Romina_74 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Siadać i dawać łapę umiała :) Czasem nie chciała, ale czasem jak chciała to zrobiła :) Pięknie łapie parówki w locie ;) Quote
Romina_74 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Obiecałam, że wyjdę wczoraj z Omegą. Kiedy przyszłam do schroniska o 11.30 to nie było jej w boksie. Emilia powiedziała, że wyszła z nią Dominika ... Nie znam Dominiki więc nic więcej nie powiem. O 14.00 kiedy odprowadzałam Freda zajrzałam do Omegi :) Musiałam wleźć do niej do boksu i przykucnać, żeby do mnie przyszła. Ale jak już przyszła to pieszczotom nie było końca ;) Czy Wy widziałyście jak ona śmiesznie marszczy pysk - jakby się uśmiechała! Pierwszy raz to widziałam, a zrobiła to wczoraj killka razy :) :) :) Quote
Romina_74 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 :) super, dzięki Patrycja. Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani zainteresowana Frdem, który to już 2 dzień grzeje pupsko w domciu. Robiłam marketing Omedze, ponieważ idealnie nadawała się profilem do oczekiwań Pani :) Jestem z Panią w kontakcie. Mam poczucie ogromnej misji, mam nadzieję, że POSSIBLE ;) Quote
ania91sc Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Romina_74 napisał(a)::) super, dzięki Patrycja. Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani zainteresowana Frdem, który to już 2 dzień grzeje pupsko w domciu. Robiłam marketing Omedze, ponieważ idealnie nadawała się profilem do oczekiwań Pani :) Jestem z Panią w kontakcie. Mam poczucie ogromnej misji, mam nadzieję, że POSSIBLE ;) A więc trzymamy mocno kciuki :) Quote
Romina_74 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 tak, tak :) :) nie puszczajcie!!! dzisiaj kontaktowałam się z Panią ponownie. Wstępnie umówiłyśmy się z Panią w schronisku na rozmowę i jednoczesne zapoznanie z Omegą w przyszły czwartek. Pani myśli o Omedze intensywnie i ciepło, tak więc - jest nadzieja :) Quote
MagdaB Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Romina_74 napisał(a):tak, tak :) :) nie puszczajcie!!! dzisiaj kontaktowałam się z Panią ponownie. Wstępnie umówiłyśmy się z Panią w schronisku na rozmowę i jednoczesne zapoznanie z Omegą w przyszły czwartek. Pani myśli o Omedze intensywnie i ciepło, tak więc - jest nadzieja :) Jak ją pozna to na pewno się zakocha. Oby tylko jej sunia polubiła naszą dziewczynkę. Quote
Romina_74 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 W sobotę musiałam "odbić" Omegę koleżance Darii (nie Czartoryskiej ;)), która na szczęście bardzo się nie opierała i oddała Omegę do wyspacerkowania razem z Bezką. Dziewczyny były bardzo grzeczne na spacerku, przy czym Omega spokojniejsza :) Kochana sunia - taka przymilna, pieszczotliwa przylepka ... Quote
Romina_74 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Pani, o której pisałam jakiś czas temu (ta zainteresowana Fredem, który właśnie poszedł do domku) dzisiaj potwierdziła nasze jutrzejsze spotkanie w schronisku - takie Omegowo - zapoznawcze :) Zatem trzymajcie kciuki za Omcię! I proszę jej jutro nie brać - ona jutro do mnie należy :cool3: Quote
choba Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Trzymam kciuki za Omegę :kciuki: Należy się dziewczynce domek :) Quote
madziakato Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Trzymam moooocno! Przydałby się jej domeczek! Quote
MagdaB Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Omega, teraz musi to być Twoja szansa :). Quote
Romina_74 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 :( no i kapa ... pani była, poznała Omegę - no nie da się jej nie polubić, ale ... pani na razie się dopiero rozgląda, której bidzie mogłaby pomóc, gdy odejdzie jeden z jej dwóch psiaków ... jest to leciwa, ale agresywna i nie tolerująca innych psów suka. pani mi podziękowała, że się z nią spotkałam, zapewniła, że mój czas z pewnością nie był stracony ale ... co to oznacza dla Omegi? nic ... :( strasznie mi przykro, tak chciałabym aby wreszcie znalazła dobry domek, na który tak bardzo zasługuje :( no nic - cóż, może jeszcze to nie była jej chwila? jeju, ileż można czekać! Quote
Patrycja* Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Eh naprawdę szkoda :( ale na pewno w końcu znajdzie swój wymarzony domek. Choć lepiej żeby nastąpiło to wcześniej niż później. Quote
ewes Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Eh... szkoda, naprawdę szkoda :( No nic... wezmę się za ogłaszanie dziewczyny, może ktoś zadzwoni.... Nie wiem też co z Alfą :shake: Muszę porozmawiać z osobami decyzyjnymi w schronisku, bo nie mam pojęcia jak będzie wyglądać sytuacja z 'wydaniem' dziewczyny do adopcji... No i dziękuję za spacery z Omegą :) A przy okazji dziękuję też Patrykowi za dzisiejszy spacer z Alfą :) Quote
madzia.uje93 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Straszna szkoda, ale w końcu musi się udać! Quote
saphira18 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 (edited) uwaga uwaga .... Omega od dzisiaj w domu!:multi: i pożegnalne (mam nadzieję że nie ostatnie;) ) z dzisiejszego spacerku Edited December 14, 2013 by saphira18 Quote
MagdaB Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Słyszałam od Pani Ani i jestem bardzo szczęśliwa. Teraz w kolejce jest Flawia :) Quote
madzia.uje93 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Ohohohoh więcej info poproszę! Gdzie, do kogo, jakie warunki?:) Czas na Alfę:D Quote
saphira18 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 a to więcej może opiekunka napisze ;) Quote
Recommended Posts