Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Spoko, nie martw się, to tylko dzisiaj tak :) :D

Jakie masz plany na wakacje?[/QUOTE]
Taa, jasne... jutro też możesz wpaść :evil_lol:
Znowu Zakopane... :roll: Wyjeżdżam 26 lipca, wracam 13 sierpnia :D Szczerze to mi się nie chce, szczególnie że jedziemy pociągiem... pociesza mnie tylko fakt, że jest tam duży ogród ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Tak, tak i się uzależnię od nowa :P
Z Joy czy bez niej? :D[/QUOTE]
I taki mam cel :diabloti:
Z Joy :D Już mamie powiedziałam, że jak bez psa to i beze mnie :eviltong: Tylko trochę się obawiam podróży pociągiem z nią, sprawę załatwiania potrzeb mam już obmyśloną - nauczy się pieska sikać na podkład :D

Posted

[quote name='Ania!']Jak ja to dobrze znam, czeszę mojego, czeszę, a potem jeden spacer i ... :motz:[/QUOTE]
Zawsze pozostaje jeszcze pieska ogolić - wtedy już tego problemu nie będzie :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Witamy sie z rana :)[/QUOTE]
Hej :)

Posted

Doberek;)
Zazdraszczam mocno wyjazdu w góry;) Ja w tym roku siedzę na tyłku na moim zapupiu i niegdzie nie wyjeżdżam:-(
Uwielbiam góry i jak wakacje to właśnie w tym kierunku:D

Posted

[quote name='maryg22']I taki mam cel :diabloti:
Z Joy :D Już mamie powiedziałam, że jak bez psa to i beze mnie :eviltong: Tylko trochę się obawiam podróży pociągiem z nią, sprawę załatwiania potrzeb mam już obmyśloną - nauczy się pieska sikać na podkład :D[/QUOTE]

Ile godzin jedziesz? bo ja chyba jadę nad morze z psiakiem, jakieś 6godzin i nie wiem, czy nie będzie problemu z potrzebami. :D Też powiedziałam, że jak bez psa, to nie jadę. :eviltong:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Doberek;)
Zazdraszczam mocno wyjazdu w góry;) Ja w tym roku siedzę na tyłku na moim zapupiu i niegdzie nie wyjeżdżam:-(
Uwielbiam góry i jak wakacje to właśnie w tym kierunku:D[/QUOTE]
To ja się mogę wymienić... nie to że narzekam, ale jak mam tam jechać 12 raz to poprostu mi się nie chce i nie wiem czy bym nie wolała zostać już w domu... Ja to zawsze mówię, że prędzej się zgubię w Gdyni niż w Zakopcu :evil_lol:

[quote name='fridaso']Ile godzin jedziesz? bo ja chyba jadę nad morze z psiakiem, jakieś 6godzin i nie wiem, czy nie będzie problemu z potrzebami. :D Też powiedziałam, że jak bez psa, to nie jadę. :eviltong:[/QUOTE]
No, a my jakieś 10 godzin dłużej, jedziemy okłoło 16 godzin :angryy: I ktoś mi się jeszcze dziwi, że nie chce mi się tam tyle jechać, skoro byłam tam już te naście razy... :roll:

[quote name='Ty$ka']O, super, że masz możliwość jechać z Joy :)[/QUOTE]
A mogłaby mi mama zabronić brać psa - przynajmniej bym w domu została :evil_lol:
O widzę, że już drugi dzień z rzędu na dogo :multi: Idzie ku dobremu...tfu, uzależnieniu :evil_lol:

Posted

Ło to kupę czasu:crazyeye: Ja do Zakopca 4 godzinki i jestem na miejscu:loveu: A góry świętokrzyskie mam pod nosem:p
Za to nad morze już ponad 12 godzin jazdy dlatego nad bałtykiem jeszcze nie byłam:diabloti: To nie na mój kregosłup...

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Ło to kupę czasu:crazyeye: Ja do Zakopca 4 godzinki i jestem na miejscu:loveu: A góry świętokrzyskie mam pod nosem:p
Za to nad morze już ponad 12 godzin jazdy dlatego nad bałtykiem jeszcze nie byłam:diabloti: To nie na mój kregosłup...[/QUOTE]
Ale wiesz, że do Gdyni masz stałe zaproszenie? :D

[quote name='Chiquita&DeeDee']Kurcze dobrze Joyka wygląda po furminatorku :loveu:
Czy to miseczka z zeszłego roku ? :evil_lol:[/QUOTE]
Hmm... tak :D Co Ty się tak czepiasz tej miseczki ? :evil_lol: A Twoje to z czego niby piją? :D

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Ta miska jest świetna, ile razy ją zobaczę tyle razy będę się śmiać. :lol:

http://imageshack.us/a/img62/496/z48u.jpg Ale długi ten jęzor... :crazyeye: i już nie dziw, że wypada.

[quote name='Talucha']Tak samo patrzę na ten język i... :crazyeye::lol:
[quote name='Chiquita&DeeDee']Hmm... nie powiem z czym mi się kojarzy :diabloti: :roflt:

Jesteście niemożliwe :evil_lol:
Karolinie i Natali to ja się nawet nie dziwię - mają duże psy z proporcjonalnymi do nich językami i miskami, ale Rami - odezwała się ta z czteroma jeszcze mniejszymi psami :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']Ale wiesz, że do Gdyni masz stałe zaproszenie? :D
[/QUOTE]
To poproszę jeszcze zaproszenie dla chociaż jednego z moich psów i kiedyś wpadnę:cool3:
Może zlocik w przyszłym roku zrobimy w tamtych stronach?:)? Zobaczymy . . .:)

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe moje mają zwykłe miski :lol: a nie wyglądające jak... nocniczek dla barbi :diabloti::eviltong::roflt: (przepraszam Joy - nie czytaj tego ;) )
Moja w domu też ma zwyczajną, psią miskę, ale na spacery zdecydowanie lepsza jest chomicza, a jak jej zapomnę to jeszcze odwrócone frisbee też się nadaje :D Specjalnie jej to na głos przeczytałam - obraziła się na ciocię Rami :diabloti:

[quote name='(:Buńka:)']To poproszę jeszcze zaproszenie dla chociaż jednego z moich psów i kiedyś wpadnę:cool3:
Może zlocik w przyszłym roku zrobimy w tamtych stronach?:)? Zobaczymy . . .:)
A to wiadomo - z Leokadią :evil_lol:
edit :

Edited by maryg22