Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie z facebooka bardzo pomogli, gdyby nie oni, to nie wiem, czy ta operacja oczu byłaby tak szybko :)
No i oczywiście jeszcze raz wielkie podziękowania dla właścicielki Beti :)
Sporo osób zainteresowało się na fb Korą i miejmy nadzieję, że to zainteresowanie nie spadnie zaraz po tym, jak Korunia przejdzie operację :)

Posted

Dziewczyny, napisało do mnie kolejne kilka osób w sprawie danych do przelewu na fb, podałam przez PW, więc myślę, że nawet będzie spora nadwyżka i starczy na leczenie uszu Korci itp. :)

Posted

mama blanki napisał(a):
no to przyszłam z dobrymi wieściami:)
resztę dołoży Beti;)
Macia daj mi proszę na PW dane do przelewu, bo gdzieś zagubiłam:(

Dziękujemy bardzo! Numer już poszedł.
Kolejne dwie wpłaty i mamy prawie 300 zł!

Druga wiadomość. Będzie prawdopodobnie potrzebna wizyta PA dla Kory w Szczecinie. Pan brzmiał sensownie, ma dwa inne psy, ale rozmowa była niezbyt długa, bo akurat byłam u weta. Jednego psa ma ze schroniska, drugiego znalazł. Oba miały problemy zdrowotne. Stwierdził (po tym jak mu powiedziałam o operacji oczu), że może być nawet niewidoma. Ale oczywiście wszystko do weryfikacji.
Mam też chętną na psa stróżującego, najchętniej samiec, w typie ON, też Szczecin.

Posted

kamilqax95x napisał(a):
ja wiedziałam, ze Monika jest zakochana w zwierzętach, ale że taka wariatka na ich punkcie jest to tego nie wiedziałam:evil_lol: A czemu jej nie ma na dogo?

Monika "odpuściła sobie" dogomanię już dawno, z podobnego powodu z jakiego ja się sporadycznie na nim udzielam- a mianowicie dużo pisania niewiele robienia.
Monika woli działać niż wypisywać teksty typu: jaki biedny, jak mi go szkoda itp.
Najważniejsze, że cały czas nam pomaga i to nie tylko w sprawie Kory - ostatnio dostałyśmy dla naszego stowarzyszenia mnóstwo obroży i innych psich gadżetów dla naszych Amstaffow :)

Posted

No i co z tym Panem ze Szczecina wiadomo coś? Dalej jest zainteresowany bo coś cicho się zrobiło...

W środę idziemy na konsultację uszu, zobaczymy czy antybiotyki pomogły. Nie drapie się już po nich.

Posted

mama blanki napisał(a):
ja cały czas nie wiem do kogo mam iść na PA.
Faith daj mi namiary

To Macia ma namiary, bo to jej numer był w ogłoszeniach Korci ;)
Czekamy, aż Pan odbierze telefon od Maci, wtedy uzgodni się wszelkie szczegóły odnośnie adopcji Korci...

Posted

Mama blanki, a czy mialabys mozliwosc przeprowadzenia wizyty pa w Jarzębowie kolo Wolina tez dla innej biedniusiej suni? Nie moge nikogo znalesc do wizyty. :-( Wiem, ze to kawalek od Szczecina, ale moze akurat bywasz w tamtych okolicach.