__Lara Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 To jest super rozwiazanie, hehe :) Zapraszam na bazarek, który ma pomóc spłacić dług Zenka - kolejnego Pszczyniaka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234758-Nie-tylko-Made-in-China-gad%C5%BCety-gad%C5%BCeciki-bielizna-do-17-11-godz-22-00-NA-ZENKA?p=19908112#post19908112 Quote
toyota Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Czasem ktoś wygra milion w totka i właśnie Kia taki los wygrała w loterii życia ! Quote
psiara85 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Witamy, u nas wszystko w jak najlepszym porządku:)) Kijuta niesamowicie przybiera na masie,mięśnie tyłkowe ma już jak normalny piesek i co chwilę ją podszczypuję:), wcina jedzonko jak szalona, podczas zabawy łapie za szmatkę , podchodzi do Lisy i dosłownie podaje jej 2koniec do zabawy, niesamowicie to wygląda:)) Dzisiaj zrobiłam aktualizację wydatków Kijuty -na jej koncie zostało 81,34zł -najdroższy jest lek weterynaryjny Hepatiale Forte 37zł- gdyby ktoś z was słyszał, że komuś zostały takie tableteczki to prosimy o kontakt, z resztą nie jest źli, wykupiłam wczoraj kilka leków, a i od Pani Asi ze Zwierzyńca dostałyśmy furosemid i enarenal , wcześniej też troszkę verospironu (ludzie przynoszą jak zostaje im po psiakach),a Pani Asia o nas pamięta i takie prezenciki dostajemy za freeeeee:) Dodałam kilka zdjątek do albumu więc zapraszam : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.385250251538972.92427.226531504077515&type=1 Tam można zobaczyć pełne rozliczenie Kijuty. Pozdrawiamy:)) Quote
kolejna kobietka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 kochana Kijunia czyli w pierwszej kolejnosci najwazniejszy ten lek weterynaryjny Hepatiale Forte za 37zł badz wsparcie na niego, bo pieniadze tez sie koncza, a jak z karma? z tego co pamietam niunia miala kupowana specjalistyczna droga karme... moim cichym marzeniem jest zobaczyc ja na filmiku, jak ciagnie te szmateczke z druga psinka :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 poszedl apel na fb, sciskam Kijunie Quote
kolejna kobietka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Odwiedzam dziewczynke :) ale tutaj pustki, gdzie sie podzialy wszystkie cioteczki? :sad: Quote
martasekret Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 jesteśmy, jesteśmy, odwiedzamy Kijunię czasem widuję ogłoszenia suni, czy był jakiś telefon? Quote
kolejna kobietka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Cześć dochodu z bazarku chcę przeznaczyć na Kijunię, bardzo proszę o udział i pomoc: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236929-Mega-ciuchowisko-dla-Joszki-mega-zad%C5%82u%C5%BConego-szczeniaka-do-20-12?p=20094953#post20094953[/url] Quote
Poker Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ja zaglądam ,ale zdawało mi sie ,że DT przekształcił sie w DS. Quote
yucca Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='psiara85']Kochani jak napisała kolejna kobietka -kia ma u mnie taki bardziej dożywotni DT, no chyba jak napisała martasekret znajdzie się taki mega-super dom stały dla niuni:)) (........) Po za tym jeśli nawet kiedyś dla Kii znalazłby się dom stały to jedynie w pobliżu - muszę mieć do niej dostęp bezpośredni - dostaje leki - jest pod opieką naszych dobrych weterynarzy i jestem za nią odpowiedzialna więc nie mogę pozwolić na to ,żeby trafiła daleko ode mnie.[/QUOTE] Więc raczej to jest dożywotni dom tymczasowy niż dom stały, co oczywiście dla Kii oznacza jedno- przebywa w najlepszym domku na świecie :D Quote
__Lara Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='yucca']Więc raczej to jest dożywotni dom tymczasowy niż dom stały, co oczywiście dla Kii oznacza jedno- przebywa w najlepszym domku na świecie :D[/QUOTE] Hihihih, dobrze napisane :) Quote
kolejna kobietka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 odwiedzam i sciskam Kijunie :) Quote
psiara85 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Witamy kochani Was serdecznie, przepraszam za nieobecność, ale mam internet w T-mobile i od połowy listopada do dzisiaj 15.12.12 prowadzili jakieś prace i nie miałam od miesiąca internetu .oczywiście cały abonament musiałam i tak płacić i o pracach dopiero się dowiedziałam kiedy sama zdenerwowana do nich zadzwoniłam- nikomu nie polecam tej sieci jest tragiczna!!! Mam malutki filmik : http://www.youtube.com/watch?v=qE4IRtIWCk4 Zapraszam:)) U nas wszystko jest ok:) jeśli chodzi o karmę to tej droższej Kijanka i tak jeść nie chciała, jest szczęśliwa kiedy może jeść razem z innymi zwierzakami , nie wiem dlaczego ale chyba tak mocno związała się z moim stadkiem ,że kiedy nie ma przy jedzeniu przynajmniej kota to nie chce jeść, a kiedy widzi ,że inne zwierzaki jedzą też to i ona pochłania wszystko:)) Kijuta je 3 razy dziennie, od rana karmę mokrą z makaronem ,kaszą lub ryżem, po południu suchą ze wszystkimi, później dojada mokrą. Jeśli chodzi o karmę to daję radę, najgorsze są leki, ostatnio wykupiłam kolejną turę za około 50zł. Jeśli chodzi o zdrówko, energię, chęć do życia i zabawy to Kijanka bije wszystkich na głowę, czasami roczne Nona i Liska mają dość ,z Kijanka dalej chodzi i szuka jelenia do zabawy. Kiedy wychodzi na dwór i siedzi za długo (ze względu na zimę) to oczywiście muszę się pofatygować za nią bo wołania przynoszą marne efekty ( słuch ma wspaniały gdyby ktoś się zastanawiał:)) a teraz jeszcze śnieg spadł to już w ogóle szaleństwo wszystkie mokre wracają moje wariaty. Jak spadnie większy śnieg to zabiorę wszystkie na pole za moim domem i zrobię mały filmik, zobaczycie śnieżne szaleństwo :) pozdrawiamy serdecznie:)) Quote
Poker Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Jak tu wieje radością i optymizmem.Super. Ciekawe jak te bałwanki będą wyglądać na śniegu. Quote
funia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Fajny filmik .Kochana sunia ,taka szczesliwa!! Quote
Recommended Posts