madzia.uje93 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-jr-Un7IU2_s/UqxhDx6bdeI/AAAAAAADi5Q/OIk_Ka2X9v8/w736-h552-no/IMG_0212.JPG Alfa po lewej, Omega po prawej??:roll: Quote
Romina_74 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 :) :) :) tralalala super :) To Państwo, którzy oglądali już Omegę czas jakiś temu ... Chyba nawet z miesiąc upłynął od tego czasu, no może nie cały ;) Małżeństwo w wieku ok. 40 lat, z dzieckiem, mieszkają na Tysiącleciu. Tak że Omega będzie mieszkaniowa :) Niedawno umarł im piesek - owczarek. Niedługo po tym zdarzeniu byli w schronisku i Omega już wtedy wpadła im w oko, a dziś widziałam że mieli dylemat i Daria była z nimi na spacerku również z Alfą :) Ale fajnie! Omega jednak spędzi Swięta w swoim domku :) A na zdjęciach z dzisiejszego spaceru dziewczyny wyglądają nieomal identycznie! Powiem, że chyba nie wiem, która to która .... Sądziłam, że mi się to nie zdarzy ;) Quote
ania91sc Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Wspaniałe wieści :) Tak bardzo się cieszę!!! Oby Omedze w końcu było dobrze :) Powodzenia psinko!!! Quote
MagdaB Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Ja jestem w super szoku że dziewczyny puszczone idą grzecznie koło siebie :). Chyba czuły że mogą się już nie spotkać. Quote
Romina_74 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Rozmawiałam z Pawłem. Paweł dzwonił w niedzielę do Państwa spytać, jak Omega spędziła pierwszą noc i porozmawiać ogólnie rzecz biorąc :) Same pozytywy - Omega jest czujna ale spokojna. Noc przespała całą mocno, a rano obudziła Pana trącając go zimnym nosem w rękę, żeby wyszedł z nią siusiu. Boi się telewizora i dobiegających z niego dźwięków - przezornie nie podchodzi w jego okolice. Kiedy Państwo wyjeżdżają, z Omegą i synkiem zostaje teściowa, która mieszka nieopodal. Tak więc na razie wszystko dobrze. Oby tak dalej :) Tak trzymaj Omego kochana!!! :) Quote
MagdaB Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Właśnie miałam pytać czy ktoś coś wie o naszej Omedze. W końcu święta spędzi w domu ze swoimi ludźmi. Quote
Romina_74 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 A dzisiaj uczta!!! :) Oto fotki pięknej, wykąpusianej, pachnącej i DOMNEJ Omegi, jakie Paweł otrzymał dzisiaj od domku :) Quote
saphira18 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 ale uszyska podniesione :) na pewno jest szczęśliwa, w końcu! :) Quote
ania91sc Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 na takie zdjęcia warto było czekać :) Quote
pralinka94 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 ja to mam zapłon :roll: super wiadomości no i te zdjęcia :lol: pełnia szczęścia Quote
Romina_74 Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [FONT=arial]Wklejam treść maila, jaki Paweł otrzymał od domku Omegi :) [I]Trochę czasu minęło od sylwestra i Omi doszła do siebie. Jest pewniejsza. Chodzi już bez smyczy. Oczywiście z dala od dróg. Słucha się. Cały czas nas śledzi, żeby przypadkiem nie stracić z oczu. Chętnie podchodzi do różnych psów. Raz mnie zaczepiono z pytaniem jak udało się ułożyć tak psa, że tak grzecznie chodzi sam.[/I][/FONT][FONT=arial][I]Omi zaszczekała. Głos ma konkretny. Widać, że szczeka jak się przestraszy. Sąsiedzi na dole robili domówkę i około pierwszej w nocy ktoś z bloku zaczął walić w rury. Omi spała i na metaliczny dźwięk zerwała się i zaczęła szczekać. [/I][I]Zajada z nami wszystko jak leci. Co nas cieszy, bo poprzednik był wiecznie na diecie. Poznaje nas już z daleka na dworze i cieszy jak dzika.[/I][/FONT] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-lFnnDdSDGEE/UwOWc0WDJiI/AAAAAAADqvM/bBRvCajJxlc/s512/DSC_0672.jpg[/IMG] A poza tym chciałam zapytać kto ma uprawnienia żeby zmienić tytuł wydarzenia i tym samym spowodowac przeniesienie wątku do już w domach? Quote
choba Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Super, że u Omegi wszystko dobrze :D A tytuł wątku powinien zmienić Paweł Quote
Romina_74 Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='choba']Super, że u Omegi wszystko dobrze :D A tytuł wątku powinien zmienić Paweł[/QUOTE] Niewidzialna ręka zadziałała :) Dziękuję bardzo. Quote
Patrycja* Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Cieszę się, że Omega ma się dobrze :) oby tak dalej! Quote
ania91sc Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Super informacje :) Cieszę się, że tak dobrze trafiła - tyle się na to wyczekała... Quote
ewes Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Zobaczcie na kogo wpadłyśmy dzisiaj wracając ze schroniska ;) Zrobiła się taka wybredna, że parówkom mówi wielkie NIE :p Quote
Recommended Posts