Jump to content
Dogomania

Jamniczek Iwo-chudziaczek.Trojmiasto.MA JUZ DOM!!! :) :)

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Interesuje, interesuje. Ja mam słabość do parówek, zwłaszcza rudych. Ddybym tylko mogła to dałaby mu chociaż dom tymczasowy, ale TZ...:roll: No i cioteczka Brązowa.;)

Gdzie ślicznotek jest ogłaszany? Może mogę go gdzieś dorzucić?

Posted

Ja wystawiam go w ogłoszeniach trójmiejskich... dalej nic nie wiem...
Jesli możesz Kar0la powrzucaj go gdzieś jeszcze ;) Szkoda mi go straszebnie!
Taka chudzinka w schronisku... Ma 5 lat, gdyby miał rok, to kolejki by się ustawiały...

Posted

Kar0la napisał(a):
A koopa chociaż ładna? Tzn. czy z trawieniem wszystko w porządku?
Chciałam dorzucić nowe zdjęcia do ogłoszeń, ale kangurka chyba nie wypada.:evil_lol:

Koopa sliczna!Apetyt dopisuje,trawienie super.I zaczyna nabierac ciała,po mału,nie widac?

Posted

Tak jak mówiła Ciotka Brazowa, wszyscy w schronisku go dokarmiają, każdy coś da:loveu:
Ale jemu domku trzeba, schron nawet najlepszy, z tak wspaniałymi ludźmi, to niestety nie to co dom........

Posted

brazowa1 napisał(a):
Akucha! a kto sie do Warszawy wybiera????
bo ja mam swinke do wyslania!

Brazowa, pamietaj o moim bracie, ktory transportowal jakis czas temu Zebatke :razz:
Nadal jezdzi z Warszawy do Gdyni z odwrotnie, moze cos malego zabrac. Tylko trzeba go molestowac i pytac kiedy jedzie :cool3:

Posted

brazowa1 napisał(a):
O kuzynie,tak? oj,własnie...ja nawet mam do niego numer telefonu przeciez! tylko to nie bedzie glupie pytanie:"hej,a kiedy jedziesz do warszawy? Bo swinka morska z Toba pojedzie,wiesz?"

Nieee, nie powinno być głupie ;)
Pod warunkiem oczywiście, że powiesz, że to Ty wysyłałaś Zębatkę. I że ja - czyli siostra, pozwoliłam go molestować :cool3:

Jeździ na pewno - mieszka i pracuje w Warszawie (do niedawna też studiował :angryy:), ale serce (brat i przede wszystkim dziewczyna ;) ) w Gdyni...