Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, nie no 5 latek i osiwiała - o to bym jej nie podejrzewała :D Ale coś w tym jest, bo Dee była biała, a teraz ma coraz więcej beżu.. hmm. Może one potajemnie do fryzjera chodzą?:evil_lol: Wypadający język to szał, każdy się pyta co się pieskowi stało, albo jak ją mam na rękach to mi mówią, że pies się dusi i mu język już wyszedł:splat:hehe[/QUOTE] W takim rozumowaniu Joy osiwiała zanim rok skończyła... :) (4 latka, nie 5;)) Dużo cziłek ogólnie przy dorastaniu trochę kolor zmienia;) Ale nie wykluczone... Na wczorajszej wystawie byłam z mamą (chiała się pocieszyć, że nie tylko jej córka jest:stupid:) Wysiedziała tylko 5 max 10 minut :) Ale w między czasie usłyszała że można tam skorzystać z usług groomera to chciała żeby z Joy tam poszła... Naprawdę aż tak źle wygląda? :) U mnie standard to że psiak stary i zębów już nie ma, ale ciekawsze rzeczy też się zdarzają. Ile razy ja słyszałam, że psu chce się pić bo z językiem chodzi na zewnątrz... I weź ty im to tłumacz:shake: U mnie nikt jeszcze nie wpadł na pomysł duszenia psa...;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']W takim rozumowaniu Joy osiwiała zanim rok skończyła... :) (4 latka, nie 5;)) Dużo cziłek ogólnie przy dorastaniu trochę kolor zmienia;) Ale nie wykluczone... Na wczorajszej wystawie byłam z mamą (chiała się pocieszyć, że nie tylko jej córka jest:stupid:) Wysiedziała tylko 5 max 10 minut :) Ale w między czasie usłyszała że można tam skorzystać z usług groomera to chciała żeby z Joy tam poszła... Naprawdę aż tak źle wygląda? :) U mnie standard to że psiak stary i zębów już nie ma, ale ciekawsze rzeczy też się zdarzają. Ile razy ja słyszałam, że psu chce się pić bo z językiem chodzi na zewnątrz... I weź ty im to tłumacz:shake: U mnie nikt jeszcze nie wpadł na pomysł duszenia psa...;)[/QUOTE] Oj... 4 latka.. jak mogłam ją postarzyć, 5 ma moja Wiki ;) Hehehe, nie widziałam jej na żywo, na zdjęciach nie jest tak źle ;) No widzisz, to może ja wyglądam jakoś dziwnie i posądzają mnie o duszenie?:evil_lol: A swoją drogą może uda się jakoś nam zobaczyć, kiedy będę w Sopocie? ;) Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj... 4 latka.. jak mogłam ją postarzyć, 5 ma moja Wiki ;) Hehehe, nie widziałam jej na żywo, na zdjęciach nie jest tak źle ;) No widzisz, to może ja wyglądam jakoś dziwnie i posądzają mnie o duszenie?:evil_lol: A swoją drogą może uda się jakoś nam zobaczyć, kiedy będę w Sopocie? ;)[/QUOTE] Podobne są to można się pomylić ;) (i w tym momencie Joy powinna się na mnie obrazić 'jak możesz mnie pomylić z innym psem!?':evil_lol:) Myślę, że jest to całkiem możliwe :) Kiedy dokładnie masz być? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 W tym tyg : 30.07 - 05.08 :) Daleko masz do Sopotu? W Gdyni byłam raz i szłam takim wielkim parkiem nad morze. Obok były jakieś bloki.. tyle pamiętam :) Aha, a na plaży były jakieś figurki z piasku ;) Jak mogłabyś ją pomylić?:evil_lol: A wiesz, że ja nie raz mylę imiona? Przy 3 sztukach już byś przywykła:diabloti: Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']W tym tyg : 30.07 - 05.08 :) Daleko masz do Sopotu? W Gdyni byłam raz i szłam takim wielkim parkiem nad morze. Obok były jakieś bloki.. tyle pamiętam :) Aha, a na plaży były jakieś figurki z piasku ;) Jak mogłabyś ją pomylić?:evil_lol: A wiesz, że ja nie raz mylę imiona? Przy 3 sztukach już byś przywykła:diabloti:[/QUOTE] Nie ;) Autobusem bez przesiadek dojadę ;) Chociaż nie powiem, że wolę Gdynię na spacerki... psia plaża, nad nią las z czasem zmieniający się w park...którym dojdzie się do Sopotu ;) A tamten tydzień bardzo mi pasuje ;) Ja częściej mylę imona ludzi... psów zwykle pamiętam:-D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 No to jak już będę wiedziała w jaki dzień będę to dam znać :) jakoś się zgadamy gdzie ;) Psia plaża super, tylko moje dziewczyny to z innymi psiakami różnie.. szczególnie większe są generalnie 'be'.. a ludzie mają nas przeważnie w doopie i już miałam kilka okropnych sytuacji, więc omijam miejsca, gdzie duże psy biegają luzem:roll: raz nam prawie jeden pies zagryzł jedną z chi(puścił ją dopiero jak go skopałam:-(), więc ja jestem bardzo ostrożna.. Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']No to jak już będę wiedziała w jaki dzień będę to dam znać :) jakoś się zgadamy gdzie ;) Psia plaża super, tylko moje dziewczyny to z innymi psiakami różnie.. szczególnie większe są generalnie 'be'.. a ludzie mają nas przeważnie w doopie i już miałam kilka okropnych sytuacji, więc omijam miejsca, gdzie duże psy biegają luzem:roll: raz nam prawie jeden pies zagryzł jedną z chi(puścił ją dopiero jak go skopałam:-(), więc ja jestem bardzo ostrożna.. W zależności od pogody jest tam malutko albo wieele ludzi ;) Na psią plażę jeśli jestem sama zaglądam zwykle na jakieś 10 minut potem idę kontynuować wędrówkę. Jeśli jestem z Magdą czy ogólnie na spacerku z dogo czy labkowym zostajemy na dłużej. Nie miałam tam jeszcze żadnej przykrej sytuacji, ale Twoją ostrożność jak najbardziej rozumiem...nam też się takie rzeczy zdarzały:shake: Jeśli chodzi o miejsce spotkania to można by się spotkać w Sopocie np. przy molo i przejść się do Parku Północnego (5-10 minut drogi) a potem właśnie lasem i wyjdzie się już w Gdyni ;) Tam jest o tyle fajnie że teren jest bardzo różnorodny. O psią plaże można zachaczyć na moment, albo wogóle tam nie iść ;) edit: Zdjęcia ze spaceru z Magdą i Lejdi (psia plaża ;) ) Edited July 16, 2012 by maryg22 Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Próby zrobienia zdjęcia w skoku :roll: Albo marny ze mnie fotograf albo z Joyki skoczek... :) Ankieta policyjana:grin: Czy pies jest agresywny w stosunku do obcych? Oczywiście, rzuca się na każdego (by go przywitać:evil_lol:) Reakcja psa na wystrzał... A skąd ja mam to wiedzieć? :eviltong: A tak na prawdę... oczywiście, że wściekłość... "Jak mogłeś mi przeszkodzić... (ale Ci to podaruję:evil_lol:" ) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 No proszę, z taką przewodniczką będzie sama przyjemność zwiedzać ;) Ale ładne fotki, a gdzie jakieś Twoje ;) hehehe A ta ankieta to tak serio?:crazyeye: W życiu bym tego nie wypełniła:D Żeby tak odgórnie zakładać, że ktoś oszukuje... :eviltong: Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No proszę, z taką przewodniczką będzie sama przyjemność zwiedzać ;) Ale ładne fotki, a gdzie jakieś Twoje ;) hehehe A ta ankieta to tak serio?:crazyeye: W życiu bym tego nie wypełniła:D Żeby tak odgórnie zakładać, że ktoś oszukuje... :eviltong:[/QUOTE] Oj tam przewodnik odrazu... Zakopane znam lepiej niż własne miasto:evil_lol: Tak się domagasz tych zdjęć to coś poszukam ;) Ankieta raczej nie na serio, ale wypełnić bym się nie odważyła:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Hahaha, ja też bym się nie odważyła:diabloti: A, że tak pozwolę sobie zapytać - ile masz lat? ;) (żeby nie było, że głupio zapytać to mówię, że ja mam 25 ;)) Zakopane też uwielbiam, właśnie planuję pod koniec lata jakiś wypad :) Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hahaha, ja też bym się nie odważyła:diabloti: A, że tak pozwolę sobie zapytać - ile masz lat? ;) (żeby nie było, że głupio zapytać to mówię, że ja mam 25 ;)) Zakopane też uwielbiam, właśnie planuję pod koniec lata jakiś wypad :)[/QUOTE] To że tak powiem- tylko 10 lat mniej:evil_lol: Pod koniec lata znaczy dwa ostatnie tygodnie