Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że widoki się podobaja to może jeszcze troszke widoków

to z wyprawy na Babia 6.01.2014 pod szczytem od strony Słowacji:-) pilnuje chatki w której kiedyś spaliśmy

Posted

phase napisał(a):
Nie dość, że przepiękne zdjęcia to jeszcze Huncio wyrósł na naprawdę świetnego psiaka, wygląda rewelacyjnie!!!! Tylko pozazdrościć! ;)

pzdr.

Dziękuję, oj wyrósł:-) może na zdjęciach nie wygląda ale zrobił się klops 50kg:-)
My równiez pozdrawiamy

• 4 weeks later...
Posted

Agata A. napisał(a):
a tutaj zimny łokieć:-)

Mam pytanko,mianowicie wozisz Huntera w bagazniku czy na siedzeniach?
Jezeli w bagazniku to tak glupio zapytam nie obijasz mu glowy przy zamykaniu :oops:
Ja naszgo malego kilka razy obilam i w rezultacie jezdzi z suka z tylu na siedzeniu,ale mimo zapiecia nie usadzie co bardzo mi przeszkadza,dlatego wolalabym zdecydowanie zeby siedzial w tym bagazniku tym bardziej,ze patrzac na to zdjecie zarowno bagaznik jak i klape mamy podobne :eviltong:
Hunter siedzi tam?Stoi?Czy probuje dostac sie do przodu podczas jazdy?

Posted

Zosia-Samosia napisał(a):
Mam pytanko,mianowicie wozisz Huntera w bagazniku czy na siedzeniach?
Jezeli w bagazniku to tak glupio zapytam nie obijasz mu glowy przy zamykaniu :oops:
Ja naszgo malego kilka razy obilam i w rezultacie jezdzi z suka z tylu na siedzeniu,ale mimo zapiecia nie usadzie co bardzo mi przeszkadza,dlatego wolalabym zdecydowanie zeby siedzial w tym bagazniku tym bardziej,ze patrzac na to zdjecie zarowno bagaznik jak i klape mamy podobne :eviltong:
Hunter siedzi tam?Stoi?Czy probuje dostac sie do przodu podczas jazdy?

Hunter zawsze jeździ w bagażniku... wtedy toyota jest przerabiana na mini vana i składamy tylne siedzenia i ma około 400l miejsca:-) zawsze leży, chyba że gdzieś zwalniama na rondzie albo zatrzymuje się na światłach to wtedy wstaje żeby zobaczyć gdzie jest.. nigdy nie myśli nawet o tym żeby przedostać sie na siedzenia... Głową nie obija nawet na stojąco więc ma komfort... czasem bywa tak że jedziemy wieksza grupa 5 osob więc automatycznie Hunterowi pozostaje jedynie bagazni skompresowany, ale mieści sie na stojąco i jest w stanie się normalnie położyć:-) jest to pies skompresowany:-) jak nasze auto:-)