Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
Powodzenia na agi. A nie próbowałaś ze sobą brać zabawek na treningi?

http://imageshack.us/a/img189/8364/f8uw.jpg urosła :lol:
Haha, ale rewelacyjnie wygląda na stopach - dla niej to akurat żadna trudność :P

Hehe, jaki fajny pastuch :D

Na razie nie ma co brać zabawek, bo pies ledwie się nimi interesuje ;) Mówiłam, że postęp pewien jest, no ale bez przesady ;)
No fakt, trudność minimalna - tzn. przy nauce był problem z początku, żeby wskoczyła, no ale z utrzymaniem się na stopach problemu najmniejszego nawet nie ma ;)

Posted

Aaaa no tak, zapomniałam że Twój pies też zabawkami się nie jara. Przynajmniej nie jestem osamotniona :P
Hehe... a mój w ogóle nie umie zaczaić o co mi chodzi, za nic nie wejdzie na nogi...

Posted

Ty$ka napisał(a):
Aaaa no tak, zapomniałam że Twój pies też zabawkami się nie jara. Przynajmniej nie jestem osamotniona :P
Hehe... a mój w ogóle nie umie zaczaić o co mi chodzi, za nic nie wejdzie na nogi...

Wiesz, ja ostatnio odzyskałam nadzieję, bo właśnie na tych pokazach był york, który właśnie niby na początku był nagrodzony piłką, a potem jeszcze smakiem, więc u nas jak już pewnie tak by to wyglądało :lol: O ile dojdziemy do tego etapu, ale nie zamierzam odpuścić :evil_lol: Z resztą Joy w domu za zabawkami szaleje, ale na dworze już gorzej :shake:

Posted

Ty$ka napisał(a):
To cię ciesz, bo mój w ogóle. O :P

Ale życzę Ci sukcesów w tym kierunku, bo nie jestem zołza i chce dla Was jak najlepiej. O :D

No to fakt - u nas jest lepiej :D
Dzięki :D Ty nie jesteś zołza? :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ja? Narzekam? Skąd ten pomysł? :lol:

Nie mam pojęcia, tak mi się jakoś dziwnie powiedziało :diabloti:

(:Buńka:) napisał(a):
Ale mam nadrabiania . . .
Witam z powrotem;)

Przeżyjesz :evil_lol:
Hej, hej :D

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
http://imageshack.us/a/img191/443/pm6a.jpg świetnie to wygląda :lol:

Dzięki ;)

Ty$ka - nie jesteś zołza, Ty jesteś czarownica! :crazyeye: I to uwaga - nie zła, a dobra :crazyeye: Ledwo nam sukcesów pożyczyłaś a tu on od razu przyszedł :D Pieseczek mi dzisiaj pięknie biegał za zabawką, co prawda co każdy rzut był samk, ale to mam nadzieję, że się jeszcze wyrobi, a szansa na to w końcu jest bo w domu bawi się normalnie :D Z resztą za czasów potwornie zalęknionego psa nawet wzięcie smaka było dla nas osiągnięciem i sypały się pochwały "dobrrrry pieseeek" itp, a teraz jej jakoś do brania smaków na dworze zachęcać nie trzeba :evil_lol:

Posted

Zawsze powtarzałam, żem czarownica 8) Dzisiaj nawet moje dziewczynki z drużyny poprosiły mnie bym nauczyła je czarować :lol: A ja na to, że to dla wybrańców 8).

A tak serio - to cieszę się z Waszych sukcesów :loveu: To jest dopiero coś :loveu: Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy.

Posted

Ty$ka napisał(a):
Zawsze powtarzałam, żem czarownica 8) Dzisiaj nawet moje dziewczynki z drużyny poprosiły mnie bym nauczyła je czarować :lol: A ja na to, że to dla wybrańców 8).

A tak serio - to cieszę się z Waszych sukcesów :loveu: To jest dopiero coś :loveu: Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy.

No wiedzisz, czyli odkryłaś już swoje powołanie :evil_lol:
Czyli jestem wybrańcem :multi:
Dzięki ;) Trzymaj, trzymaj, bo nam szczęście przynosisz :D

Victoria napisał(a):
hej wiewiorki :cool3:

Cześć :D

Pamiętacie kotka? :cool3: :evil_lol:

Ostatnio w zoologiku zobaczyłam identyczną myszkę jak tą za którą szalała i postanowiłam sprawić jej znowu taką przyjemność :D Odziwo myszka dalej żyje - ale już pewnie niedługo:diabloti:

Posted

No ba 8)
Tak, tak... jesteś wybrańcem :lol:
O, jak miło usłyszeć te słowa od osoby, która jeszcze do niedawna wypominała mi brzydaka i straszyła TOZem :p

Jaaaa :loveu: Też musze kupić taką myszkę... ale kotom :P Moje też za tym szaleją i niszczą. A jak jeszcze wytarzam to w kocimiętce to w ogóle świrostwo :lol:. Kundel też kocha myszki, ale mu nie daję, bo jeszcze połknie...

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Ha ha masz dwa w jednym:D Piesokot:evil_lol:
ja mam z kolei kotopsa:D Może stworzymy jakąś krzyżówkę?:diabloti:

O tak! Stwórzmy krzyżówkę i potem zarobimy fortunę na szczeniakokociętach :evil_lol:

Ty$ka napisał(a):
No ba 8)
Tak, tak... jesteś wybrańcem :lol:
O, jak miło usłyszeć te słowa od osoby, która jeszcze do niedawna wypominała mi brzydaka i straszyła TOZem :p

Jaaaa :loveu: Też musze kupić taką myszkę... ale kotom :P Moje też za tym szaleją i niszczą. A jak jeszcze wytarzam to w kocimiętce to w ogóle świrostwo :lol:. Kundel też kocha myszki, ale mu nie daję, bo jeszcze połknie...

Wybacz, ale ty pierwsza mnie TOZem straszyłaś :evil_lol:
A dlaczego nie chcesz kupić też myszki dla Morusa - poczuje się on niekochany :-(
Dzisiaj jeśli chodzi o zabawki szło nam jeszcze lepiej :multi: Jest to dla Joy co raz fajniejsze, a początku smak był co rzut, potem wystarczyło nagrodzić ją co 2-3 rzuty :D Widać, że zaczyna ją to cieszyć. Dodatkowo zaczęłam robić tak, że wydawałam jej jakąś prostą komendę, potem rzut piłeczką i na końcu smakołyk :D Po komendzie Joy zaczynała już się szykować do biegu po zabawkę :loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Bo zasłużyłaś :lol:
Przecież on jest niekochany... jest na odchudzaniu :(
O, gratuluję i życzę kolejnych sukcesów :D

Ja??? Niby czym ? :niewiem:
A, no tak... biedny Morus :-(
Przyznaj się, Ty nie życzysz, a czarujesz :evil_lol: Ale czaruj dalej, bo to działa :D

Posted

maryg22 napisał(a):
Ja??? Niby czym ? :niewiem:
A, no tak... biedny Morus :-(
Przyznaj się, Ty nie życzysz, a czarujesz :evil_lol: Ale czaruj dalej, bo to działa :D

Tym, że nie przyjechałaś do nas na wakacje. O!
Strasznie biedny :(. Teraz moknie na dworze, bo leje :(.
Nie przyznam się :siara:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Tym, że nie przyjechałaś do nas na wakacje. O!
Strasznie biedny :(. Teraz moknie na dworze, bo leje :(.
Nie przyznam się :siara:

Aha, i to w tej sprawie miał TOZ zainterweniować? :evil_lol:
Kolejny powód by Ciebie do TOZu zgłosić :eviltong:
A co, boisz się, że Cię na stosie spalą? :evil_lol: