Baton Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='natija']witam i ja Cie dorwalam:diabloti: widze ,ze tu duzo foteczek,bedziesz nadrabiac za nas;)[/QUOTE] O nie, nie - tak łatwo to się od fotek nie wykręcisz :diabloti: To ja teraz ide zobaczyć twoje wariatki :D Quote
natija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 image....mi nie dziala,wiec narazie fot u mnie nie bedzie:diabloti: Quote
Baton Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='natija']image....mi nie dziala,wiec narazie fot u mnie nie bedzie:diabloti:[/QUOTE] Wykręcasz się :mad: mi raz działa, raz nie, a jednak foty są :D Quote
natija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 no to moze jutro jak sie czasik znajdzie:siara: Quote
Sonka95 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Joy to mistrzyni frisbee :) niby taka malutka a lata lepiej niż większe psiaki ;) Quote
Baton Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='natija']no to moze jutro jak sie czasik znajdzie:siara: Bo jak nie to wierszyka nie będzie :evil_lol: I tak go nigdy nie zobaczysz, ale próbować warto... Quote
Baton Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='Sonka95']Joy to mistrzyni frisbee :) niby taka malutka a lata lepiej niż większe psiaki ;)[/QUOTE] Joy się coś w głowie poprzewracało i teraz tylko się pali do rzucenia jej rollera :loveu: A do niedawna trzeba było ją sporo nakręcać przed każdym rzutem :D Quote
Baton Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='natija']zameczymy Cie i cos wymyslisz:eviltong:[/QUOTE] No najwyżej będziecie się za to wstydzić :diabloti: Quote
Buńka Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Czyli mam już zamówienie na Rokulca i Leokadię . . . Może ktoś zamawia psa morderce jeszcze:diabloti: Mieszanka wybuchowa:D Może wy nie bierzcie na zlot swoich psów? Popilnujecie moich:evil_lol: Quote
Baton Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='Talucha']O, nowy banerek :D[/QUOTE] A tak jakoś... ktoś mnie zmusił do zmiany domagając się słowa spółka :evil_lol: Quote
natija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 uwierz mi takich wariatek nie wychowanych jak moje jeszcze nie widzialas:diabloti::evil_lol: Quote
Baton Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Czyli mam już zamówienie na Rokulca i Leokadię . . . Może ktoś zamawia psa morderce jeszcze:diabloti: Mieszanka wybuchowa:D Może wy nie bierzcie na zlot swoich psów? Popilnujecie moich:evil_lol:[/QUOTE] Tak - ja chcę morderce! :diabloti: [quote name='natija']uwierz mi takich wariatek nie wychowanych jak moje jeszcze nie widzialas:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Zabrzmiało jak wyzwanie :D Quote
Buńka Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='maryg22']Tak - ja chcę morderce! :diabloti: Zabrzmiało jak wyzwanie :D[/QUOTE] Ty już zamówiłaś Leokadię:eviltong:, Paula MR. Rokulca Fafla... Jestem pewna że Leokadii żaden pies nie dorówna pod względem głupoty:p Quote
Baton Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Nie wiem o co Ci chodzi - Leokadia jest wspaniałym, grzecznym, spokojnym pieseczkiem przecież :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Gaduły :evil_lol: Fotki Twojego "chomika" mi się podobają :PPP Boska dziewucha jest. Quote
Baton Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Ty$ka']Gaduły :evil_lol: Fotki Twojego "chomika" mi się podobają :PPP Boska dziewucha jest.[/QUOTE] Dziwnie to słyszeć od Ciebie :evil_lol: Dzięki, chomik też Ci dziękuje :evil_lol: A ja się nie moge doczekać jutra i naszego agi :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='maryg22']Dziwnie to słyszeć od Ciebie :evil_lol: Dzięki, chomik też Ci dziękuje :evil_lol: A ja się nie moge doczekać jutra i naszego agi :loveu:[/QUOTE] Na razie jestem cicho :siara: Przynajmniej tak mi się wydaje ^^ Proszę. Jeej, co prawda za agi nie przepadam, ale zazdraszczam możliwości uprawiania sportu :). Quote
Baton Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Ty$ka']Na razie jestem cicho :siara: Przynajmniej tak mi się wydaje ^^ Proszę. Jeej, co prawda za agi nie przepadam, ale zazdraszczam możliwości uprawiania sportu :).[/QUOTE] Na razie :diabloti: Bo są teraz takie wakacyjne weekendowe zajęcia z agi więc stwierdziąłm, że spróbujemy :D Jak nam się spodoba to pewnie zagościmy na dłużej :D Quote
Ty$ka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='maryg22']Na razie :diabloti: Bo są teraz takie wakacyjne weekendowe zajęcia z agi więc stwierdziąłm, że spróbujemy :D Jak nam się spodoba to pewnie zagościmy na dłużej :D[/QUOTE] Nie łap za słówka, to moja działka 8) A u nas nic nie ma... nawet durnego miejsca, na którym można spuścić psy... albo psiarzy, z którymi na spacer można pójść... Quote
Baton Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Ty$ka']Nie łap za słówka, to moja działka 8) A u nas nic nie ma... nawet durnego miejsca, na którym można spuścić psy... albo psiarzy, z którymi na spacer można pójść...[/QUOTE] Przeprowadź się :diabloti: Najlepiej do Gdyni :D Quote
Ty$ka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='maryg22']Przeprowadź się :diabloti: Najlepiej do Gdyni :D[/QUOTE] Wybacz, ale nie przepadam za morzem :P Quote
Baton Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Ty$ka']Wybacz, ale nie przepadam za morzem :P[/QUOTE] No wiesz! Jak tak można :D Quote
Ty$ka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='maryg22']No wiesz! Jak tak można :D[/QUOTE] Nie moja wina, że wolę góry :D Albo Roztocze :PP Nota bene w naszych lasach są wilcy :loveu: Quote
Recommended Posts