Laylachihuahua Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='maryg22'] Chyba czas obciąć jej pazurki :crazyeye: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Sonka95 napisał(a):Witamy się :loveu: Cześć :loveu: Laylachihuahua napisał(a): Chyba czas obciąć jej pazurki :crazyeye: U nas nie wyglądają lepiej :oops: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Jestem! Zastanawiałam się czemu wszędzie się udzielacie tylko u siebie nie... a tu Joykowy wątek mi z subskrypcji wywaliło:mad::shake: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Jestem! Zastanawiałam się czemu wszędzie się udzielacie tylko u siebie nie... a tu Joykowy wątek mi z subskrypcji wywaliło:mad::shake: A widzisz jakie te subskrypcje złośliwe :evil_lol: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 maryg22 napisał(a):A widzisz jakie te subskrypcje złośliwe :evil_lol: No najważniejszy wątek mi usunęło:diabloti: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 (:Buńka:) napisał(a):No najważniejszy wątek mi usunęło:diabloti: Jak taki najważniejszy, to czemu osobiście nie sprawdziłaś co się dzieje? :evil_lol: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 maryg22 napisał(a):Jak taki najważniejszy, to czemu osobiście nie sprawdziłaś co się dzieje? :evil_lol: Chwilowo straciłam czujność:D Ale już jestem i teraz to ja się domagam fotek:razz: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Chwilowo straciłam czujność:D Ale już jestem i teraz to ja się domagam fotek:razz: No to się wkopałam... :lol: Fotki będą...kiedyś będą :evil_lol: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 maryg22 napisał(a):No to się wkopałam... :lol: Fotki będą...kiedyś będą :evil_lol: :diabloti: Kiedyś powiadasz . . .:mad: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 (:Buńka:) napisał(a)::diabloti: Kiedyś powiadasz . . .:mad: Kiedyś... może jutro, może za miesiąc. A kto to wie... :evil_lol: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 maryg22 napisał(a):Kiedyś... może jutro, może za miesiąc. A kto to wie... :evil_lol: Pamiętaj że jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie:diabloti: Myślę że foteczki będą najpóźniej do jutra . . .:mad: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Pamiętaj że jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie:diabloti: Myślę że foteczki będą najpóźniej do jutra . . .:mad: A to się jeszcze okaże czy będą :lol: Ja foteczki u Ciebie zobaczę to się zastanowię :diabloti: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 maryg22 napisał(a):A to się jeszcze okaże czy będą :lol: Ja foteczki u Ciebie zobaczę to się zastanowię :diabloti: Szantaż?:diabloti: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Szantaż?:diabloti: Nie inaczej :diabloti: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Mam nadzieję, że jesteś zadowolona :evil_lol: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 TAK:multi::multi::multi: Ale czemu tylko jedna?:diabloti: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 (:Buńka:) napisał(a):TAK:multi::multi::multi: Ale czemu tylko jedna?:diabloti: A Ty ile dałaś? :evil_lol: Zresztą fotka nawet nie nowa, nie miałam co wstawić, to wstawiłam przypadkowe zdjęcie :diabloti: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 ale sie rozgadalyscie ;) widze najwazniejszy watek wiec wchodze ;) a co do zdjec to zaszalalas:diabloti:tylko jedna:mad: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 natija napisał(a):ale sie rozgadalyscie ;) widze najwazniejszy watek wiec wchodze ;) a co do zdjec to zaszalalas:diabloti:tylko jedna:mad: Tak jakoś :lol: Wybacz, wszystko wina Buńki :diabloti: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 maryg22 napisał(a):A Ty ile dałaś? :evil_lol: Zresztą fotka nawet nie nowa, nie miałam co wstawić, to wstawiłam przypadkowe zdjęcie :diabloti: o to szykuj się bo jutro będzie dużo fotek o ile czas pozwoli:cool3: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 (:Buńka:) napisał(a):o to szykuj się bo jutro będzie dużo fotek o ile czas pozwoli:cool3: Czyli, że muszę Joy nowe fotki porobić? :lol: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 natija napisał(a):ale sie rozgadalyscie ;) widze najwazniejszy watek wiec wchodze ;) a co do zdjec to zaszalalas:diabloti:tylko jedna:mad: Natijka:loveu::multi: No widzisz co sie tu dzieje! Wszystkie winy na mnie... zupełnie nie wiem czemu:diabloti:? Quote
Baton Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Natijka:loveu::multi: No widzisz co sie tu dzieje! Wszystkie winy na mnie... zupełnie nie wiem czemu:diabloti:? Przecież Ty niewinna :diabloti: Quote
Recommended Posts