Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Koleżanka będąc na spacerze ze swoim psem znalazła w lesie szczeniaka. :shake:
Prawdopodobnie suczka, młoda wiek ok 2 mc (?)

nie ma co z psiakiem zrobić ! nie może go przechować, tymczasowo na jedną noc tylko został u sąsiadów.

czy mógłby ktoś psiaka wziąć na DT cokolwiek ? :-(

Edited by Aleksandra95
Posted

Aleksandra spróbuj zadzwonić do zwierzaków w potrzebie, chociaż dziewczyny mają pełen komplet ale może coś zaradzą.
ja niestety malutkiej nie mogę wziąć na DT :(

Posted

[quote name='Aleksandra95']kurcze, nie wiem jak to skopiować może wpiszcie w wyszukiwarce na fb "PILNIE DT-szczeniak w okolicy Wołomina"

[quote name='motyleqq']tyle że on u mnie działa. nie wiem, czemu Wam nie działa

[quote name='Aleksandra95']prowadzi ! jest wszystko ok https://www.facebook.com/events/348656788540701/?context=create

może w wydarzeniu nie jest ustawiona opcja, że wydarzenie publiczne dostępne dla wszystkich? I wtedy tylko znajomi je widzą - musi być ustawione "publiczne". Ola jaki masz nick na fb albo jaki ma nick Motylekqq to spróbują znaleźć to wydarzenie.

Posted

na berna ma za długi pyszczek,na moje oko;) może będzie z niego coś a'la collak,sheltie może próbujcie szukać mu domu? Robić ogłoszenia w necie( o szukaniu domu stałego i tymczasowego) Koleżanka nie może go naprawdę przechować np.przez tydzień?Przez ten czas może go obejrzeć wet ocenić czy będzie duży czy średni,porobić ogłoszenia. Trudna sytuacja..

Posted

aganela napisał(a):
na berna ma za długi pyszczek,na moje oko;) może będzie z niego coś a'la collak,sheltie może próbujcie szukać mu domu? Robić ogłoszenia w necie( o szukaniu domu stałego i tymczasowego) Koleżanka nie może go naprawdę przechować np.przez tydzień?Przez ten czas może go obejrzeć wet ocenić czy będzie duży czy średni,porobić ogłoszenia. Trudna sytuacja..

Niestety nie może :(