ukas Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Agata A.'] Nasz ukochany :loveu:Ależ macie ślicznie :angryy: A Hunterek... :loveu::loveu::loveu: U nas dzisiaj było okropniaście :-( Niby Słońce, ale jakoś tak.... :mad: Może uda nam się nawiedzić was, to nas zabierzecie na taki spacer.... Ale pogodę wy zamawiacie :evil_lol: Goku dziś został zbeczany przez kozę i miał minę jakby zobaczył UFO :razz: Quote
Naklejka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Agata A.']Przyjedź do nas:)[/QUOTE] Raczej nie jest to możliwe ;) Piękne zdjęcia, jak zawsze :) Quote
Kaaasia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Wszystko piękne-i model i widoki :loveu: http://i49.tinypic.com/2labtjd.jpg A tutaj pokazał gdzie ma to całe pozowanie :evil_lol: Quote
Agata A. Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Wczoraj była pogoda, a dzis mglisto:( Nadrabiam weekendy w pracy, zeby w listopadzie było więcej wolnego:) Trzeba turbacz zaliczyć i możemy się przejść tez do nas na pobliską górkę koło domu Cwilin:) tatry oglądniemy z dalsza:) Nasza jałówka, też muczy na Huntka, ale on już się do niej przyzwyczaił. Ostatnio z przypływu radości jak wróciłam z pracy zaczął ją ścigać, a że łańcuch nie jest za długi to biegały w kółko:) Quote
Agata A. Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 to prawda, jak widzi, ze aparat biorę na spacer, to unika mnie jak może na spacerze:) Quote
Agata A. Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 ś mi nie wyszło odpowiedzenie na Wasze wątki, no ale cóż starałam się:) Quote
ukas Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Agata A.']Wczoraj była pogoda, a dzis mglisto:( Nadrabiam weekendy w pracy, zeby w listopadzie było więcej wolnego:) Trzeba turbacz zaliczyć i możemy się przejść tez do nas na pobliską górkę koło domu Cwilin:) tatry oglądniemy z dalsza:) Nasza jałówka, też muczy na Huntka, ale on już się do niej przyzwyczaił. Ostatnio z przypływu radości jak wróciłam z pracy zaczął ją ścigać, a że łańcuch nie jest za długi to biegały w kółko:)[/QUOTE] Same kozy Gokusia nie interesują, ale ta była bardzo zaczepna... i beczała :cool3: Co do spaceru, to na pewno ustalimy jakiś wspólny cel :p U nas dziś deszczowa piosenka więc :placz: Ale dobrze... niech teraz pada to listopad będziemy mieli śliczny :multi: Quote
iwona_lena Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Agata A.'] http://i49.tinypic.com/dh8i0.jpg Moja Kita nawet na smyczy by tak nie ustała. U nas wszystko by już fruwało, pióra, kaczki i pies :mad::evil_lol: Pozdrawiam :) Quote
Agata A. Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Nasz drób i inny inwentarz domowy, nie interesuje go, czasem szczeknie jak jest w kojcu i u kury dziubia zabawi przez kratę:) Natomiast wszystkie inne ptactwa i zwierzeta od sasiadów sa wrogie:):) i bez nadzoru psa pewnie nie pożyłyby długo Quote
ukas Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Agata A.']Nasz drób i inny inwentarz domowy, nie interesuje go, czasem szczeknie jak jest w kojcu i u kury dziubia zabawi przez kratę:) Natomiast wszystkie inne ptactwa i zwierzeta od sasiadów sa wrogie:):) i bez nadzoru psa pewnie nie pożyłyby długo[/QUOTE] Nasz kot przy każdym spotkaniu zostaje w całości obśliniony :evil_lol: Nauczył się nas unikać :p Ale niestety wszystkie obiekty latające są pojmowane jako zwierzyna łowna :diabloti: Quote
Agata A. Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 No w końcu to psy "mysliwskie":) Kot teściowej, ucieka na nasz widok, Huntera to rozbawia gdy go na drzewo zagoni lub w inne miejsce i zaczyna przyjmowac poze do zabawy, więc pewnie krzywdy by mu nie zrobił, no ale kot nie chce wypróbować intencji psa:):) Natomiast każdy inny kot jest wyganiany głośnym warkotem:) Pozdrawiam Quote
ukas Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Czyli teściowa zapewne nie pała wielką miłością do Hunterka ;) Za to nasza świnka morska w sumie to się przyjaźni z kudłaczem :) Quote
Agata A. Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 nie ma miłości między nimi:) teściowa sie go boi a Hunter ja toleruje przy mnie, jak mnie nie ma to jej nie toleruje:) No coś w tym jest Quote
Agata A. Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 unikatowydiament napisał(a):dzień dobry:) dzien dobry, a raczej dobry wieczór:):) Quote
Agata A. Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Hantek jest obrażony, że siedzi pare godzin w kojcu:) i nie przyjmuje ode mnie buziaków, ale jak mu tylko przejdzie to pzrekażę I wzajemnie dla Oscara Quote
Agata A. Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 phase napisał(a):A ja tulanki ślę dla Hunterka. :) Hantek utulany z samego rana, a teraz musze isc do pracy a pies do kojca:) będzie obraza majestatu Quote
ukas Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Agata A. napisał(a):Hantek utulany z samego rana, a teraz musze isc do pracy a pies do kojca:) będzie obraza majestatu Biedny piesek:eviltong: Pańcia go nie kocha i zostawia samego, biednego, bezradnego pieseczka:mad:a jak ktoś będzie mu chciał krzywdę zrobić? to jak się biedne maleństwo obroni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szybko Ci wybacza? Bo Goku to się focha okropnie jak go zostawiamy samego:-(i potem aż strach do domu wracać:mad: Quote
Agata A. Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 ukas napisał(a):Biedny piesek:eviltong: Pańcia go nie kocha i zostawia samego, biednego, bezradnego pieseczka:mad:a jak ktoś będzie mu chciał krzywdę zrobić? to jak się biedne maleństwo obroni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szybko Ci wybacza? Bo Goku to się focha okropnie jak go zostawiamy samego:-(i potem aż strach do domu wracać:mad: Obraza jest tylko na wejściu do kojca, chowa się do budy i ani myśli sie pożegnać. Natomiast jak wracam z pracy do słychac go z daleka jak widzi samochód, zapomina o wszystkich przykrościach o skacze jak opętany po całym kojcu, aż kilka razy wybił podłoge z kojca:) Tak więc bardzo sie cieszy jak wracam i otwieram wrota więzienne:)wybiega na ogródek i kręci sie w kółko jak bączek:)bo przecież nie wolno skakać na pańcie:) Quote
Oscar Patric Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Jak wracam z pracy do domciu,to Oscar takie cyrki wyprawia,mało kiedy grzecznie siedzi i czeka,skacze jak piłka i całusy na siłę rozdaje:evil_lol: Quote
Agata A. Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [video=youtube;wEO4hKh7hk0]http://www.youtube.com/watch?v=wEO4hKh7hk0&feature=plcp[/video] Hantek i jego nowa koleżanka Quote
Recommended Posts