Jump to content
Dogomania

Jamniczek Iwo-chudziaczek.Trojmiasto.MA JUZ DOM!!! :) :)

Recommended Posts

Posted

Mały,chudziutki jamniczek zostal znaleziony w Sopocie i oddany do schroniska.Mimo ogloszen w prasie-nikt sie po niego nie zglosil.Byl wyjatkowo zaniedbany-niedozywiony,brzydka siersc.Za to caly czas zachowal cieple uczucia do ludzi-cieszy sie,podbiega radosnie na widok czlowieka,nie chce zostac sam w boksie.
Trzeba szybko znalezc mu dobry dom,pełen ciepla,gdzie bedzie mogl zapomniec o swoim smutnym losie.
Iwo ma 5 lat. Czeka na Ciebie w schronisku w Sopocie.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak wg mnie to jedno z najlepszych schronisk,,dba o zwierzaki jak moze ,,mimo czestego braku funduszy walczy o zdrowie kazdego psa ,,do ostatniej chwili,,,,
nic zlego o tym schronie nie mozna powiedziec ,,wierzcie mi,,,

Posted

Wiem Celinko Ze Wolontariusze To Dla Takiego Miejsca To Dar I Skarb,,robia Wiele A Nawet I Wiecej,,to Dziki Nim Psy Robia Sie Bardziej Socjalne I Zaczynaja Wierzyc Ze Nie Wszyscy Sa Tacy Jak Ich Poprzedni Pan Ktory Ich Wyrzucil,,,
Sama Bylam 7 Lat Wolontariuszka W Wielu Miejscach Nie Tylko W Schronie ,,i Poznalam Wielu Wspanialych Kolegow Po Fachu Ktorzy Wkladali Wiele Pracy W Realizacje Jakiegos Projektu,,to Wspaniale Ze Sa Tacy Ludzie,,,,

Posted

Tak,tak jestem pod wielkim wrażeniem ogromnej pracy i miłości do zwierząt wolontariuszy i dumna jestem,że znam-na razie tylko przez dogo-Was Kochane Dziewczyny!!!Mam nadzieję,że spotkamy się kiedyś-co mam zresztą obiecane.

Iwo Kochanie musisz szybciutko mieć ciepły domek-z łóżkiem,kocykami i zabawkami.