Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W końcu filmik został ukończony. Jakość tak beznadziejna, że nawet mi się o niej gadać nie chce xD Na pewno nie oglądać na dużym ekranie :evil_lol:

[video=youtube;zQpWKJ5Ymm4]http://www.youtube.com/watch?v=zQpWKJ5Ymm4[/video]

Posted

Abssssoooolutnieeee genialneeee !!!!!!!!!!!!
:crazyeye::multi::sweetCyb::roflt::Cool!::modla:

... no chyba już dostatecznie wyraziłam swój zachwyt ;)

... a jeszcze miałam zapytać, co jej dajesz jako smaczki-nagrody, bo jednak zjada tego czegoś sporo ;)

Posted

[quote name='Ewanka']Abssssoooolutnieeee genialneeee !!!!!!!!!!!!
:crazyeye::multi::sweetCyb::roflt::Cool!::modla:

... no chyba już dostatecznie wyraziłam swój zachwyt ;)

... a jeszcze miałam zapytać, co jej dajesz jako smaczki-nagrody, bo jednak zjada tego czegoś sporo ;)[/QUOTE]

Dziękuję :loveu:
Oj, zdecydowanie zachwyt został dostatecznie wyrażony :D
A jej nagrodami jest jej zwykła karma i to do tego podzielona na 3 części :D (nie ma to jak krojenie karmy nożyczkami, ale i tak jakoś wygodniej niż nożem :evil_lol:). No ale i tak ubolewam nad tym, że nie pracuje na zabawki...

Posted

Przyszło mi do głowy, żebyś wysłała ten filmik do kilku duuuużych i renomowanych - koniecznie!!! agencji reklamowych ... wróżę wielką karierę i ... kasę ;)

Posted

[quote name='maryg22']Ewanko, nie rozkręciłaś się zbytnio? :lol:
W każdym razie dziękuję, szczególnie że to bardzo cieszy :)[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']A patrzeć i Joy za jakiś czas zagra w reklamie :cool3:[/QUOTE]

No sama widzisz :p
... ale tak na serio, to wcale nie jest głupi pomysł, może latem, jak będziesz miała więcej czasu, np. w wakacje warto do niego wrócić. Włożyłaś masę pracy w szkolenie Joy i miej dodatkową frajdę, że profesjonaliści to doceniają :) .... a potem to już tylko CYRK :diabloti:

Posted

[quote name='Ewanka']No sama widzisz :p
... ale tak na serio, to wcale nie jest głupi pomysł, może latem, jak będziesz miała więcej czasu, np. w wakacje warto do niego wrócić. Włożyłaś masę pracy w szkolenie Joy i miej dodatkową frajdę, że profesjonaliści to doceniają :) .... a potem to już tylko CYRK :diabloti:[/QUOTE]
może, może... chociaż pewnie nie :lol:
A tak lekko wykraczając poza temat, jakiś czas temu wpadłam na genialny pomysł, żeby nauczyć Joy wystawiania języka na komendę...nawet wzięłam smaki, przywołałam Joy, kazałam jej usiąść i zorientowałam się że jestem debilem :evil_lol: Po lekkiej modyfikacji komendy zaczęłyśmy uczyć się oblizywania na komendę :P

Posted

[quote name='Ewanka']Świetny pomysł i przyznam, że oryginalny :)[/QUOTE]
Jeszcze lepszym pomysłem byłoby nauczenie jej chowania języka :diabloti:

Posted

[quote name='leónowa']Joł pokemony:evil_lol: Weź ty naucz czegoś tego mojego drewnianego kundla, tak ci dobrze z Joyką idzie:loveu:[/QUOTE]
Wybacz, ale teraz nie mogę... muszę się szykować do walki o tytuł mistrza :diabloti: I jakieś pokeballe mam zdobywać czy coś, a ponoć ma mi to zająć dużo czasu i wysiłku xD

Posted

[quote name='leónowa']Joł pokemony:evil_lol: Weź ty naucz czegoś tego mojego drewnianego kundla, tak ci dobrze z Joyką idzie:loveu:[/QUOTE]
LUBIĘ TO :evil_lol:
PS: Filmik zajebisty bo ja dobierałam muzykę buhahahah :evilbat::evilbat::evilbat:

Posted

Joy obracająca się wokół miski - miszczowskie wykonanie :lol:

Jesteś pudzianem - podnosisz psiego olbrzyma jedną ręką :evil_lol:

Podoba mi się Twoja praca z interaktywną zabawką, no brawa dla Was :D

Posted

[quote name='(:Buńka:)']LUBIĘ TO :evil_lol:
PS: Filmik zajebisty bo ja dobierałam muzykę buhahahah :evilbat::evilbat::evilbat:[/QUOTE]
No tak, jeszcze powiedz że wszystko to twoja zasługa :mad: :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Joy obracająca się wokół miski - miszczowskie wykonanie :lol:

Jesteś pudzianem - podnosisz psiego olbrzyma jedną ręką :evil_lol:

Podoba mi się Twoja praca z interaktywną zabawką, no brawa dla Was :D[/QUOTE]
Dziękuję :D
Chociaż nie jestem pewna czy to o pudzianie to komplement :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Oczywiście, że komplement :loveu: Ja swojego bym nie podniosła (kij z tym, że rozmiar i waga inne)[/QUOTE]
No wiesz, ja taką ciężką Joy podniosę, a Ty takiego leciutkiego Morusa nie dasz rady? :evil_lol: