Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sobotę Omega powędrowała na spacer z Olą, w tradycyjnym towarzystwie psim :) Poniżej kilka zdjęć z wczoraj - było mokro, mało przyjmenie. Zastanawiające było wczorajsze tempo Omegi - jakoś tak nam wczoraj dziewczyna pszyśpieszyła ;)

Posted

skoro już tak się zżyli to najwyższy czas adoptować Omegę :) bo z kim będzie jej tak dobrze jak nie z Pawłem :eviltong:

a właśnie dziś mija rok od kiedy Omega jest w schronisku :-(

Posted

Oj tak, zżyci są bardzo :) Omega dodatkowo zżyła się również z parówkami ;) Poniżej kilka zdjęć z wczorajszych "aktywności" Państwa Omegów :)

tu uchwycone "amory" Bladego, które spotkały się z kompletną dezaprobatą ze strony Omegi :)

a to moje ulubione :) ha ha - podsumowujące wczorajsze zainteresowanie Omegi pozostałą częścią towarzystwa psiego ;)

Posted

No i jeszcze trochę aktywności - alternatywności Omegowej :)

Może i mnie da parówkę? Czy nie da? Da? Może da ...

O tak, tak - bardziej z prawej ciotka

Paweł - może chodźmy już? Idziemy?

Posted

[quote name='Romina_74']W sobotę Omega powędrowała na spacer z Olą, w tradycyjnym towarzystwie psim :) Poniżej kilka zdjęć z wczoraj - było mokro, mało przyjmenie. Zastanawiające było wczorajsze tempo Omegi - jakoś tak nam wczoraj dziewczyna pszyśpieszyła [/QUOTE]

bo omega dostosowuje tempo do Pawła ;p a ponieważ Pawła nie było to mogła sobie pozwolić ;p

Posted

[quote name='madzia.uje93']Widziałam wczoraj jak Omega żyje we własnym świecie, chodzi swoim tempem, bo wie, że i tak wszyscy na nią przecież poczekają:)[/QUOTE]

nic dodać, nic ująć ;)

Posted

Agata zapomniała dodać że Omge 2 razy biegała w sobotę. Raz biegła do Pawła, bo jej się na chwile zgubił, a drugi raz to zabawy z Bladym. Szkoda że aparat wtedy był schowany :).

Posted

[quote name='MagdaB']Agata zapomniała dodać że Omge 2 razy biegała w sobotę. Raz biegła do Pawła, bo jej się na chwile zgubił, a drugi raz to zabawy z Bladym. Szkoda że aparat wtedy był schowany :).[/QUOTE]

Prawda, prawda najprawdziwsza. Nie napisałam tego chyba tylko z tego szoku, w którym jestem pod wpływem owych zachowań Omegowych :)

• 2 weeks later...
Posted

Mam wrażenie, że dzisiaj Omega była jakaś taka wycofana - bardziej niż zwykle ;) No nie wiem, w każdym razie z dzisiejszego spacerku tylko jedno zdjęcie Omegowe - scenka rodzajowa "Pani na włościach" ;)

Posted

ania91sc napisał(a):
pierwsze i drugie zdjęcie mistrzostwo :) widać, że zgrana paczka się robi :)

Spacery opiekunów są w stałym gronie, więc psiaki nie mają wyjścia i musze się dogadywać :P.

• 2 weeks later...
Posted

Wrzuciłam dziś dopiero na Picasa zdjęcia ze spaceru w ub. sobotę - z Bladym i Flawią. Niestety Blady nie polubił Fredka i nie możemy już z Fredziem spacerować :( Bardzo, bardzo mi z tego powodu przykro :( Reszta fotek w albumie Omegi, wklejam tylko wybrane.

Wiem, że masz jeszcze te parówki cioteczko ...

Paweł zabierz mnie do domu, proszę ...