Baton Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Mada95 napisał(a):Betonowa rzeka? To ta której koryto swego czasu Lejdi zwiedzała?:lol: Ok, to zgadamy się pod koniec tygodnia ;) Ja tam nigdy bym nie chciała mieszkać na wsi, wolę miasto i mimo że mieszkam w mieście to na siku z kundelosem też bez smyczy praktycznie chodzimy:p ta rzeka, inny jej odcinek :P taki w którym poziom wody sięga aż 5 cm xD Quote
Dzikie nieporadne Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ciekawe w zasadzie po co komu taka sztuczna rzeka:roll: Quote
Baton Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Mada95 napisał(a):Ciekawe w zasadzie po co komu taka sztuczna rzeka:roll: to nie jest sztuczna rzeka :D Ona w większości płynie naturalnie (zreszta wtedy na tym spacerze byłyśmy nad nią xD ) i tylko w niektórych odcinkach ma betonowe koryto no :P Quote
Dzikie nieporadne Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Skoro w niektórych jest betonowe koryto to pewnie ważne jest aby się utrzymała, więc komuś jest potrzebna...:p Quote
Baton Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Mada95 napisał(a):Skoro w niektórych jest betonowe koryto to pewnie ważne jest aby się utrzymała, więc komuś jest potrzebna...:p No, pewnie chodzi o to, że w tym odcinku na rzeka ledwo płynie (ale i tak dysk mi zabrała :mad:) a bez tego mogło by być ciężko :D Quote
Baton Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Ty$ka napisał(a):Foooociaszki :loveu: Izabela124. napisał(a):Fajne fotałki :D A dziękuję :D Nie będzie to chyba dziwne jak powiem, że pogoda beznadziejna i popsuła nam weekendowe plany :mad: Nie mam w sumie o czym pisać, ot żyjemy sobie i tyle :P Zdjęć oczywiście brak xD Quote
Baton Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 (edited) Dzisiaj w końcu wzięłam się za porządne wyczesanie Joyowej :diabloti: Takie tam, małe czesanko :evil_lol: "Dziwne... to pachnie jak ja :crazyeye:" :evil_lol: W sumie faktycznie jest to małe czesanko, bo rok temu po pierwszym porządnym czesaniu furminatorem zrobiłam takie zdjęcie xD Edited March 16, 2014 by maryg22 Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/836/spt4.jpg - zrobiła się taka ... chudsza :-o głodzisz ją :diabloti: Quote
Baton Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 [quote name='(:Buńka:)']http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/836/spt4.jpg - zrobiła się taka ... chudsza :-o głodzisz ją :diabloti: Nie głodzę! Ale fakt, wyrównałam jej kłaki na brzuchu i klacie to w końcu wygląda jakby jakąś figurkę miała :lol: A waży cały czas tyle samo - 1,6kg :evil_lol: Nawet dzisiaj ważyłam :P Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 I tak zdania nie zmienię :diabloti: pewnie wszystkie żeberka na wierzchu :mad: :D Quote
Baton Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 [quote name='(:Buńka:)']I tak zdania nie zmienię :diabloti: pewnie wszystkie żeberka na wierzchu :mad: :D na wierzchu by były jakbym ją ogoliła :diabloti: Albo ze skóry od razu obdarła :p Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='maryg22']na wierzchu by były jakbym ją ogoliła :diabloti: Albo ze skóry od razu obdarła :p Zgłaszam to do PwP :megagrin: trzeba ratować biedną Joy :evil_lol: Quote
Baton Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 (:Buńka:) napisał(a):Zgłaszam to do PwP :megagrin: trzeba ratować biedną Joy :evil_lol: O matko, co ja zrobiłam :crazyeye: Zaraz będę miała na głowie wszystkie dogocioteczki :smhair2: :evil_lol: Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 maryg22 napisał(a):O matko, co ja zrobiłam :crazyeye: Zaraz będę miała na głowie wszystkie dogocioteczki :smhair2: :evil_lol: Już masz jedną :diabloti: MNIE :evil_lol: Quote
Baton Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 (:Buńka:) napisał(a):Już masz jedną :diabloti: MNIE :evil_lol: Ciebie to ja na głowie mam zawsze więc się nie liczysz :evil_lol: Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 maryg22 napisał(a):Ciebie to ja na głowie mam zawsze więc się nie liczysz :evil_lol: I już się nie uwolnisz :evilbat: Quote
Baton Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 (:Buńka:) napisał(a):I już się nie uwolnisz :evilbat: tak myślałam :lol: No trudno, jakoś będę musiała przywyknąć :P Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 maryg22 napisał(a):tak myślałam :lol: No trudno, jakoś będę musiała przywyknąć :P Myślałam że już przywykłaś xD Ale kicham....do tego katar... kaszelek... coś się szykuje:roll: Quote
Baton Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 (:Buńka:) napisał(a):Myślałam że już przywykłaś xD Ale kicham....do tego katar... kaszelek... coś się szykuje:roll: W sumie chyba przywykłam :lol: Powtarzaj sobie 'będę zdrowa, będę zdrowa, będę zdrowa' - może zadziała :eviltong: Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 maryg22 napisał(a):W sumie chyba przywykłam :lol: Powtarzaj sobie 'będę zdrowa, będę zdrowa, będę zdrowa' - może zadziała :eviltong: łyknęłam Gripex - rano wstanę jak nowo narodzona :roll: ahhh te reklamy... Quote
Baton Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 (:Buńka:) napisał(a):łyknęłam Gripex - rano wstanę jak nowo narodzona :roll: ahhh te reklamy... ahahahhaa, reklamom się nie ufa xD Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 maryg22 napisał(a):ahahahhaa, reklamom się nie ufa xD Ja nikomu nie ufam :evil_lol: Złapie mnie coś jak nic... wczoraj przez 6 godzin cała mokra chodziłam :shake: Quote
Baton Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 (:Buńka:) napisał(a):Ja nikomu nie ufam :evil_lol: Złapie mnie coś jak nic... wczoraj przez 6 godzin cała mokra chodziłam :shake: Spokojnie, mi możesz zaufać :diabloti: A no to w takim razie całkiem możliwe... :shake: Quote
Recommended Posts