Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
http://imageshack.us/a/img707/8028/8vtz.jpg Jaki mały kong... Hahaha, nie mogę. :lol: Z Twojego psa można się śmiać i śmiać. :D
A to zdjęcie na którym Joy siedzi Ci na ramieniu boskie. :) Tez takie chcę. :diabloti:

To naucz tego Rastę :evil_lol:
No chyba, że chcesz z Joy to pomyślimy o tym na jakimś spacerze... hmm, tylko raczej skoczni nie będziesz miała w tle :evil_lol:

A teraz chciałabym przeprosić wszystkich, którzy nie lubią JRT bo trochę ich zdjęć mam :evil_lol:

Joy wita się z uroczym, pięciomiesięcznym szczeniakiem parsona :D

Posted

maryg22 napisał(a):
O, super - żyję! :multi:
A co, że niby mają się do siebie przyznawać? :evil_lol:

Jeszcze :PP
No wiesz... brzydak do brzydaka powinien :siara:

Posted

maryg22 napisał(a):
Grozisz mi? :mad:
FOCH! :obrazic:

To się nazywa motywacja :evil_lol:
Łiii tam :P Wiesz, że i tak ja mam najbrzydszego psa świata, to po co się fochać? :D

Posted

Sonka95 napisał(a):
Cześć :) :)

Cześć :D

Ty$ka napisał(a):
To się nazywa motywacja :evil_lol:
Łiii tam :P Wiesz, że i tak ja mam najbrzydszego psa świata, to po co się fochać? :D

Taa, motywacja :evil_lol:
Nie mo to jak szczerość :D

Myśmy wczoraj były na agi - Joy się spisała, ładnie pracowała, i była skupiona - przynajmniej przez większość czasu - parę metrów od tunelu coś ją tak zaintrygowało, że było ciekawsze niż jakieś tam ćwiczenia z pańcią i smakołyki :evil_lol: A popisała to sie wspaniale - pięknie wbiegła do tunelu a potem miała chwilę przy mnie biec i wtedy nagroda, ale trawa okazała się ciekawsza - biegła i nagle stop :mad: No, ale tak poza tym to wszystko było super :D

Macie jeszcze ostatnią Joyową porcję wakacyjnych fotek - Joyową bo mam jeszcze parę zdjęć z pokazów agi i frisbee, które odbywały się podczas wystawy :D

Z Doliny Chochołowskiej ;)