Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy

Po długich namysłach i my założyliśmy galerię. Z racji tego, że na głównej galerii zdjęć uzbierało się sporo, więc od dziś nowe zdjęcia będę umieszczać w tym dziale:)
Mam nadzieję, że choć trochę będą się podobać.
Na początek,przedstawię Wam Huntera w domu zwanego Hantkiem, Papcioszkiem, a nawet Brukselką:)

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wybraliśmy się na Babia Górę od strony Słowackiej, bo niestety od polskiej strony nie można wyjść tam z psem. No cóż regulamin to regulamin.

z widokiem na Diablaka:

Babia Góra w całej okazałości:

i szczęśliwy pyszczek po zdobyciu szczytu:

Posted

No tak Hantek jak był mały nie wiadomo dlaczego wchodził pod łóżko i tam spał, z tygodnia na tydzień było mu coraz ciężej wchodzić a o samodzielnym wychodzeniu nie było mowy, trzeba było łóżko podnosić. Z czasem zaprzestał tej czynności bo łózko nie rosło razem z nim:)
a tu cała relacja wchodzenia pod łóżko:

Witamy i pozdrawiamy

Posted

Superaśnie Agata że zrobiłaś blogaska, Chłopak jest przecudny a jego poczucie humoru bezbłędne (po prostu wymiatacie - uśmiałam się jak nie wiem) Ja chwilowo przygotowuje się do żniw więc mam mało czasu żeby częściej odwiedzać dogo ... ale się postaram. Pozdrawiam i wytarmoś Brukselkę hi hi :)

Posted

iwona_lena napisał(a):
Superaśnie Agata że zrobiłaś blogaska, Chłopak jest przecudny a jego poczucie humoru bezbłędne (po prostu wymiatacie - uśmiałam się jak nie wiem) Ja chwilowo przygotowuje się do żniw więc mam mało czasu żeby częściej odwiedzać dogo ... ale się postaram. Pozdrawiam i wytarmoś Brukselkę hi hi :)

Dałam sie przekonać:)
U nas są sianokosy i budowa domu cały czas trwa, więc z czasem tez średnio, ale damy radę:) Też czekam na więcej zdjęć KITY:)
Pozdrawiam

Posted

znosi upały jak tylko może, najchętniej cały dzień spędziłby w domu bo jest chłodno.Zabieram go nad rzekę żeby się ochłodził, ale moczy tylko łapy i to mu wystarcza do szczęścia. Nie przepada za pływaniem i nie lubi gdy jest cały mokry. Już taki dziwny jest:)

Posted

Czemu dziwny :) akity tak mają za żadne skarby nie lubią się moczyć, moja jak wychodzi w deszczowe dni to takie wygibasy robi żeby przypadkiem nie pomoczyć łapek że koń by się uśmiał. Naprawdę kiedyś to nagram do ja pękam ze śmiechu :)
Pozdrawiam,wytarmoś przystojniaka :)