Baton Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Kułak z Beatą - hop po zabawkę :) "A co ty tam masz?' :lol: I maja zabawa z wariatem :diabloti: Quote
Baton Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Albo Kułak chwilę wcześniej pięknie pozował do zdjęć, albo Beacie się nudziło :roll: Obstawiam to pierwsze :evil_lol: Quote
Baton Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Dzidka wpadła się poprzytulać... :) A potem stwierdziła, że jej ogon jest ładniejszy od głowy Kułaka :evil_lol: Quote
Baton Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Konkurs "Kto pierwszy przewróci Marikę" o dziwo wygrała Dzidka :diabloti: Zgadnijcie, kto wygrał?:evil_lol: Reszta potem ;) Quote
Sonka95 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Piękna jest Pelagia :loveu: http://imageshack.us/a/img21/6652/zdjecie825.jpg Quote
phase Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Patrząc na te zdjęcie, już się zakochałam. :loveu::loveu: http://imageshack.us/a/img69/2756/zdjecie851.jpg Quote
Ty$ka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Wszystkiego najlepszego dla Joy (to już pięciolatka :O?) :loveu: :loveu: :loveu: Jamniki mają w sobie to coś... że umieją chwycić za serce :D Dlatego pozachwycam się Pelagią :loveu: Quote
Baton Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Sonka95']Piękna jest Pelagia :loveu: http://imageshack.us/a/img21/6652/zdjecie825.jpg Widzę, że nie tylko mnie się ona podoba :loveu: Już mniejsza z wyglądem, ale charakter też cudny :loveu: Tylko bym ją strun głosowych pozbawiła:diabloti: [quote name='phase']Patrząc na te zdjęcie, już się zakochałam. :loveu::loveu: http://imageshack.us/a/img69/2756/zdjecie851.jpg Dzidka jest cudowna...w przeciwieństwie do Kułaka:evil_lol: [quote name='Ty$ka']Wszystkiego najlepszego dla Joy (to już pięciolatka :O?) :loveu: :loveu: :loveu: Jamniki mają w sobie to coś... że umieją chwycić za serce :D Dlatego pozachwycam się Pelagią :loveu: Dziękujemy :) Też mi się jakoś nie wydaję, że to już 5 lat, nawet dla pewności jeszcze policzyłam, ale zgadza się :evil_lol: Kolejna fanka Pelagi :cool3: Quote
Talucha Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Cóż za nietakt z mojej strony, zupełnie mi dzisiaj wyleciało z głowy, że ona ma urodziny :eviltong: Sto lat Joy! :D :new-bday: Quote
Baton Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Talucha napisał(a):Cóż za nietakt z mojej strony, zupełnie mi dzisiaj wyleciało z głowy, że ona ma urodziny :eviltong: Sto lat Joy! :D :new-bday: Karygodne zachowanie :diabloti: Quote
Talucha Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 maryg22 napisał(a):Karygodne zachowanie :diabloti: Wynagrodzę w zdjęciach :diabloti: Quote
Baton Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Talucha napisał(a):Wynagrodzę w zdjęciach :diabloti: No niech Ci będzie:evil_lol: Quote
trabeska Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Przede wszystkim: STO LAT DLA MALEŃSTWA! :loveu: Psiaki schroniskowe piękne! I jakie mają fajne imiona :) Quote
Baton Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='trabeska']Przede wszystkim: STO LAT DLA MALEŃSTWA! :loveu: Psiaki schroniskowe piękne! I jakie mają fajne imiona :) Dziękujemy :D A imiona tam są lepsze :evil_lol: Np. Kaloryfer, Wybieg, Gdynia, Interwencja:lol: [quote name='Sonka95'] Najlepszego dla Joy Dziękujemy ;) Lecimy dalej ze schroniskowcami :) :loveu: Quote
Baton Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 (edited) Atak piesków. Nr 1 :evil_lol: Kułak udaje, że jest grzecznym pieskiem :diabloti: Edited May 3, 2013 by maryg22 Quote
Baton Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 I atak piesków nr 2 :evil_lol: Tym razem nie na mnie :multi: Quote
Baton Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Byłyśmy dzisiaj na festynie i muszę powiedzieć, że jestem z Joy dumna :D Na boku sobie poćwiczyłyśmy trochę sztuczki (niektórzy mieli nas chyba za dodatkową atrakcję:lol:). Joy pracowała genialnie, była skupiona i chętna do współpracy, a byłyśmy w końcu w miejscu, gdzie było dość głośno i przewijało się wielu ludzi w tym dzieci :D Ale do domu wróciła padnięta :lol: Mam parę dzisiejszych fotek, ale szybciej wstawię jeszcze kilka Taluchy z wczorajszego spaceru :D Kilka, co by znowu nie marudziła, że wszystko u mnie zobaczycie :diabloti: :loveu: Zdechlak:evil_lol: Quote
Talucha Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 maryg22 napisał(a):BMam parę dzisiejszych fotek, ale szybciej wstawię jeszcze kilka Taluchy z wczorajszego spaceru :D Kilka, co by znowu nie marudziła, że wszystko u mnie zobaczycie :diabloti: O jaka wspaniałomyślna :lol: :D Quote
Baton Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Talucha napisał(a):O jaka wspaniałomyślna :lol: :D Widzisz jaka ja dobra :evil_lol: Quote
phase Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Hej dziewczyny. :) Ile tu pięknych zdjęć. :loveu: Joy jest moją faworytką ze wszystkich szkrabów. :loveu: Quote
Sonka95 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Super ona łapie frisbee :cool3: https://lh3.googleusercontent.com/-QqTmENBwSl4/UYKJnuaqbwI/AAAAAAAAB7Y/VuIMecqFwKE/s640/IMG_9375.JPG Quote
Recommended Posts