Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie! Pozdrowienia dla pani weterynarz :loveu:
A Kia szczęściara, aż trudno uwierzyć, że to ten sam pies co na fotkach ze schroniska :) Szacun za piękną "robotę" Psiara :loveu:

Posted

Kochani z Kijutą wszystko ok nadal:) przez chwilę nie będę mogła odwiedzać wątku bo w tym tyg muszę się zająć :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.427100450687285.104931.226531504077515&type=1
staruszkowi muszę zorganizować postawienie kojca u znajomej.
Mam prośbę jeśli macie w domkach jakieś kłębki wełny to z miłą chęcią przyjmę, wszystkie już wykorzystałam swoje ,a Kijuta świetnie się nimi zabawia , jeśli ktoś dysponuje zbędnymi (kolor obojętny:) ) to adres prześlę na PW. Pozdrowionka:))

Posted

Kurcze, a nie naje się tej wełny? DIF ostatnio nas nastraszyła, że jakiś psiak najadł się nitek z szarpaka i wrosły mu w żołądek.
Może lepiej piłeczki tenisowe albo takie piłeczki jeżyki z kolcami.

Posted (edited)

Poszperam po bazarkach i jak uda mi się coś zakupić to podasz adres i wysyłka będzie bezpośrednio do Ciebie.

Niestety nie mogę nigdzie znaleźć bazarków z piłeczkami :shake: Jakby ktoś coś znalazł to proszę o cynka ;)

Edited by yucca
Posted

Kochani i oczywiście nie wyświetla mi zdjęcia na dogo:(( jeden z powyższych linków odeśle was do zdjęcia. Czy może mi ktoś polecić dobrą stronę do przetwarzania zdjęć na linki.
U nas wszystko jest w idealnym porządku :) Kijuta nazywana również Kijkiem , Patykiem , Listewką ma się świetnie, zabawę wełną zamieniliśmy na szmatki długie i teraz Kijuta , Nona i Lisa mogą bawić się razem w przeciąganie , czas na zabawy oczywiście wybrały sobie wieczorne od 18 do 22 urwanie głowy,
Kijek ma teraz ogromny apetyt , miała strasznie skurczony żołądek wcześniej i pewnie dlatego różnie reagowała na jedzenie , a teraz tylko patrzy gdzie tu można po za systematycznymi posiłkami podskubać coś. Teraz mogę powiedzieć ,że kocha jeść!!! skubana po posiłku swoim idzie za mną kiedy niosę jedzonko dla kotów i oczami aż krzyczy "daj to mi , daj do mi" :)) przewrotnie nazywam Kijutę już grubasem:)) Ale spokojnie do idealnej masy troszeczkę zostało , sądzę ,że do nowego roku waga będzie idealna. Nie mogę jej też przekarmiać , bo wpadniemy ze skrajności w skrajność , ale ten apetyt cieszy:)) Pozdrawiamy!!!

Posted

To jest cudowne uczucie, gdy psiak włazi do łóżka się przytulić :) mamy jedną psiurę i wszyscy wieczorami ją sobie wyrywają do spania ;)
A Psiara widać śpi w doborowym towarzystwie :)

Posted

yucca napisał(a):
To jest cudowne uczucie, gdy psiak włazi do łóżka się przytulić :) mamy jedną psiurę i wszyscy wieczorami ją sobie wyrywają do spania ;)
A Psiara widać śpi w doborowym towarzystwie :)

to weźcie jeszcze kilka i nie będziecie musieli się bić :evil_lol: