infinitiline Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Przedstawiam Wam moje dwie piękne dziewczynki- Quote
Oscar Patric Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 i to jak piękne:loveu::loveu: pozdrawiamy cieplutko:) Quote
Baton Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Śliczne masz maluchy :) Powiedz o nich coś więcej ;) Quote
infinitiline Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Dziekuje :) Mania czyli drugie zdjecie to moja pierwsza chihuahua jest bardzo odwazna i towarzyska kocha dzieci i inne pieski (no z wyjatkiem tych najwiekszych ras, ich nie cierpi i zjada na sniadanie ;)) A Pipi ta z pierwszego zdjecia jest prawdziwą ksiezniczką :) Wyleguje sie caly dzien na kanapie i chodzi krok w krok za mna jest bardzo delikatna i krucha ciagle sie o nia boje bo jest taka malenka :))) Dziewczynki bardzo sie kochaja Mania strasznie sie Pipką opiekuje. Teraz obie sa pokryte ale tylko u Pipi ciaze potwierdzilo USG z Mania idziemy gdzies za tydzien i zobaczymy co tam u niej siedzi i czy cos w ogole :)) Dostaly cieczke jedna po drugiej a ja mam ogromny stres ze tak raz po raz bedziemy rodzic :) Quote
Vesper Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Śliczne mordeczki- szkoda że nie wrzuciłaś więcej fotek... Mam podobną chi (kolorystycznie)-m Chiccę. Widzę też że jedna panienka z "Caletto"- od P.Wilczka- trzeba przyznać, że ma świetne psiaki... (Widziałam wielokrotnie na wystawach). Ja teraz mam identyczną sytuację- jedna chi dostała cieczki i zaraz potem druga- gdzieś czytałam, że jak suki są zżyte "w stadzie" to tak jest- dziedzictwo po wilczych przodkach, gdzie tylko samica alfa miała "prawo" być matką a reszta- mamkami. Zapraszamy do naszej galerii :). Quote
phase Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Szkoda, że tak mało zdjęć, bo są piękne, ale i przepiękne modeleczki. :) Quote
Natalia&Lola Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Witamy :) I my żałujemy, że tak mało zdjęć! Czekamy na więcej! Quote
Recommended Posts