brazowa1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Mały,chudziutki jamniczek zostal znaleziony w Sopocie i oddany do schroniska.Mimo ogloszen w prasie-nikt sie po niego nie zglosil.Byl wyjatkowo zaniedbany-niedozywiony,brzydka siersc.Za to caly czas zachowal cieple uczucia do ludzi-cieszy sie,podbiega radosnie na widok czlowieka,nie chce zostac sam w boksie. Trzeba szybko znalezc mu dobry dom,pełen ciepla,gdzie bedzie mogl zapomniec o swoim smutnym losie. Iwo ma 5 lat. Czeka na Ciebie w schronisku w Sopocie. Quote
AMIŚKA Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 HEJ!!:lol: :lol: Jakieś zdjecie przydaloby sie:razz: Quote
brazowa1 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Akuszko Droga,na trojmiejskie go damy? juz tyle psiakow znalazlo tam domy. Quote
wiewiora1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 OOO KURCZACZKI,,,GORZEJ WYGLADA NIZ KURCZACZEK NIE DOKARMIONY SMUTNE ALE PRawdziwe Quote
Celina12 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jaki Biedaczek:-(:-(:-(-to schronisko jak widać dba o pieski o czym sie już nie raz przekonałam-jakie ma posłanko...Maleńki pokazuj się wysoko i szybciutko do domku!!!! Quote
wiewiora1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Tak wg mnie to jedno z najlepszych schronisk,,dba o zwierzaki jak moze ,,mimo czestego braku funduszy walczy o zdrowie kazdego psa ,,do ostatniej chwili,,,, nic zlego o tym schronie nie mozna powiedziec ,,wierzcie mi,,, Quote
Celina12 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Tak Kochana Wiewiórko-i jeszcze niezastąpiona praca wolontariuszy...:loveu: Dbają o psiaczki jak o swoje... Iwo-Kochanie-szybciutko do domku Biedaku!!!! Quote
Kar0la Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 O rany serce mi pęka. Jaki szkielet. :placz: Jak mu pomóc??? Quote
Celina12 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Pokazujemy się w górze...tam domki znajdują się.... Quote
wiewiora1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wiem Celinko Ze Wolontariusze To Dla Takiego Miejsca To Dar I Skarb,,robia Wiele A Nawet I Wiecej,,to Dziki Nim Psy Robia Sie Bardziej Socjalne I Zaczynaja Wierzyc Ze Nie Wszyscy Sa Tacy Jak Ich Poprzedni Pan Ktory Ich Wyrzucil,,, Sama Bylam 7 Lat Wolontariuszka W Wielu Miejscach Nie Tylko W Schronie ,,i Poznalam Wielu Wspanialych Kolegow Po Fachu Ktorzy Wkladali Wiele Pracy W Realizacje Jakiegos Projektu,,to Wspaniale Ze Sa Tacy Ludzie,,,, Quote
Celina12 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Tak,tak jestem pod wielkim wrażeniem ogromnej pracy i miłości do zwierząt wolontariuszy i dumna jestem,że znam-na razie tylko przez dogo-Was Kochane Dziewczyny!!!Mam nadzieję,że spotkamy się kiedyś-co mam zresztą obiecane. Iwo Kochanie musisz szybciutko mieć ciepły domek-z łóżkiem,kocykami i zabawkami. Quote
JamniczaRodzina. Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ze zdjęcia wygląda na kruszynę. Czy to jest miniatura? Quote
Betbet Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dawać Iwo do góry. Na pewno znajdzie dom, jamniki są zawsze w modzie;) Iwo hopaj!!!!!!! Quote
Celina12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Iwo-potrzebuje ciepłego i kochającego domku... Quote
brazowa1 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Nie moge sie nadziwic,co jamnik jeszcze robi w schronie :shake: Wiecie,on jest taki czyscioch.... słodki pies,naprawde. Quote
Celina12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jejku,jejku-ale by dobrze było...Iwo -do DOMKU!!!! Quote
Celina12 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 I cio słychać u Iwa????Pani się odezwała jeszcze???? Quote
Recommended Posts