Agata A. Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Oj korzysta, jak tylko jest w domu to cały wolny czas spędza na spaniu i chrapaniu. W kojcu niestety, ale tak odpocząć się nie da, bo zawsze coś rozprasza, a to kura a to kot, sarna, lis itp. a nikt za niego nie upilnuje kości i zabawek:) Wiecie co ja to sie zimy nie moge doczekać skończą się prace koło domu i pozostanie tylko praca zarobkowa i wolny czas na spacery:) Pozdrawiam wszystkich :) Quote
ukas Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 HEJ :) Pozdrowienia dla Śpiocha ;) I zdecydowanie buziak od Goku (nikt nam nie wierzy, że oni się lubią ;) ). Goku też całymi dniami śpi, chrapie i czasami pacnie mnie łapą jak koło niego przechodzę, żeby go pomiziać po brzuszku :razz: a jak nie daj boże tego nie zrobię.... :mad: oj.... trzeba uważać na łydki :lol: My też czekamy z niecierpliwością na pierwszy śnieg! (zwłaszcza, że ktoś coś nam obiecał ;) ). Quote
Agata A. Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 No proszę w końcu do nas zawitaliście:) ja nie wiem dlaczego tak późno to robicie:) Obietnica będzie dotrzymana i wspólna wyprawa z akitami w góry na pewno dojdzie do skutku, tylko trzeba trochę uporządkować sprawy w pracy:):) Jak nie wierzą to zdjęcie wspólne trzeba pokazać:):) Może i Wy założycie galerię niedźwiedzia:)? Quote
ukas Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Agata A. napisał(a):No proszę w końcu do nas zawitaliście:) ja nie wiem dlaczego tak późno to robicie:) Obietnica będzie dotrzymana i wspólna wyprawa z akitami w góry na pewno dojdzie do skutku, tylko trzeba trochę uporządkować sprawy w pracy:):) Jak nie wierzą to zdjęcie wspólne trzeba pokazać:):) Może i Wy założycie galerię niedźwiedzia:)? Zaglądaliśmy już wcześniej, ale tak cichaczem :cool3: Na prawdę nie mogę się doczekać aż Goku i Hunter urządzą sobie zabawę w ciąganie nas po zaspach :diabloti:... Będą dwie akity i 4 bałwanki :evil_lol: Z zamysłem założenia galerii nosimy się już od jakiegoś czasu, ale ostatnio mieliśmy problemy z internetem (aż wstyd się przyznać ;)). Poza tym jak sobie pomyślę, że miałabym przekopywać te wszystkie foldery z jego zdjęciami to.... a już nawet przekopać to spoko.... ale wybrać kilka logicznych a nie setki takich samych.... :oops: Sądzę, że jak uda się nam troszkę ogarnąć z mieszkaniem (bo nadal nie zrobiliśmy kuchni :roll:) to zabiorę się za to syzyfowe zadanie :lol: Quote
Agata A. Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 To ja czekam z utęsknieniem na galerie, tu akurat ilość zdjęć jest nieograniczona im więcej tym lepiej:):) Oj tak wizja dwóch niedźwiedzi i 4 bałwanków bardzo mi się podoba:):) Szybkiego remontu kuchni i oby internet juz nie uciekał:) Quote
Ptysiak Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Hej:smile: Miłego czwartku ;-) Ja tez chciałabym już zimę... Quote
iwona_lena Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ja też nie mogę się doczekać zimy!!! My z Kitą ćwiczymy ciąganie, i bieg przed rowerem - jak na kilka razy idzie świetnie, zawsze mnie wyciągnie ale wraca już obok rowera "bo i poco Pańcie ciągnąć do domu przecież sama zna drogę to wróci". Najbardziej się boję jak zobaczy sarnę - będzie leciał rower przez pole a ja za nimi :/ Zima zimą ale mam nadzieje że śnieg dopisze i zima zacznie się od grudnia a nie jak było ostatnio pod koniec zimy :( U nas teraz leje, Kita wyleguje się w kojcu bo wylinki jeszcze nie skończyła więc do domu ma na razie zakaz wejścia - Pan nie toleruje kłaków w talerzu. Jednym słowem pogoda okropna że wyjść się nie da :( Pozdrawiam Cieplutko :) Quote
Agata A. Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 witam się na szybko ja teraz marze o wolnym, a długo to nie nastanie bo mamy zatowarowanie nowo otwieranego sklepu więc cały wrzesien po 12h, będę się starac zaglądac tu regularnie w miare mozliwości:() Pozdrawiam wszystkich Quote
phase Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Mam nadzieję, że uda się zaglądać kiedy się tylko da i zasypiesz nas foteczkami. :) Quote
Oscar Patric Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 miłego weekendu i mizianki zasyłamy:) Quote
Agata A. Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 witam po dłuższej przerwie, jestem na L4 do wtorku, więc troche czasu będę miec wolnego:) świeże zdjęcia z przed chwili:) Quote
Oscar Patric Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 piękności:loveu: zdrowia życzymy:) Quote
phase Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Piękny, piękny, piękny ! http://i47.tinypic.com/2mx32ix.jpg Quote
Leokadia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Mmmm, ale z niego przystojniak:evil_lol: Quote
Recommended Posts