multi::multi: mama blanki, pozdrów proszę opiekunkę Beti :loveu: załatwione:) Quote
AniaGucio Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Wspaniałe wieści :multi: teraz można spokojnie zbierać na leki, bo pewnie jakieś sunia będzie musiała przyjmować po zabiegu, no i karmę. Quote
faith35 Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Ludzie z facebooka bardzo pomogli, gdyby nie oni, to nie wiem, czy ta operacja oczu byłaby tak szybko :) No i oczywiście jeszcze raz wielkie podziękowania dla właścicielki Beti :) Sporo osób zainteresowało się na fb Korą i miejmy nadzieję, że to zainteresowanie nie spadnie zaraz po tym, jak Korunia przejdzie operację :) Quote
faith35 Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Dziewczyny, napisało do mnie kolejne kilka osób w sprawie danych do przelewu na fb, podałam przez PW, więc myślę, że nawet będzie spora nadwyżka i starczy na leczenie uszu Korci itp. :) Quote
Macia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 mama blanki napisał(a):no to przyszłam z dobrymi wieściami:) resztę dołoży Beti;) Macia daj mi proszę na PW dane do przelewu, bo gdzieś zagubiłam:( Dziękujemy bardzo! Numer już poszedł. Kolejne dwie wpłaty i mamy prawie 300 zł! Druga wiadomość. Będzie prawdopodobnie potrzebna wizyta PA dla Kory w Szczecinie. Pan brzmiał sensownie, ma dwa inne psy, ale rozmowa była niezbyt długa, bo akurat byłam u weta. Jednego psa ma ze schroniska, drugiego znalazł. Oba miały problemy zdrowotne. Stwierdził (po tym jak mu powiedziałam o operacji oczu), że może być nawet niewidoma. Ale oczywiście wszystko do weryfikacji. Mam też chętną na psa stróżującego, najchętniej samiec, w typie ON, też Szczecin. Quote
kamilqax95x Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 mama blanki napisał(a):załatwione:) ja wiedziałam, ze Monika jest zakochana w zwierzętach, ale że taka wariatka na ich punkcie jest to tego nie wiedziałam:evil_lol: A czemu jej nie ma na dogo? Quote
faith35 Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Suuuuuuuuper!!!! Jejku, oby się udało! :klacz::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
faith35 Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Czy potrzebna jest osoba do PA w Szczecinie? mama blanki pewnie się zgodzi....:) Quote
mama blanki Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 kamilqax95x napisał(a):ja wiedziałam, ze Monika jest zakochana w zwierzętach, ale że taka wariatka na ich punkcie jest to tego nie wiedziałam:evil_lol: A czemu jej nie ma na dogo? Monika "odpuściła sobie" dogomanię już dawno, z podobnego powodu z jakiego ja się sporadycznie na nim udzielam- a mianowicie dużo pisania niewiele robienia. Monika woli działać niż wypisywać teksty typu: jaki biedny, jak mi go szkoda itp. Najważniejsze, że cały czas nam pomaga i to nie tylko w sprawie Kory - ostatnio dostałyśmy dla naszego stowarzyszenia mnóstwo obroży i innych psich gadżetów dla naszych Amstaffow :) Quote
mama blanki Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 faith35 napisał(a):Czy potrzebna jest osoba do PA w Szczecinie? mama blanki pewnie się zgodzi....:) pewnie pewnie;) dajcie tylko namary na tego Pana:) Quote
mama blanki Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 faith35 napisał(a):Halooo, co z wizytą PA? ;) no właśnie- nadal nie mam namiarów :( kto mi je prześle? Quote
zerojeden Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 No i co z tym Panem ze Szczecina wiadomo coś? Dalej jest zainteresowany bo coś cicho się zrobiło... W środę idziemy na konsultację uszu, zobaczymy czy antybiotyki pomogły. Nie drapie się już po nich. Quote
mama blanki Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 ja cały czas nie wiem do kogo mam iść na PA. Faith daj mi namiary Quote
Macia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Niestety nie mogę się z Panem skontaktować. Jak mi się uda dam znać. Quote
faith35 Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 mama blanki napisał(a):ja cały czas nie wiem do kogo mam iść na PA. Faith daj mi namiary To Macia ma namiary, bo to jej numer był w ogłoszeniach Korci ;) Czekamy, aż Pan odbierze telefon od Maci, wtedy uzgodni się wszelkie szczegóły odnośnie adopcji Korci... Quote
Sabina02 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mama blanki, a czy mialabys mozliwosc przeprowadzenia wizyty pa w Jarzębowie kolo Wolina tez dla innej biedniusiej suni? Nie moge nikogo znalesc do wizyty. :-( Wiem, ze to kawalek od Szczecina, ale moze akurat bywasz w tamtych okolicach. Quote
mama blanki Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 niestety- wolin ode mnie to ponad 100km w jedną stronę;( Quote
Recommended Posts