Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dobry ;)

Jakie piękne zdjęcia, poprzednich nie widzę, ale Joyka jak zawsze cudowna :loveu:[/QUOTE]
O, witamy, witamy :loveu:
Bo poprzednich nikt już niestety nie widzi ;)

Posted

Nie no tak tylko strasze, nie taki mój kundel straszny jak go pańcia maluje, fakt, bywa nachalny (czasem bardzo), ale dostanie raz czy dwa w łeb i jest ok:evil_lol:

I nie, nie chcę być znów Pauliną:mad: :diabloti:

Posted (edited)

[quote name='maryg22']O, witamy, witamy :loveu:
Bo poprzednich nikt już niestety nie widzi ;)[/QUOTE]

widzą, ale u mnie w galerii :evil_lol:

Edited by Vailet
Posted

[quote name='leónowa']Nie no tak tylko strasze, nie taki mój kundel straszny jak go pańcia maluje, fakt, bywa nachalny (czasem bardzo), ale dostanie raz czy dwa w łeb i jest ok:evil_lol:

I nie, nie chcę być znów Pauliną:mad: :diabloti:[/QUOTE]
Ale w takim razie to serio dobrze, że my mamy już od Wrocławia razem jechać to pieski się przynajmniej zapoznają w mniejszej grupie a nie dopiero na miejscu :D

[quote name='betty_labrador']czesc :D odwiedzamy Was wiewióry :D
Super fotki, coraz lepsza jakość :) i ciesze sie ze zaczęłaś je wstawiać :diabloti: :D[/QUOTE]
Cześć, cześć :)
Co do jakości to przecież mówiłam, że zdjęcia nie moje a Karoliny i Gosi :lol: A takie zdjęcia to ja wstawiać mogę :evil_lol: Mój aparat to już chyba przeszedł na zasłużoną emeryturę, nie ma już do niego cierpliwości :diabloti: Także zdjęć z niego to tu już dawno nie było, bo i dawno nim żadnych nie robiłam :P Jak już to zdarzały się jakieś pojedyncze zdjęcia z telefonu :)
[quote name='Vailet']widzą, ale u nie w galerii :evil_lol:[/QUOTE]
Farciara :lol:

Posted

Dobrze, że się wcześniej spotkamy, bo jest szansa, że przy małej ilości psów bedzie mi mniej świrować, no i będzie Aedan, co samiec to samiec, na pewno zwróci większą uwagę na konkurencję i mniej się będzie interesował tyłkiem Joyki;)

Posted

[quote name='leónowa']Dobrze, że się wcześniej spotkamy, bo jest szansa, że przy małej ilości psów bedzie mi mniej świrować, no i będzie Aedan, co samiec to samiec, na pewno zwróci większą uwagę na konkurencję i mniej się będzie interesował tyłkiem Joyki;)[/QUOTE]
Dzielny Aedan będzie odwracał uwagę Leona od Joy :lol: Kurde, właśnie przez takie rozmowy nie mogę się już doczekać :loveu:

Posted

Foootki. I to nie te same wszędzie, aż do porzygu :diabloti:

O raaany, jaki ona ma długi ozor.
Wcale, że Tysia nie rzuciła swoich czarów, to wynik zadawania się z sadystami. Zobaczyła jak wygląda stłamszony yoreczek (Tofik) i woli być grzeczna :diabloti: Ale ciocia Tysia puchnie z dumy z małej.

Powiem Wam, że do tej pory nie zazdrościłam Wam spotkania się, teraz zaczynam. Weźcie spadajcie!

Posted

[quote name='Ty$ka']Foootki. I to nie te same wszędzie, aż do porzygu :diabloti:

O raaany, jaki ona ma długi ozor.
Wcale, że Tysia nie rzuciła swoich czarów, to wynik zadawania się z sadystami. Zobaczyła jak wygląda stłamszony yoreczek (Tofik) i woli być grzeczna :diabloti: Ale ciocia Tysia puchnie z dumy z małej.

