Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pusto i cicho tu, to wstawiam filmik z nauki całowania żaby :evil_lol:
Sesja 1 lub 2, w zależności jak na to spojrzeć (pierwsza polegała tylko i wyłącznie na tym by pies skumał, że ma się położyć przed żabką :D) W całości robione przez kształtowanie ;)

[video=youtube;oY8NyEXK2RA]http://www.youtube.com/watch?v=oY8NyEXK2RA[/video]

Posted

Izabela124. napisał(a):
Super :D :)

Nie powiedziałabym że świetnie - ale nie wiedziałam co wstawić i poszłam na łatwiznę :evil_lol:

Sonka95 napisał(a):
Śmiesznie wygląda przy tej żabce :diabloti: ale sztuczka fajna :)

Żabka jej wielkości :P

Posted

Izabela124. napisał(a):
Oj tam, wymyślasz :eviltong:

Taka prawda :eviltong:
Ale, w ferie (które nieubłaganie mijają...) miałam zrobić taki prawdziwy sztuczkowy filmik z większością naszych sztuczek, ale śnieg spadł i mi sie nie chce :evil_lol:

Posted

Co ja robią ze swoim życiem? :lol: Tylko Taks otworzyła bazarek, a mi się odwidziała obroża, a zachciało mi się nowych norwegów... :diabloti: Ciekawe czy Taks by zrobiła w tak małym rozmiarze... oby nie :lol:

Posted

Gezowa napisał(a):
Wiewióra <3 Ale to chyba Pańcia miała nadzieję, że żaba zamieni się z księcia i wykorzystywała psa do całowania? :mad:

Eee, nie. Pańcia zbyt bardzo lubi tą doniczkę by ją zamienić na księcia :eviltong:

Posted (edited)

[quote name='Victoria']idz na poczte a nie mi tutaj na dogo pyskujesz!!!!!!!!!!!
Już dawno byłam :eviltong:

No... tak a więc byłam na poczcie i odebrałam nasz pierwszy kombinezon wysłany przez Kasie... Młodej nie spodobał się jego zapach, podejrzliwie go obwąchała :diabloti: Także zapach Lusi jej się nie podoba xD
Mam filmik specjalnie dla Kasi, która go sobie zażyczyła :D
Kombinezon jej nie przeszkadza w większości czynności, ale do turlania i stania na przednich łapach się nie nadaje bo czasem łapy wypadają :eviltong: No i pies zapomniał jak się macha na pożegnanie :evil_lol:

[video=youtube;6sEUVQKIpX0]http://www.youtube.com/watch?v=6sEUVQKIpX0[/video]

edit:
A no i Taks odpisała mi, że takich małych norwegów nie robi, a także nie ma już tasiemek w kotwice :-( Pozostaje mi wylicytować tą obroże :P
http://imageshack.us/a/img542/7688/xilj.jpg

Edited by maryg22
Posted

[quote name='Sonka95']Fajny i widać , że dobrze się w nim czuje :cool3: nawet pomachała na koniec :loveu:[/QUOTE]
Pełnej swobody nie ma, wiadomo że jakoś ją to ogranicza ale jest świetny :D Prawie że na nią szyty :P Ale stresa miałam, że będzie za mały, bo dla Lusi był za ciasny, a różnica w obwodzie to tylko 2 cm więc wszystko było możliwe :lol:
Chyba prawie pomachała xD Coś jej nie wyszło, fakt już długo nie robiłyśmy 'papa' no ale bez przesady, żeby aż tak głupią udawać :mad:
A no i właśnie zobaczyłam jakie ma ona kłaki na dupie xD

Posted

[quote name='Victoria']zapnij jej ciasniej ten rzep od gatek bo sterczy :P[/QUOTE]
Też to właśnie zobaczyłam :P
Ogólnie ten pasek jakiś dziwny, jakby dla jakiegoś grubasa był :P Za łapami tak ciasno, a tamten pasek wisi :p

Posted

[quote name='Sonka95']Zobaczyła , że ja nagrywasz to tremy dostała :diabloti:[/QUOTE]
No przecież... zapomniałam że jak tylko chce komuś coś pokazać to ona natychmiast zapomina i gapi się jakby nie wiedziała o co chodzi :evil_lol: