Celina12 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Iwo potrzebuje pilnie domku.....czy domek się zgłaszał? Quote
jusstyna85 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 podnosze jamniczka...obyś znalazł kochających ludzi... Quote
Betbet Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ogłaszam sezon na jamnika. Iwo chce mięc już swój kącik!!!! Quote
Kar0la Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Interesuje, interesuje. Ja mam słabość do parówek, zwłaszcza rudych. Ddybym tylko mogła to dałaby mu chociaż dom tymczasowy, ale TZ...:roll: No i cioteczka Brązowa.;) Gdzie ślicznotek jest ogłaszany? Może mogę go gdzieś dorzucić? Quote
akucha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja wystawiam go w ogłoszeniach trójmiejskich... dalej nic nie wiem... Jesli możesz Kar0la powrzucaj go gdzieś jeszcze ;) Szkoda mi go straszebnie! Taka chudzinka w schronisku... Ma 5 lat, gdyby miał rok, to kolejki by się ustawiały... Quote
Kar0la Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ok jutro powrzucam go gdzie mogę. Teraz spadam, jutro ciężki dzień, łapię Figę. Taki śliczny rudzielec. Musi zanaleźć dobry domek. Quote
brazowa1 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Gabi dziekujemy! Jestes nieoceniona! Dzis dzwonil bardzo fajny pan,własnie stracili jamnika-staruszka,ale niestety-z daleka sa... Quote
brazowa1 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Akucha! a kto sie do Warszawy wybiera???? bo ja mam swinke do wyslania! Quote
Kar0la Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A kto to robi zdjęcia w intymnej sytuacji??? Chłopak się schował dyskretnie za rogiem, a ciotki i tak go dopadły.:evil_lol: Quote
Kar0la Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A koopa chociaż ładna? Tzn. czy z trawieniem wszystko w porządku? Chciałam dorzucić nowe zdjęcia do ogłoszeń, ale kangurka chyba nie wypada.:evil_lol: Quote
Betbet Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ale to zdjęcie ejst właśnie takie...urzekające;) Quote
brazowa1 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Kar0la napisał(a):A koopa chociaż ładna? Tzn. czy z trawieniem wszystko w porządku? Chciałam dorzucić nowe zdjęcia do ogłoszeń, ale kangurka chyba nie wypada.:evil_lol: Koopa sliczna!Apetyt dopisuje,trawienie super.I zaczyna nabierac ciała,po mału,nie widac? Quote
Celina12 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Iwo w każdej pozycji wygląda ślicznie-jak na jamnika przystało:loveu: Domki zgłaszać się.... Quote
Kasia25 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Tak jak mówiła Ciotka Brazowa, wszyscy w schronisku go dokarmiają, każdy coś da:loveu: Ale jemu domku trzeba, schron nawet najlepszy, z tak wspaniałymi ludźmi, to niestety nie to co dom........ Quote
Dabrowka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 brazowa1 napisał(a):Akucha! a kto sie do Warszawy wybiera???? bo ja mam swinke do wyslania! Brazowa, pamietaj o moim bracie, ktory transportowal jakis czas temu Zebatke :razz: Nadal jezdzi z Warszawy do Gdyni z odwrotnie, moze cos malego zabrac. Tylko trzeba go molestowac i pytac kiedy jedzie :cool3: Quote
Dabrowka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 brazowa1 napisał(a):O kuzynie,tak? oj,własnie...ja nawet mam do niego numer telefonu przeciez! tylko to nie bedzie glupie pytanie:"hej,a kiedy jedziesz do warszawy? Bo swinka morska z Toba pojedzie,wiesz?" Nieee, nie powinno być głupie ;) Pod warunkiem oczywiście, że powiesz, że to Ty wysyłałaś Zębatkę. I że ja - czyli siostra, pozwoliłam go molestować :cool3: Jeździ na pewno - mieszka i pracuje w Warszawie (do niedawna też studiował :angryy:), ale serce (brat i przede wszystkim dziewczyna ;) ) w Gdyni... Quote
brazowa1 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 dziekujemy za mini Iwaczka,dziekujemy,ale Maluch juz w domu nowym i mamy duza nadzieje,ze szczesliwym. Quote
Recommended Posts