Lady_Amaltea Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 To ja może dodam kilka fotek Barta z tegorocznych wakacji :) A tu jesteśmy na meczu futbolu amerykańskiego w Będzinie :) Bart uwielbia świńskie uszy :P Quote
Lady_Amaltea Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Dziękuję za obecność !! :) teraz czekamy tylko na rezultaty ogłoszeń ! :) Quote
AgusiaP Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 (edited) Czy ktoś z Was nie słyszał, że komuś zaginął czarny piesek/suczka w typie pudelka? Siedzi na parkingu Sosnowiec -Niwka na ul Konstytucji 70 od dzisiaj rana...:-(:-(:-( Edited December 19, 2012 by AgusiaP Quote
saphira18 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Bart w domu, poszedł jakoś w tym tygodniu:lol: wiem że mieszka w Bytomiu, mam nr tel Quote
choba Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 no to powodzenia psiaku :) oby to był TEN domek ;) Quote
soboz4 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 coś ostatnio Aniu masz ekspresowe adopcje! Cieszę się, że Bart już w domku! Quote
ania91sc Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ale ekspresowa adopcja :) Trzymam kciuki za chłopaka :) Quote
Lady_Amaltea Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 o to cudowna wiadomość !! :) dziewczyny?? któraś z Was będzie się może wpraszała na wizytę poadopcyjną ?? :P bo jakbym mogła jechać z Wami to byłabym w siódmym niebie :P Quote
saphira18 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Lady_Amaltea']o to cudowna wiadomość !! :) dziewczyny?? któraś z Was będzie się może wpraszała na wizytę poadopcyjną ?? :P bo jakbym mogła jechać z Wami to byłabym w siódmym niebie :P[/QUOTE] ja niestety już mam parę zaległych wizyt ;) ale jakby ktoś był z okolic i miał ochotę - czemu nie. wysłałam Ci pw Quote
Lady_Amaltea Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 No dobra :D Bart trafił do fajnych ludzi :P zobaczymy jak się będzie zachowywał w nowym domku :P Quote
Lady_Amaltea Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Ja to człowiek zakręcony jestem ! :D Zawsze coś pomylę :D a co do DS Barta to ciekawa historia :D Ale trafił do ludzi, którzy uwielbiają podróże i ruch :) czyli to do czego został stworzony Bart :P Quote
MagdaB Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok :) Quote
Lady_Amaltea Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 a ja mam wieści o Barcie :-D 1093/12 :-D chyba nr nie pomyliłam?? Rozmawiałam dziś z właścicielem, przepraszał mnie, że nie zadzwonił ale skasował mój numer. Bardzo dziękował mi za jego polecenie, bo gdy go zobaczył to wraz z żoną się w nim zakochali i tak oto tydzień później Bart zamieszkał u nich w Bytomiu. Psem są zachwyceni. Dużo podróżują a Bart wraz z nimi. Nie ma choroby lokomocyjnej i jest szczęśliwy. Pan powiedział, że jest bardzo mądry i obiecuje, że już nikomu go nie odda. Pan powiedział, że nie zraził go fakt, że Bart boi się mężczyzn. Powiedział, że pracował z nim bo Bart był bardzo nieufny wobec niego, teraz jest już lepiej i psiak uwielbia kontakt z panem Andrzejem. No i obcięli Barta pewnie o czymś zapomniałam, bo gadałam z nim jakąś godzinę Quote
ania91sc Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Super, że Bartowi się w końcu udało! :) Quote
saphira18 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 pamiętamy:) oj pięknie ma się Bart:multi: a masz może jakieś zdjęcia? jestem ciekawa jak wygląda po obcięciu;) Quote
Recommended Posts