Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='maryg22']No wiesz, ja taką ciężką Joy podniosę, a Ty takiego leciutkiego Morusa nie dasz rady? :evil_lol:[/QUOTE] w końcu nie jestem pudzianem :D Quote
Baton Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Na siłownie pora się może zapisać? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Mój brat ostatnio mi to proponował, bo jego koledzy nie są wytrwali i teraz sam trenuje. Ale faktycznie do wszystkiego brakuje mi siłowni 8) Quote
Baton Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 no to widzisz :evil_lol: A do czego Ci siłownia potrzebna? Psa po coś masz, go se dźwigaj xD Quote
Baton Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Ty$ka']Sama zaproponowałaś siłownię :p[/QUOTE] Kurde... i jak ja ma teraz się sensownie wytłumaczyć? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='maryg22']Kurde... i jak ja ma teraz się sensownie wytłumaczyć? :evil_lol:[/QUOTE] Że masz sklerozę? :p Quote
Baton Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Ty$ka']Że masz sklerozę? :p[/QUOTE] Ja? No co Ty :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Fajna kolekcja :cool3: http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/856/p3om.jpg moja jest o wiele mniejsza :evil_lol: Quote
Talucha Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Ale piękna kolekcja :loveu: Ale faktycznie, jeszcze kilka obroży się przyda :diabloti: Quote
Baton Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Sonka95']Fajna kolekcja :cool3: http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/856/p3om.jpg moja jest o wiele mniejsza :evil_lol: To nie wiem czy Ci życzyć większej czy nie :evil_lol: Bo nie chcę Cię w uzależnienie jakieś jeszcze wpakować xD [quote name='Talucha']Ale piękna kolekcja :loveu: Ale faktycznie, jeszcze kilka obroży się przyda :diabloti: No skoro tak mówisz... :diabloti: Quote
Buńka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 No no spora kolekcja :evil_lol: Do kiedy jest ten bazarek u taks?:diabloti: Mam rozdarte uczucia i nie wiem czy coś zamawiać czy nie:roll: Lea zniszczyła swoją obróżkę Hello Kitty i teraz nosi tą różową.... a ja nie trawię różowego:roll::diabloti: I w dodatku pod szyją zrobiła jej się sierść różowa:-o Ale co tu się dziwić po obroży za całe 10 zł :diabloti: Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='(:Buńka:)']No no spora kolekcja :evil_lol: Do kiedy jest ten bazarek u taks?:diabloti: Mam rozdarte uczucia i nie wiem czy coś zamawiać czy nie:roll: Lea zniszczyła swoją obróżkę Hello Kitty i teraz nosi tą różową.... a ja nie trawię różowego:roll::diabloti: I w dodatku pod szyją zrobiła jej się sierść różowa:-o Ale co tu się dziwić po obroży za całe 10 zł :diabloti:[/QUOTE] Do jutra, godzina 20 zdaje się ;) Więc myśl szybko :evil_lol: Jak to zniszczyła?! :mad: Ja już jej dam niszczyć takie cuda :mad: Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Do jutra, godzina 20 zdaje się ;) Więc myśl szybko :evil_lol: Jak to zniszczyła?! :mad: Ja już jej dam niszczyć takie cuda :mad:[/QUOTE] No to dooopa nie zamawiam nic u taks... :roll: I teraz pytanie które męczy mnie od kilku dni... ćwieki czy u martiska cuś....:roll: A może nic...???? A może nowe kolce?:diabloti: Lea jeszcze nie ma...:cool3: Mam dylemat straszny tyle jest obroży których pragnę a nie mam hajsu :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Dla Lea to kolce :diabloti: A tak serio to nie wiem :lol: Ja bym chyba coś o Martis brała, ale nie wiem co ;) Quote
Leokadia Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Hihihi, za kilka dni przypływ gotówki, pora kupić coś pieskowi :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Możesz życzyć większej :evil_lol: za mną chodzą smycze przepinane :diabloti: i teraz jak zobaczę jakąś fajną to muszę koniecznie kupić :cool3: Quote
Baton Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Sonka95']Możesz życzyć większej :evil_lol: za mną chodzą smycze przepinane :diabloti: i teraz jak zobaczę jakąś fajną to muszę koniecznie kupić :cool3: No to powiększenia kolekcji rzyczę :D I nigdy nie próbuj sobie wmawiać że coś Ci jest niepotrzebne, wszystko co dla psa zawsze jest niezbędne :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']No to powiększenia kolekcji rzyczę :D I nigdy nie próbuj sobie wmawiać że coś Ci jest niepotrzebne, wszystko co dla psa zawsze jest niezbędne :evil_lol: Moja mama właśnie nie rozumie , że wszystko jest niezbędne :evil_lol: i jak kupuje kolejną rzecz dla Soni to się dziwi , że wole pieniądze przeznaczyć na rzeczy dla psa niż dla siebie :diabloti: Quote
Buńka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='maryg22']Kto tam? xD[/QUOTE]Buńka z sokiem z gumi jagód :D Quote
Recommended Posts