Baton Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Pusto i cicho tu, to wstawiam filmik z nauki całowania żaby :evil_lol: Sesja 1 lub 2, w zależności jak na to spojrzeć (pierwsza polegała tylko i wyłącznie na tym by pies skumał, że ma się położyć przed żabką :D) W całości robione przez kształtowanie ;) [video=youtube;oY8NyEXK2RA]http://www.youtube.com/watch?v=oY8NyEXK2RA[/video] Quote
Sonka95 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Śmiesznie wygląda przy tej żabce :diabloti: ale sztuczka fajna :) Quote
Baton Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Izabela124. napisał(a):Super :D :) Nie powiedziałabym że świetnie - ale nie wiedziałam co wstawić i poszłam na łatwiznę :evil_lol: Sonka95 napisał(a):Śmiesznie wygląda przy tej żabce :diabloti: ale sztuczka fajna :) Żabka jej wielkości :P Quote
Baton Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Izabela124. napisał(a):Oj tam, wymyślasz :eviltong: Taka prawda :eviltong: Ale, w ferie (które nieubłaganie mijają...) miałam zrobić taki prawdziwy sztuczkowy filmik z większością naszych sztuczek, ale śnieg spadł i mi sie nie chce :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 To nie bądź leniem tylko rób filmik :D Quote
Baton Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Izabela124. napisał(a):To nie bądź leniem tylko rób filmik :D to motywacje mi daj :P I pomysł :D Quote
Izabela124. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Sama tego nie mam ha ha to nie dam :eviltong: Quote
Baton Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Izabela124. napisał(a):Sama tego nie mam ha ha to nie dam :eviltong: hahaha, a ode mnie to wymagasz :mad: Quote
Izabela124. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 maryg22 napisał(a):hahaha, a ode mnie to wymagasz :mad:No tak ha ha Quote
Baton Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Co ja robią ze swoim życiem? :lol: Tylko Taks otworzyła bazarek, a mi się odwidziała obroża, a zachciało mi się nowych norwegów... :diabloti: Ciekawe czy Taks by zrobiła w tak małym rozmiarze... oby nie :lol: Quote
Gezowa Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Wiewióra <3 Ale to chyba Pańcia miała nadzieję, że żaba zamieni się z księcia i wykorzystywała psa do całowania? :mad: Quote
Baton Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Gezowa napisał(a):Wiewióra <3 Ale to chyba Pańcia miała nadzieję, że żaba zamieni się z księcia i wykorzystywała psa do całowania? :mad: Eee, nie. Pańcia zbyt bardzo lubi tą doniczkę by ją zamienić na księcia :eviltong: Quote
Victoria Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Łaskawie i do ciebie wpadam :diabloti: fajna żaba :lol: Quote
Baton Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Victoria napisał(a):Łaskawie i do ciebie wpadam :diabloti: fajna żaba :lol: A łaskawie to se możesz :evil_lol: No wiem że fajna xD Quote
Victoria Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 idz na poczte a nie mi tutaj na dogo pyskujesz!!!!!!!!!!! Quote
Baton Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 (edited) [quote name='Victoria']idz na poczte a nie mi tutaj na dogo pyskujesz!!!!!!!!!!! Już dawno byłam :eviltong: No... tak a więc byłam na poczcie i odebrałam nasz pierwszy kombinezon wysłany przez Kasie... Młodej nie spodobał się jego zapach, podejrzliwie go obwąchała :diabloti: Także zapach Lusi jej się nie podoba xD Mam filmik specjalnie dla Kasi, która go sobie zażyczyła :D Kombinezon jej nie przeszkadza w większości czynności, ale do turlania i stania na przednich łapach się nie nadaje bo czasem łapy wypadają :eviltong: No i pies zapomniał jak się macha na pożegnanie :evil_lol: [video=youtube;6sEUVQKIpX0]http://www.youtube.com/watch?v=6sEUVQKIpX0[/video] edit: A no i Taks odpisała mi, że takich małych norwegów nie robi, a także nie ma już tasiemek w kotwice :-( Pozostaje mi wylicytować tą obroże :P http://imageshack.us/a/img542/7688/xilj.jpg Edited January 24, 2014 by maryg22 Quote
Sonka95 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Fajny i widać , że dobrze się w nim czuje :cool3: nawet pomachała na koniec :loveu: Quote
Baton Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Sonka95']Fajny i widać , że dobrze się w nim czuje :cool3: nawet pomachała na koniec :loveu:[/QUOTE] Pełnej swobody nie ma, wiadomo że jakoś ją to ogranicza ale jest świetny :D Prawie że na nią szyty :P Ale stresa miałam, że będzie za mały, bo dla Lusi był za ciasny, a różnica w obwodzie to tylko 2 cm więc wszystko było możliwe :lol: Chyba prawie pomachała xD Coś jej nie wyszło, fakt już długo nie robiłyśmy 'papa' no ale bez przesady, żeby aż tak głupią udawać :mad: A no i właśnie zobaczyłam jakie ma ona kłaki na dupie xD Quote
Victoria Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 zapnij jej ciasniej ten rzep od gatek bo sterczy :P Quote
Baton Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Victoria']zapnij jej ciasniej ten rzep od gatek bo sterczy :P[/QUOTE] Też to właśnie zobaczyłam :P Ogólnie ten pasek jakiś dziwny, jakby dla jakiegoś grubasa był :P Za łapami tak ciasno, a tamten pasek wisi :p Quote
Sonka95 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Zobaczyła , że ja nagrywasz to tremy dostała :diabloti: Quote
Baton Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Sonka95']Zobaczyła , że ja nagrywasz to tremy dostała :diabloti:[/QUOTE] No przecież... zapomniałam że jak tylko chce komuś coś pokazać to ona natychmiast zapomina i gapi się jakby nie wiedziała o co chodzi :evil_lol: Quote
Majkowska Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 podrzuciłabyś linka do tego bazarku taksowego? ( boszzzze co ja robię...) Quote
Recommended Posts