Agata A. Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Oj chyba przesadziłam z wielkością zdjęcia..... z góry przepraszam:-) a Tu cos z wakacji jak zdobyliśmy Babią Górę Quote
Agata A. Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 a tak spędza większość wolnego czasu :-) Quote
Agata A. Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 a to zdjęcie najbardziej lubię, zrobił je mój mąż jak byliśmy na Babiej Górze :-) Quote
Agata A. Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Paulina94 napisał(a):Piękny pies i piękne zdjęcia :p Bardzo dziękuję:-) Quote
Agata A. Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Cieszę się, że widoki się podobaja to może jeszcze troszke widoków to z wyprawy na Babia 6.01.2014 pod szczytem od strony Słowacji:-) pilnuje chatki w której kiedyś spaliśmy Quote
Agata A. Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 a tutaj tez Babia ale 1.12.2013 śnieżynek szczęśliwy:-) Quote
phase Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Nie dość, że przepiękne zdjęcia to jeszcze Huncio wyrósł na naprawdę świetnego psiaka, wygląda rewelacyjnie!!!! Tylko pozazdrościć! ;) pzdr. Quote
Zosia-Samosia Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Moj ulubiony Akitek :) Naprawde piekny psiak! Quote
Agata A. Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 phase napisał(a):Nie dość, że przepiękne zdjęcia to jeszcze Huncio wyrósł na naprawdę świetnego psiaka, wygląda rewelacyjnie!!!! Tylko pozazdrościć! ;) pzdr. Dziękuję, oj wyrósł:-) może na zdjęciach nie wygląda ale zrobił się klops 50kg:-) My równiez pozdrawiamy Quote
Agata A. Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Zosia-Samosia napisał(a):Moj ulubiony Akitek :) Naprawde piekny psiak! witamy:-) I dziękuje w imieniu Huntera Quote
phase Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Agata A. napisał(a):a tutaj zimny łokieć:-) :roflt: Pozazdrościć tylko http://i62.tinypic.com/21axo1w.jpg :loveu: Quote
Zosia-Samosia Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Agata A. napisał(a):a tutaj zimny łokieć:-) Mam pytanko,mianowicie wozisz Huntera w bagazniku czy na siedzeniach? Jezeli w bagazniku to tak glupio zapytam nie obijasz mu glowy przy zamykaniu :oops: Ja naszgo malego kilka razy obilam i w rezultacie jezdzi z suka z tylu na siedzeniu,ale mimo zapiecia nie usadzie co bardzo mi przeszkadza,dlatego wolalabym zdecydowanie zeby siedzial w tym bagazniku tym bardziej,ze patrzac na to zdjecie zarowno bagaznik jak i klape mamy podobne :eviltong: Hunter siedzi tam?Stoi?Czy probuje dostac sie do przodu podczas jazdy? Quote
Agata A. Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Zosia-Samosia napisał(a):Mam pytanko,mianowicie wozisz Huntera w bagazniku czy na siedzeniach? Jezeli w bagazniku to tak glupio zapytam nie obijasz mu glowy przy zamykaniu :oops: Ja naszgo malego kilka razy obilam i w rezultacie jezdzi z suka z tylu na siedzeniu,ale mimo zapiecia nie usadzie co bardzo mi przeszkadza,dlatego wolalabym zdecydowanie zeby siedzial w tym bagazniku tym bardziej,ze patrzac na to zdjecie zarowno bagaznik jak i klape mamy podobne :eviltong: Hunter siedzi tam?Stoi?Czy probuje dostac sie do przodu podczas jazdy? Hunter zawsze jeździ w bagażniku... wtedy toyota jest przerabiana na mini vana i składamy tylne siedzenia i ma około 400l miejsca:-) zawsze leży, chyba że gdzieś zwalniama na rondzie albo zatrzymuje się na światłach to wtedy wstaje żeby zobaczyć gdzie jest.. nigdy nie myśli nawet o tym żeby przedostać sie na siedzenia... Głową nie obija nawet na stojąco więc ma komfort... czasem bywa tak że jedziemy wieksza grupa 5 osob więc automatycznie Hunterowi pozostaje jedynie bagazni skompresowany, ale mieści sie na stojąco i jest w stanie się normalnie położyć:-) jest to pies skompresowany:-) jak nasze auto:-) Quote
Recommended Posts