Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='Ty$ka']Jakoś Ci nie wierzę. :p Aaaaa, z Patką. Super. :) Zdaj potem relacje :loveu:[/QUOTE] Też bym jej nie wierzyła xD Relacja oczywiście będzie :D Tylko muszą pomyśleć jeszcze nad jakimiś super nagrodami dla pieska na semi :D I tak pewnie królować u nas będzie tradycyjnie sucha karma, ale może będę tak dobra i kupię jej trochę jakiegoś mięska :evil_lol: Tylko nie wiem czy lepiej na smaki nada się surowe czy gotowane... xD Nie znoszę nagradzać psa mięchem bo to strasznie niewygodne :lol: [quote name='Majkowska']Przywitam się tylko na znak że o was pamiętam ;) Nic więcej nie napiszę bo tematy lekko nie moje :evil_lol:[/QUOTE] O, witamy Majeczke :loveu: Oj tam nie Twoje, zawsze napisać coś można :D Chociaż przyznam że i ja u Ciebie rzadko się odzywam ale czytam wszystko :) Quote
Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='Ewanka']Ja też się tylko przywitam :D[/QUOTE] Cześć, cześć :D Dwie rzeczy których się od kilku dni uczymy :D Balance :D [URL="https://imageshack.com/i/5j4l7yj"][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/199/4l7y.jpg[/IMG][/URL] 4 noga jeszcze wejść nie zdążyła :evil_lol: Tak właśnie moja mama robi zdjęcia :diabloti: Pies stał na tej książce dość długo, a ta przy wchodzeniu tylko zrobiła :lol: No ale i tak dziwne że zgodziła się je robić :D I przyciskanie pyska do szkła - etap bardzo początkowy :D[I] Jakiś pomysł jaką komendę słowną do tego dać? [/I]:lol: [URL="https://imageshack.com/i/n6tz4hj"][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/834/tz4h.jpg[/IMG][/URL] Quote
Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']SZKŁO xD:diabloti:[/QUOTE] nie głupie xD Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']nie głupie xD[/QUOTE] :multi: jestę miszczę :multi: Quote
Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']:multi: jestę miszczę :multi:[/QUOTE] tego bym nie powiedziała xD Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']tego bym nie powiedziała xD[/QUOTE] No wiesz co... jak śmiesz zaprzeczać :D HAńba CI !:diabloti: Quote
Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']No wiesz co... jak śmiesz zaprzeczać :D HAńba CI !:diabloti:[/QUOTE] normalnie :p Hańba mi :lol: Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']normalnie :p Hańba mi :lol:[/QUOTE] :smhair2::nono::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::megagrin: Quote
Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']:smhair2::nono::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::megagrin:[/QUOTE] Ojej, nie fochaj już :lol: Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Ojej, nie fochaj już :lol:[/QUOTE] ZASTANOWIĘ SIĘ :diabloti: Quote
Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']ZASTANOWIĘ SIĘ :diabloti:[/QUOTE] To zastanawiaj się szybko, bo ci jeszcze mojego kuzyna zabiorę :evil_lol: Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']To zastanawiaj się szybko, bo ci jeszcze mojego kuzyna zabiorę :evil_lol:[/QUOTE] Pfffffffffffffffffiiiiii :P Quote
Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Pfffffffffffffffffiiiiii :P[/QUOTE] Nie zależy Ci na nim? :-( Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Nie zależy Ci na nim? :-([/QUOTE] Jak nie ten to inny :eviltong: Quote
Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Jak nie ten to inny :eviltong:[/QUOTE] Ale on najlepszy :D Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Ale on najlepszy :D[/QUOTE] To się dopiero okaże :D Quote
Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']To się dopiero okaże :D[/QUOTE] Nie wierzysz mi? :lol: Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Nie wierzysz mi? :lol:[/QUOTE] szczerze? NIE ahahahahah xd Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']szczerze? nie dziwię się xD[/QUOTE] ahahahha xD :loveu: Quote
Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']ahahahha xD :loveu:[/QUOTE] My chyba jednak do siebie pasujemy xD :loveu: Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']My chyba jednak do siebie pasujemy xD :loveu:[/QUOTE] Jak dwie krople wody :loveu: Quote
Baton Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Jak dwie krople wody :loveu:[/QUOTE] Dobra koniec tego słodzenia sobie na wzajem xD zaczynam mieć tego dość :evil_lol: Quote
Recommended Posts