Powiem Wam, że do tej pory nie zazdrościłam Wam spotkania się, teraz zaczynam. Weźcie spadajcie![/QUOTE]
Nie marudź! I tak jak mówiła, te ostatnie tylko u mnie :cool3:
Martyna! Zabieraj Tofika częściej na spacery, bo okazuje się że ma ona całkiem niezły wpływ na Joyę :evil_lol:
No to przecie wiadomo że trójmiejskie spacery najlepsze w całej Polsce! :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Odwiedzam po sporej przerwie, ale matury ;)

pozdrawiamy :loveu:[/QUOTE]
Witamy i wybaczamy :lol: I również pozdrawiamy :loveu:

Czy tylko u mnie od rana leje? :-(

Posted

Wpadłam tylko powiedzieć że ostatnio mam lenia, przynajmniej jeśli chodzi o dogo :evil_lol: Czytać, czytam ale pisać mi się nie chce :lol:

Posted

Angi, to zależy gdzie się zagląda i do kogo. Galerie i fotoblożki niektóre są mega ciekawe. :p Reszta - nie wiem, nie mam czasu przeglądać :D

Posted

Ty$ka napisał(a):
Angi, to zależy gdzie się zagląda i do kogo. Galerie i fotoblożki niektóre są mega ciekawe. :p Reszta - nie wiem, nie mam czasu przeglądać :D

Np.: moja galeria jest mega ciekawa! :evil_lol:

Posted (edited)

Dobra, z powodu weekendu tymczasowo moje lenistwo mi przeszło :diabloti:
Muszę Joyową znowu pochwalić (coś za często ostatnio ją chwalę) :lol: Już od dłuższego czasu (czyli września w sumie xD ) mamy problem z porannym (czyli koło godziny 4 rano) budzeniem i domaganiem się o jedzenie. Parę razy udało się nam to załagodzić i bywało tak, że przez około tydzień przestała budzić, ale wystarczy jeden dzień, w którym muszę jej dać szybciej jedzenie i wszystko zaczyna się od nowa... W każdym razie od początku tego tygodnia zmobilizowałam się już po raz któryś i od 4 do 6 rano słuchałam popiskującego psa :mad: Z każdym dniem było coraz lepiej, piszczała ciszej, trochę krócej, z przerwami, a dzisiaj sukces - nikt mnie nie obudził i w końcu się wyspałam! :multi: Teraz tylko się modlić by tak już zostało :lol:
Jak już ją chwalę, to powiem jeszcze, że coraz lepiej w kontaktach z psami :D Teraz jak przychodzimy na plac ona bez problemu wita się z psami, w poniedziałek niespodziewanie zaczęła się GANIAĆ z Atosem (belg)!!! I to ona zaczęła zabawę :D Na spacerach też wydaje mi się, że jest minimalna poprawa, ale bez szału :)
Rozpędziłam się w chwaleniu to dodam, że od dwóch miesięcy testujemy nowe, naturalne kropelki na kleszcze ( http://bioanimal.pl/pl/p/Abwehr-Konzentat-dlugotrwala-ochrona-przed-kleszczami-10-ml/122 ) i puki co skuteczność 100% :loveu: Ani jednego kleszcza i co ważne brak alergii :D Nie powiem byłam sceptycznie trochę do nich nastawiona, ale teraz mega się cieszę że je kupiłam :D Ale u psa który ma tendencje to łapanie dużej ilości kleszy raczej bym nie zaryzykowała :P
W niedzielę szykuje nam się dogo-spacer, także znowu będą te same zdjęcia w galeriach :diabloti:

Edited by maryg22
Posted

To same dobre wiadomości :loveu:

maryg22 napisał(a):

W niedzielę szykuje nam się dogo-spacer, także znowu będą te same zdjęcia w galeriach :diabloti:

O ile ktoś jakieś zdjęcia zrobi :diabloti: