Baton Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 leónowa napisał(a):Nie połapiesz, ja jestem na bieżąco i tak nie ogarniam, więc wiesz...powodzenia:evil_lol: Dzięki, przyda się :lol: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Od razu mówię - więcej zdjęć nie zobaczycie, przynajmniej do czasu gdy laptopa nie będę miała. Bo ten komputer to jest jakaś tragednia! Pół godziny próbowałam zgrać zdjęcia, po czym straciłam cierpliwość i zagarnęłam lapka mamy i przez niego zgrałam :D A jeżeli chodzi o laptopa to rozmowy są na dobrej drodze... Chociaż oczywiście brat jest zdania : "Po co jej nowy komputer, przecież ten jest dobry"... Ta moje argumenty są jednak lepsze - ten komputer kiedyś należał do mojego brata - dostał go 10 lat temu, 5 lat temu stwierdził, że jest tak beznadziejny, że już na nim nic się robić nie da... I tak nagadał rodzicom, że w końcu mu kupili nowy, a ja dostałam jego w spadku:evil_lol: I teraz nagle, po kolejnych 5 latach okazuje się, że ten komputer nagle znów jest dobry...a to, że co chcwile się zacina, połowa stron internetowych się nie ładuje to już inna sprawa :evil_lol: Poranna gimnastyka :diabloti: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Znęcamy się nad pieskiem... Zaczynamy łagodnie... Troszkę zwiększamy trudność :) I testujemy wytrzymałość psa :diabloti: A teraz ja się pytam, czemu te zdjęcia jakieś takie duże są...? :lol: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Angi napisał(a):bo nie umiesz zmniejszać, o! :P Spadaj! :evil_lol: Ja wszystko potrafię :diabloti: Quote
Buńka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Wybaczam małą ilość fotek bo u mnie chyba też już więcej nie będzie dzisiaj:eviltong: Joy mnie rozczula z tym języczkiem:loveu: PS: Jak mogłaś sie tak nad psem znęcać!:evil_lol: Zniszczysz jej psychikę:diabloti: Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 a to ona nie ma już zniszczonej psychy? :diabloti: Quote
Buńka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 No w sumie . . .:diabloti: Biedny pieseczek:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Joy musi być bardzo wytrzymała skoro dała rade takiej próbie :cool3: http://imageshack.us/a/img837/1263/mou6.jpg Quote
Baton Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Wybaczam małą ilość fotek bo u mnie chyba też już więcej nie będzie dzisiaj:eviltong: Joy mnie rozczula z tym języczkiem:loveu: PS: Jak mogłaś sie tak nad psem znęcać!:evil_lol: Zniszczysz jej psychikę:diabloti: Ale te fotki muszą Ci na dłuugo wystarczyć :D [quote name='Angi']a to ona nie ma już zniszczonej psychy? :diabloti: No właśnie chciałam napisać, że psychiki jej nie zniszczę, bo już dawo temu to zrobiłam :evil_lol: [quote name='Sonka95']Joy musi być bardzo wytrzymała skoro dała rade takiej próbie :cool3: http://imageshack.us/a/img837/1263/mou6.jpg Albo głupia :lol: Jakby się zerwała to pewnie by wszystkie albo i więszkość zdążyła zjeść, a tak to tylko jednego dostała w nagrodę :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 maryg22 napisał(a): Albo głupia :lol: Jakby się zerwała to pewnie by wszystkie albo i więszkość zdążyła zjeść, a tak to tylko jednego dostała w nagrodę :evil_lol: Sonce jak kładę na łapce to ucieka , żeby jej nie kusiło :evil_lol: zła pańcia tylko jednego za taką wytrzymałość :diabloti: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Sonka95 napisał(a):Sonce jak kładę na łapce to ucieka , żeby jej nie kusiło :evil_lol: zła pańcia tylko jednego za taką wytrzymałość :diabloti: Joy łape chowa :lol: Co z resztą widać na zdjęciach - jedną ma cofniętą :lol: Quote
Sonka95 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 maryg22 napisał(a):Joy łape chowa :lol: Co z resztą widać na zdjęciach - jedną ma cofniętą :lol: A no rzeczywiście :) też jest sprytna :cool3: :diabloti: Quote
Gezowa Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Ilekroć tu zaglądam i patrzę na Joy, tym coraz bardziej zauważam zalety posiadania małego pieska :diabloti: Świetna... Na agility chodzicie nadal, czy już nie? Quote
Baton Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Sonka95 napisał(a):A no rzeczywiście :) też jest sprytna :cool3: :diabloti: Przy takiej właścicielce to sprytu ona potrzebuje do przetrwania :diabloti: Gezowa napisał(a):Ilekroć tu zaglądam i patrzę na Joy, tym coraz bardziej zauważam zalety posiadania małego pieska :diabloti: Świetna... Na agility chodzicie nadal, czy już nie? Zalety są, są i to nie mało :lol: A agilty to przymusowo wstrzymałyśmy po wakacjach... Miałam już nas zapisać na normalne zajęcia, już nawet rozmowy się toczyły... No ale wtedy właśnie Joy zwichnęła sobie ogon i o agi przestałam myśleć. Teraz na nowo zastanawiam się co z tym fantem zrobić :lol: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Gezowa napisał(a):A obedience? :diabloti: A co Ty tak kombinujesz? :lol: Jeżeli chodzi o obedience, to pewne elementy ćwiczymy sobie same ;) Angi napisał(a):też się zastanawiam nad agi :lol: To pozastanwiajmy się razem :D Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 agi to zaczynam sobie sama na dworze ćwiczyć :D Quote
Gezowa Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Nie no, wypytuję, bo muszę się zorientować, gdzie Was szukać :D Quote
Baton Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Angi napisał(a):agi to zaczynam sobie sama na dworze ćwiczyć :D Dlaczego ja nie mam ogrodu? :-( Gezowa napisał(a):Nie no, wypytuję, bo muszę się zorientować, gdzie Was szukać :D A więc to tak... powiedz od razu, że chcesz nas śledzić :evil_lol: Quote
Gezowa Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Szlag, przejrzałaś mnie :diabloti: Ja też nie mam od pół roku ogrodu. Biorę kije na boisko albo pole i tam ćwiczę :D Quote
Baton Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Gezowa napisał(a):Szlag, przejrzałaś mnie :diabloti: Ja też nie mam od pół roku ogrodu. Biorę kije na boisko albo pole i tam ćwiczę :D Wiedziałam! :diabloti: Ja biorę takie małe ala słupki/znaczniki czy jakto tam nazwać i też sobie coś tam ćwiczymy :D A potem ludzi sie patrzą jak na wariatkę :diabloti: Quote
natija Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Ile fot normalnie jestem w szoku ;-) A potem miałam sprzątanie karmy, to się nazywa poświęcenie dla spółki ;-) Quote
Recommended Posts