Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']No wiesz, ja taką ciężką Joy podniosę, a Ty takiego leciutkiego Morusa nie dasz rady? :evil_lol:[/QUOTE]
w końcu nie jestem pudzianem :D

Posted

No no spora kolekcja :evil_lol:
Do kiedy jest ten bazarek u taks?:diabloti:
Mam rozdarte uczucia i nie wiem czy coś zamawiać czy nie:roll:
Lea zniszczyła swoją obróżkę Hello Kitty i teraz nosi tą różową.... a ja nie trawię różowego:roll::diabloti:
I w dodatku pod szyją zrobiła jej się sierść różowa:-o Ale co tu się dziwić po obroży za całe 10 zł :diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']No no spora kolekcja :evil_lol:
Do kiedy jest ten bazarek u taks?:diabloti:
Mam rozdarte uczucia i nie wiem czy coś zamawiać czy nie:roll:
Lea zniszczyła swoją obróżkę Hello Kitty i teraz nosi tą różową.... a ja nie trawię różowego:roll::diabloti:
I w dodatku pod szyją zrobiła jej się sierść różowa:-o Ale co tu się dziwić po obroży za całe 10 zł :diabloti:[/QUOTE]
Do jutra, godzina 20 zdaje się ;) Więc myśl szybko :evil_lol:
Jak to zniszczyła?! :mad: Ja już jej dam niszczyć takie cuda :mad:

Posted

[quote name='maryg22']Do jutra, godzina 20 zdaje się ;) Więc myśl szybko :evil_lol:
Jak to zniszczyła?! :mad: Ja już jej dam niszczyć takie cuda :mad:[/QUOTE]

No to dooopa nie zamawiam nic u taks... :roll:
I teraz pytanie które męczy mnie od kilku dni... ćwieki czy u martiska cuś....:roll:
A może nic...????
A może nowe kolce?:diabloti: Lea jeszcze nie ma...:cool3:
Mam dylemat straszny tyle jest obroży których pragnę a nie mam hajsu :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Sonka95']Możesz życzyć większej :evil_lol: za mną chodzą smycze przepinane :diabloti: i teraz jak zobaczę jakąś fajną to muszę koniecznie kupić :cool3:
No to powiększenia kolekcji rzyczę :D
I nigdy nie próbuj sobie wmawiać że coś Ci jest niepotrzebne, wszystko co dla psa zawsze jest niezbędne :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']No to powiększenia kolekcji rzyczę :D
I nigdy nie próbuj sobie wmawiać że coś Ci jest niepotrzebne, wszystko co dla psa zawsze jest niezbędne :evil_lol:

Moja mama właśnie nie rozumie , że wszystko jest niezbędne :evil_lol: i jak kupuje kolejną rzecz dla Soni to się dziwi , że wole pieniądze przeznaczyć na rzeczy dla psa niż dla siebie :diabloti: