beka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Jakis sk..., łobuż i drań podrzucił Irence karton za szczeniakami. 5Szt :(. Relacja Pipi (kopiowana z jej wątku): "Nie wiem jak mam napisac co mnie dzisiaj spotkalo, ale powiem po prostu jak bylo. Jakies 2 godziny temu bardzo szczekaly psy. Powygladalam przez okno i nikogo nie bylo. Psy szczekaly przy bramie tak jakby ktos przy niej stal. Szczekaly i szczekaly i caly czas w kierunku mojego samochody. Pomyslalam, ze moze kot siedzi pod spodem. Wyszlam za brame, zagladam pod samochod, ale nic nie widze. Podeszlam od tylu, patrze ?????????? paczka. Stoi duzy karton. Pomyslalam ze jak mnie nie bylo to listonosz zostawil paczke u ktoregos z sasiadow, a ten zobaczyl ze juz jestem i przyniosl. Ludzie boja sie psow, wiec pomyslalam, ze po prostu postawil i poszedl, a jak stawial to psy nie slyszaly, tylko jak juz byl daleko to zaczely szczekac i dlatego nie widzialam czlowieka. Podeszlam zeby ja podniesc, ale zawartosc zaczela sie ruszac. Otwieram ????????? a tam???????? piec szczeniakow. Ja po prostu juz nie mam sily. Zadzwonilam na Policje, a oni mi powiedzieli, zebym dala dzisiaj jesc szczeniaczkom a jutro zawiozla szczeniaki do gminy. I co mam tak zrobic? Przeciez wiem co oni zrobią. " Irenka nie czuje sie dobrz. Mam jeszcze 2 szczeniaki od bezdomnej suki :(. Szukamy pomocy dla maluszków i Pipi. Potrzbne są środki na odrobaczenie i szczepienie pięcioraczków. I DT/DS dla szczeniąt. Quote
Igam Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Melduję się u szczeniorków i tak jak obiecałam dam po 20 pln na każdego psiaczka. Tylko tak mogę pomóc Quote
kasienka001 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 wysłałam 20zł razem z zaległą kwotą z bazarku imiennego. Pipi trzymaj się!!! Quote
Pipi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Beka, dziekuje za watek Igam kasienka001 dziekuje. Maluchy juz uwolnione od strasznych pchel. Kazdy ma inny charakter. Bawia sie i chyba im dobrze. Zastanawiam sie czy moze polaczyc ich z psami? czy moze jeszcze za wczesnie. Ciezko samej zrobic im zdjecia. Po niedzieli przyjedzie Randa i zrobi ladne do ogloszen. Wklejam kilka ktore wybralam z setki zdjec. Ktos przyslal mi sms, ze mieszka w Krakowie i moze pomoc z jednym szczeniakiem. Czy to ktos z dogomanii? Quote
Pipi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Gdzies zginela na empik foto opcja link na fora dyskusyjne. Albo miniaturki albo b. duze zdjecia wychodzą. WKLEJE MINIATURKI i prosze na nie kliknac to sie powiekszy zdjecie Quote
kasienka001 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Pipi a jakiej płci są szczyle? Bo chyba nie ma info Quote
Pipi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 kasienka001 napisał(a):Pipi a jakiej płci są szczyle? Bo chyba nie ma info Tylko biszkoptowy jeden chlopczyk. Reszta to dziewczynki. Jakie one fajne sa. Bawia sie, a w jednej sekundzie tam gdzie sie bawily padają i zasypiają. Chlopczyk jest bardzo spokojny i dziewczynka ta najciemniejsza bardzo spokojna. Taka obserwatorka. Quote
gawronka Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Śliczne sa a chłopczyk jak nie z tego miotu, w ogóle nie pasuje do pozostałych :) Ludzie jednak są podli. trzymaj sie Pipi Quote
Vicky62 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ten biszkopcik to taki "labkowaty" Nigdy nie zrozumiem tych padalców co tak postępują ze zwierzakami.I pewnie bezproblemowo prowadzą dalsze życie nie martwiąc się co dalej z nimi będzie.Chyba,ze taki padalec jeden z drugim czyta wątek Pipi. Więcej nic nie napiszę bo same niecenzuralne słowa cisną sie na usta. Pipi czy maluchy mają wydarzenie na FB? Quote
betka Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Mam wykupione ogłoszenia na bazarku. Dziewczyny robią błyskawicznie. Gdy uznacie, że czas ogłaszać, to można je "puścić" . Trzeba by tylko podać miasto, rejon do ogłoszeń i napisać coś o maluszkach. Quote
Randa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) Chory kraj -Irenka zadzwoniła na policję, że ma podrzutki, policja kazała na następny dzień dostarczyć do gminy, i tu się koło zamyka, bo gmina ma umowę z Radysami ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/214498-Cuda-cudeńka-ze-schroniska-w-Radysach/page11?highlight=Radys http://www.dogomania.pl/forum/threads/137949-Radysy-k-Białej-Piskiej-kolejna-mordownia-Kto-zna-ten-schron/page12 Irenka, kochana jesteś, w sumie jest 7 szczeniaków... Edited June 23, 2012 by Randa Quote
Nevada Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 roboczy bannerek, Pipi aż nie wiem co powiedzieć, ciekawe ile taki monitoring najprostszy kosztuje? Quote
beka Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Vicky62 napisał(a):Ten biszkopcik to taki "labkowaty" Nigdy nie zrozumiem tych padalców co tak postępują ze zwierzakami.I pewnie bezproblemowo prowadzą dalsze życie nie martwiąc się co dalej z nimi będzie.Chyba,ze taki padalec jeden z drugim czyta wątek Pipi. Więcej nic nie napiszę bo same niecenzuralne słowa cisną sie na usta. Pipi czy maluchy mają wydarzenie na FB? Wydarzenia nie mają, mogłabyś sie tym zająć? Irenko, a one sa już odrobaczone? trzeba zbierac na szczepienia szybciorem. Przyślij mi nr konta Quote
Olusia88 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ja już w tym m-cu zupełnie bez kasy ale na poczatku lipca coś podeślę. Myslałam nad dt dla jednego malucha ale 28 lipca wyjezdzam więc wtedy ktoś by musiał maliznę ode mnei przejąc a takie zmienianie dt nie jest najlepsze . A może chłopczyka na labki wrzucić ? Tylko prosiłabym zdjęcia do mnie na pocztę Quote
Vicky62 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 beka napisał(a):Wydarzenia nie mają, mogłabyś sie tym zająć? wydarzenie pieseczki juz mają z tego co widzę Quote
Vicky62 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 http://www.facebook.com/events/379148318817096/379334952131766/?notif_t=plan_mall_activity Quote
Evelin Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 nie znam się na fb,ale tam tak piszą... [h=6]Trzeba zmienić date w wydarzeniu bo nie można nikogo zaprosic[/h] Quote
beka Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Już pisałam do Irenki w tej sprawie i zostało zmienione. Quote
beka Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Kto pomoże? Kto może wziąc malucha na dt? Irenka nie juz siły.... Quote
Vicky62 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Podnoszę... może ktoś wypatrzy i pomoże Irence.Bardzo prosimy o DT dla srelka. Quote
Olusia88 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Podrzucę chociaż słodziaki! srelek przeuroczy Quote
Patmol Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 jakie fajne kluski a ten chłopczyk biszkoptowy -cudny (mam słabość do biszkoptowych psów:diabloti:) ile one mają teraz? będą średnie czy małe, jak dorosną? Quote
Recommended Posts