sierpnia? Ja wtedy jadę :) Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']To że tak powiem- tylko 10 lat mniej:evil_lol: [/QUOTE] Hihi... to my w tym samym wieku :D A powracając do siwienia psów. Mój zaczął siwieć, gdy skończył pół roku :lol: Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Hihi... to my w tym samym wieku :D A powracając do siwienia psów. Mój zaczął siwieć, gdy skończył pół roku :lol:[/QUOTE] O witaj koleżanko z tego dziwnego rocznika:evil_lol: Ooo! To Morus jest rekordzistą:crazyeye: Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']O witaj koleżanko z tego dziwnego rocznika:evil_lol: Ooo! To Morus jest rekordzistą:crazyeye:[/QUOTE] Oj tak... rocznik mamy uroczy :D Wiesz, może i wcześniej siwiał, ale to były pojedyncze włoski. Kiedy już miał siwe plamy na pysku to to właśnie wtedy miał pół roku. Hehe :P Ciekawe, jak będzie wyglądał, gdy skończy te 10 lat - pewnie będzie cały szary :D Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Oj tak... rocznik mamy uroczy :D Wiesz, może i wcześniej siwiał, ale to były pojedyncze włoski. Kiedy już miał siwe plamy na pysku to to właśnie wtedy miał pół roku. Hehe :P Ciekawe, jak będzie wyglądał, gdy skończy te 10 lat - pewnie będzie cały szary :D[/QUOTE] Nie wyobrażam sobie go całego szarego ;) Joy z resztą też:-D Quote
Talucha Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 To Ty Ty$ka jesteś młodsza ode mnie :crazyeye: czego ja tu się dowiaduję :P Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Talucha']To Ty Ty$ka jesteś młodsza ode mnie :crazyeye: czego ja tu się dowiaduję :P[/QUOTE] Jakie zdziwienie :crazyeye: :-D Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']Nie wyobrażam sobie go całego szarego ;) Joy z resztą też:-D[/QUOTE] Ja też nie :P [quote name='Talucha']To Ty Ty$ka jesteś młodsza ode mnie :crazyeye: czego ja tu się dowiaduję :P[/QUOTE] Hehe, no jasne że tak :). Myślałam, że po naszej dyskusji o młodzieży w morusowej galerii jest wszystko jasne i pewne co do mego wieku :lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Ja też nie :P Hehe, no jasne że tak :). Myślałam, że po naszej dyskusji o młodzieży w morusowej galerii jest wszystko jasne i pewne co do mego wieku :lol:[/QUOTE] A ja to wiem! już chyba hoho ,będzie z tydzień od kiedy zostałam oświecona:lol: Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Mada95']A ja to wiem! już chyba hoho ,będzie z tydzień od kiedy zostałam oświecona:lol:[/QUOTE] Haha, to faktycznie szmat czasu :lol: Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Mada95']A ja to wiem! już chyba hoho ,będzie z tydzień od kiedy zostałam oświecona:lol: No to faktycznie długo ;) Ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że mam taką rówieśniczkę :) edit: Jak śmiałaś mnie wyprzedzić o te kilka sekund? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']Ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że mam taką rówieśniczkę :) edit: Jak śmiałaś mnie wyprzedzić o te kilka sekund? :evil_lol: Jaką taką? :diabloti: Aż tak zła jestem? =D Ach, to Ty nie wiesz, że ja muszę zawsze mieć ostatnie słowo w każdej sprawie? :diabloti: Quote
Baton Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Jaką taką? :diabloti: Aż tak zła jestem? =D Ach, to Ty nie wiesz, że ja muszę zawsze mieć ostatnie słowo w każdej sprawie? :diabloti:[/QUOTE] Taką, w znaczeniu taką fajną :) Ilu ja się tu dzisiaj ciekawych rzeczy dowiaduję :) Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']Taką, w znaczeniu taką fajną :) Ilu ja się tu dzisiaj ciekawych rzeczy dowiaduję :)[/QUOTE] Dobra, dobra... Ty się nie pogrążaj - ja wiem, co miałaś na myśli :evil_lol: Hihi... :P I teraz spamujemy Joyową galerię. ;] Quote
Recommended Posts