kolejna kobietka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 jeju wspaniale wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: a do tego jeszcze Kijunia znowu przytyla :multi: :loveu: a Pani Asia kochana, badanie gratisowe! oj ma dobre serduszko! :p Quote
yucca Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Dokładnie! Pozdrowienia dla pani weterynarz :loveu: A Kia szczęściara, aż trudno uwierzyć, że to ten sam pies co na fotkach ze schroniska :) Szacun za piękną "robotę" Psiara :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 odwiedzam przeslodka cudowna Kijunie! :) Quote
psiara85 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Kochani z Kijutą wszystko ok nadal:) przez chwilę nie będę mogła odwiedzać wątku bo w tym tyg muszę się zająć : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.427100450687285.104931.226531504077515&type=1 staruszkowi muszę zorganizować postawienie kojca u znajomej. Mam prośbę jeśli macie w domkach jakieś kłębki wełny to z miłą chęcią przyjmę, wszystkie już wykorzystałam swoje ,a Kijuta świetnie się nimi zabawia , jeśli ktoś dysponuje zbędnymi (kolor obojętny:) ) to adres prześlę na PW. Pozdrowionka:)) Quote
kolejna kobietka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 biedny starowinek :sad: jak sie ciesze, ze udalo wam sie pomoc, ze bedzie mial swoje miejsce i bedzie bezpieczny! :iloveyou: niestety nie mam klebkow welny... Quote
kolejna kobietka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 podnosze! moze ktos inny bedzie mial welenke :) Quote
Kara. Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Kurcze, a nie naje się tej wełny? DIF ostatnio nas nastraszyła, że jakiś psiak najadł się nitek z szarpaka i wrosły mu w żołądek. Może lepiej piłeczki tenisowe albo takie piłeczki jeżyki z kolcami. Quote
kolejna kobietka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 (edited) ano wlasnie :sad: moze faktycznie takie pileczki bylyby lepsze... Edited October 17, 2012 by kolejna kobietka Quote
yucca Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 (edited) Poszperam po bazarkach i jak uda mi się coś zakupić to podasz adres i wysyłka będzie bezpośrednio do Ciebie. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć bazarków z piłeczkami :shake: Jakby ktoś coś znalazł to proszę o cynka ;) Edited October 19, 2012 by yucca Quote
kolejna kobietka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 ok! odwiedzam sliczna panienke :) Quote
psiara85 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 <a href=http://zapodaj.net/30d40a49c46de.jpg.html>Bez tytułu.jpg</a> Quote
psiara85 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 http://zapodaj.net/30d40a49c46de.jpg.html Quote
psiara85 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Kochani i oczywiście nie wyświetla mi zdjęcia na dogo:(( jeden z powyższych linków odeśle was do zdjęcia. Czy może mi ktoś polecić dobrą stronę do przetwarzania zdjęć na linki. U nas wszystko jest w idealnym porządku :) Kijuta nazywana również Kijkiem , Patykiem , Listewką ma się świetnie, zabawę wełną zamieniliśmy na szmatki długie i teraz Kijuta , Nona i Lisa mogą bawić się razem w przeciąganie , czas na zabawy oczywiście wybrały sobie wieczorne od 18 do 22 urwanie głowy, Kijek ma teraz ogromny apetyt , miała strasznie skurczony żołądek wcześniej i pewnie dlatego różnie reagowała na jedzenie , a teraz tylko patrzy gdzie tu można po za systematycznymi posiłkami podskubać coś. Teraz mogę powiedzieć ,że kocha jeść!!! skubana po posiłku swoim idzie za mną kiedy niosę jedzonko dla kotów i oczami aż krzyczy "daj to mi , daj do mi" :)) przewrotnie nazywam Kijutę już grubasem:)) Ale spokojnie do idealnej masy troszeczkę zostało , sądzę ,że do nowego roku waga będzie idealna. Nie mogę jej też przekarmiać , bo wpadniemy ze skrajności w skrajność , ale ten apetyt cieszy:)) Pozdrawiamy!!! Quote
kolejna kobietka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 wkleje ja :) ale slodkie! :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 w mniejszym formacie na razie nie umiem dodawac tu na dogo, wybaczcie :eviltong: Quote
kolejna kobietka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 wspaniale wiesci! a psiulki maja jak w raju!!! :Cool!: :loveu: Quote
yucca Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 To jest cudowne uczucie, gdy psiak włazi do łóżka się przytulić :) mamy jedną psiurę i wszyscy wieczorami ją sobie wyrywają do spania ;) A Psiara widać śpi w doborowym towarzystwie :) Quote
Poker Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 yucca napisał(a):To jest cudowne uczucie, gdy psiak włazi do łóżka się przytulić :) mamy jedną psiurę i wszyscy wieczorami ją sobie wyrywają do spania ;) A Psiara widać śpi w doborowym towarzystwie :) to weźcie jeszcze kilka i nie będziecie musieli się bić :evil_lol: Quote
Recommended Posts