Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) :) :) tralalala super :) To Państwo, którzy oglądali już Omegę czas jakiś temu ... Chyba nawet z miesiąc upłynął od tego czasu, no może nie cały ;) Małżeństwo w wieku ok. 40 lat, z dzieckiem, mieszkają na Tysiącleciu. Tak że Omega będzie mieszkaniowa :) Niedawno umarł im piesek - owczarek. Niedługo po tym zdarzeniu byli w schronisku i Omega już wtedy wpadła im w oko, a dziś widziałam że mieli dylemat i Daria była z nimi na spacerku również z Alfą :) Ale fajnie! Omega jednak spędzi Swięta w swoim domku :) A na zdjęciach z dzisiejszego spaceru dziewczyny wyglądają nieomal identycznie! Powiem, że chyba nie wiem, która to która .... Sądziłam, że mi się to nie zdarzy ;)

Posted

Rozmawiałam z Pawłem. Paweł dzwonił w niedzielę do Państwa spytać, jak Omega spędziła pierwszą noc i porozmawiać ogólnie rzecz biorąc :) Same pozytywy - Omega jest czujna ale spokojna. Noc przespała całą mocno, a rano obudziła Pana trącając go zimnym nosem w rękę, żeby wyszedł z nią siusiu. Boi się telewizora i dobiegających z niego dźwięków - przezornie nie podchodzi w jego okolice. Kiedy Państwo wyjeżdżają, z Omegą i synkiem zostaje teściowa, która mieszka nieopodal. Tak więc na razie wszystko dobrze. Oby tak dalej :) Tak trzymaj Omego kochana!!! :)

• 1 month later...
Posted

[FONT=arial]Wklejam treść maila, jaki Paweł otrzymał od domku Omegi :)

[I]Trochę czasu minęło od sylwestra i Omi doszła do siebie. Jest pewniejsza. Chodzi już bez smyczy. Oczywiście z dala od dróg. Słucha się. Cały czas nas śledzi, żeby przypadkiem nie stracić z oczu. Chętnie podchodzi do różnych psów. Raz mnie zaczepiono z pytaniem jak udało się ułożyć tak psa, że tak grzecznie chodzi sam.[/I][/FONT][FONT=arial][I]Omi zaszczekała. Głos ma konkretny. Widać, że szczeka jak się przestraszy. Sąsiedzi na dole robili domówkę i około pierwszej w nocy ktoś z bloku zaczął walić w rury. Omi spała i na metaliczny dźwięk zerwała się i zaczęła szczekać. [/I][I]Zajada z nami wszystko jak leci. Co nas cieszy, bo poprzednik był wiecznie na diecie. Poznaje nas już z daleka na dworze i cieszy jak dzika.[/I][/FONT]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-lFnnDdSDGEE/UwOWc0WDJiI/AAAAAAADqvM/bBRvCajJxlc/s512/DSC_0672.jpg[/IMG]

A poza tym chciałam zapytać kto ma uprawnienia żeby zmienić tytuł wydarzenia i tym samym spowodowac przeniesienie wątku do już w domach?

• 1 month later...