Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje :)
Mania czyli drugie zdjecie to moja pierwsza chihuahua jest bardzo odwazna i towarzyska kocha dzieci i inne pieski (no z wyjatkiem tych najwiekszych ras, ich nie cierpi i zjada na sniadanie ;)) A Pipi ta z pierwszego zdjecia jest prawdziwą ksiezniczką :) Wyleguje sie caly dzien na kanapie i chodzi krok w krok za mna jest bardzo delikatna i krucha ciagle sie o nia boje bo jest taka malenka :))) Dziewczynki bardzo sie kochaja Mania strasznie sie Pipką opiekuje. Teraz obie sa pokryte ale tylko u Pipi ciaze potwierdzilo USG z Mania idziemy gdzies za tydzien i zobaczymy co tam u niej siedzi i czy cos w ogole :)) Dostaly cieczke jedna po drugiej a ja mam ogromny stres ze tak raz po raz bedziemy rodzic :)

• 3 weeks later...
Posted

Śliczne mordeczki- szkoda że nie wrzuciłaś więcej fotek... Mam podobną chi (kolorystycznie)-m Chiccę.
Widzę też że jedna panienka z "Caletto"- od P.Wilczka- trzeba przyznać, że ma świetne psiaki... (Widziałam wielokrotnie na wystawach).

Ja teraz mam identyczną sytuację- jedna chi dostała cieczki i zaraz potem druga- gdzieś czytałam, że jak suki są zżyte "w stadzie" to tak jest- dziedzictwo po wilczych przodkach, gdzie tylko samica alfa miała "prawo" być matką a reszta- mamkami.

Zapraszamy do naszej galerii :).

• 1 month later...