Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obiecałam, że wyjdę wczoraj z Omegą. Kiedy przyszłam do schroniska o 11.30 to nie było jej w boksie. Emilia powiedziała, że wyszła z nią Dominika ... Nie znam Dominiki więc nic więcej nie powiem. O 14.00 kiedy odprowadzałam Freda zajrzałam do Omegi :) Musiałam wleźć do niej do boksu i przykucnać, żeby do mnie przyszła. Ale jak już przyszła to pieszczotom nie było końca ;) Czy Wy widziałyście jak ona śmiesznie marszczy pysk - jakby się uśmiechała! Pierwszy raz to widziałam, a zrobiła to wczoraj killka razy :) :) :)

• 2 weeks later...
Posted

:) super, dzięki Patrycja. Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani zainteresowana Frdem, który to już 2 dzień grzeje pupsko w domciu. Robiłam marketing Omedze, ponieważ idealnie nadawała się profilem do oczekiwań Pani :) Jestem z Panią w kontakcie. Mam poczucie ogromnej misji, mam nadzieję, że POSSIBLE ;)

Posted

Romina_74 napisał(a):
:) super, dzięki Patrycja. Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani zainteresowana Frdem, który to już 2 dzień grzeje pupsko w domciu. Robiłam marketing Omedze, ponieważ idealnie nadawała się profilem do oczekiwań Pani :) Jestem z Panią w kontakcie. Mam poczucie ogromnej misji, mam nadzieję, że POSSIBLE ;)

A więc trzymamy mocno kciuki :)

Posted

tak, tak :) :) nie puszczajcie!!! dzisiaj kontaktowałam się z Panią ponownie. Wstępnie umówiłyśmy się z Panią w schronisku na rozmowę i jednoczesne zapoznanie z Omegą w przyszły czwartek. Pani myśli o Omedze intensywnie i ciepło, tak więc - jest nadzieja :)

Posted

Romina_74 napisał(a):
tak, tak :) :) nie puszczajcie!!! dzisiaj kontaktowałam się z Panią ponownie. Wstępnie umówiłyśmy się z Panią w schronisku na rozmowę i jednoczesne zapoznanie z Omegą w przyszły czwartek. Pani myśli o Omedze intensywnie i ciepło, tak więc - jest nadzieja :)

Jak ją pozna to na pewno się zakocha. Oby tylko jej sunia polubiła naszą dziewczynkę.

Posted

W sobotę musiałam "odbić" Omegę koleżance Darii (nie Czartoryskiej ;)), która na szczęście bardzo się nie opierała i oddała Omegę do wyspacerkowania razem z Bezką. Dziewczyny były bardzo grzeczne na spacerku, przy czym Omega spokojniejsza :) Kochana sunia - taka przymilna, pieszczotliwa przylepka ...

Posted

Pani, o której pisałam jakiś czas temu (ta zainteresowana Fredem, który właśnie poszedł do domku) dzisiaj potwierdziła nasze jutrzejsze spotkanie w schronisku - takie Omegowo - zapoznawcze :) Zatem trzymajcie kciuki za Omcię! I proszę jej jutro nie brać - ona jutro do mnie należy :cool3:

Posted

:( no i kapa ... pani była, poznała Omegę - no nie da się jej nie polubić, ale ... pani na razie się dopiero rozgląda, której bidzie mogłaby pomóc, gdy odejdzie jeden z jej dwóch psiaków ... jest to leciwa, ale agresywna i nie tolerująca innych psów suka. pani mi podziękowała, że się z nią spotkałam, zapewniła, że mój czas z pewnością nie był stracony ale ... co to oznacza dla Omegi? nic ... :( strasznie mi przykro, tak chciałabym aby wreszcie znalazła dobry domek, na który tak bardzo zasługuje :( no nic - cóż, może jeszcze to nie była jej chwila? jeju, ileż można czekać!

Posted

Eh... szkoda, naprawdę szkoda :(
No nic... wezmę się za ogłaszanie dziewczyny, może ktoś zadzwoni....

Nie wiem też co z Alfą :shake:
Muszę porozmawiać z osobami decyzyjnymi w schronisku, bo nie mam pojęcia jak będzie wyglądać sytuacja z 'wydaniem' dziewczyny do adopcji...

No i dziękuję za spacery z Omegą :)

A przy okazji dziękuję też Patrykowi za dzisiejszy spacer z Alfą :)

• 3 weeks later...