Agata A. Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='Ptysiak']http://i45.tinypic.com/hs9f83.jpg o bozieee jaki misio :loveu: http://i47.tinypic.com/2cnjrjp.jpg piękne zdjęcie :loveu: na tym pierwszym wygląda jakby miał za duzo skóry na głowie:) Dzien dobry wszystkim i musze wracac do pracy:( Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Dzień dobry :) Słodki był szczylek z niego :loveu: Mimo wszystko... miłej pracy :) Quote
Kaaasia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Jakieś foteczki niedźwiadka by się przydały :cool3: Quote
Karro Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Kaaasia napisał(a):Jakieś foteczki niedźwiadka by się przydały :cool3: popieram ! :D Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Dzień dobry :) Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku... Quote
Agata A. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Witam przepraszam za nieobecność ale byłam na szkoleniu w związku z nową praca, jak tylko się ogarnę to będą zdjęcia:) Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Hej:) Dobrze wiedzieć, że wszystko ok i żyjecie ;) Quote
Leokadia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Witamy się, masz najpiękniejszą akitę jaką widziałam, zakochałam się w nim od razu:loveu: Ale coś tu dawno fotek nie było, a pooglądałoby się pięknego pana Huntera:eviltong: Quote
Agata A. Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 leónowa napisał(a):Witamy się, masz najpiękniejszą akitę jaką widziałam, zakochałam się w nim od razu:loveu: Ale coś tu dawno fotek nie było, a pooglądałoby się pięknego pana Huntera:eviltong: Witamy:) dziękuje za takie komplementy, no ale może jeszcze mało akit widziałaś:) Zdjęcia będą na pewno tylko nie ma czasu, kończymy wykopki ziemniaczane:) i na szkoleniu tez byłam, więc z czasem na pstrykanie fotek krucho. Widziałam Leosia:) cudny i tak bardzo się zmienił wizualnie:) Quote
Leokadia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 A dziękujemy, może i mało, u mnie na wsi jest hodowla w prawdzie nie amerykańskiej a japońskiej, ale wyglądem to one za bardzo się nie różnią, więc mogę szczerze powiedzieć, że Hunter jest przepiękny:loveu: I dziękujemy za odwiedzinki:eviltong: Quote
Agata A. Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Dobry wieczór, próbowałam dodać zdjęcia rano ale się nie udało z przyczyn technicznych na dogo tak mi sie wydaje więc próbuje teraz Quote
iwona_lena Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 A mówią ze pieskie życie jest złe, jeść dadzą, wykąpią, pogłaszczą, podrapią, pobawią się, można się po lenić i po wylegiwać "JA TEŻ TAK CHCĘ" - psy mają po prostu bajkę. Tylko człowiek głupi bo robi na "wszystkich" :/ Chłopak poprostu kożysta z luksusów :) i jak zwykle uroczy. Pozdrawiam :) Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 http://i47.tinypic.com/34j5g2d.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts