Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Majkowska napisał(a):To taki stary hit disco :D Jak byłam dzieckiem to to królowało na wszystkich składanka. Się chyba nazywa Babe - Oh my little baby boy :D No i Joy się cięzko odmienia na suczą formę. To jak własciwie jej mowisz - Joyka? ;) Jak ja do niej mówię...hmm: Joy, Joyka, Joya, Głupek, Debil, Ej pies i takie tam :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Joyka jak zawsze wysportowana :loveu: Piękna dziewczynka jak zawsze! Furminator jest niezły nie? Ja od kiedy go mam to go wielbię - mam dokładnie taki obrazek jak Twój x2 plus ciut mniejszy x2 :evil_lol: Ogólnie jak całą czwórkę wyczeszę to jakbym miała 5 psa :eviltong: Wakacje, ja w tym roku standardowo nad polskie morze, jak będę w trójmieście to się odezwę - czy mogę ? :cool3: Ciężka smycz - też to słyszałam, kagańca nie mam więc sama wiesz.. ;) A dalej wstecz nie byłam, więc jak o czymś nie wiem to mnie naprostuj :diabloti: Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Joyka jak zawsze wysportowana :loveu: Piękna dziewczynka jak zawsze! Furminator jest niezły nie? Ja od kiedy go mam to go wielbię - mam dokładnie taki obrazek jak Twój x2 plus ciut mniejszy x2 :evil_lol: Ogólnie jak całą czwórkę wyczeszę to jakbym miała 5 psa :eviltong: Wakacje, ja w tym roku standardowo nad polskie morze, jak będę w trójmieście to się odezwę - czy mogę ? :cool3: Ciężka smycz - też to słyszałam, kagańca nie mam więc sama wiesz.. ;) A dalej wstecz nie byłam, więc jak o czymś nie wiem to mnie naprostuj :diabloti: No właśnie coś mi się tak kojarzyło, że też masz furminator :D Ja i po wyczesaniu jej jednej mam 'drugiego' psa :evil_lol: Pewnie, że możesz tylko mi powiedz kiedy wyjeżdżasz bo mnie nie ma od 26 lub 27 lipca i wracam dopiero jakoś koło 13/14 sierpnia ;) Edit: Już widzę, że u Loli odpisałaś...to się w tym roku chyba nie spotkamy:-( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Buuu... dokładnie ten sam termin :( Hahaha Zajebiste zdjęci :D Ale Joyka w porównaniu do moich to ma busz, a nie fryzurkę :evil_lol: Tam mam i naprawdę go pokochałam za to jak mało włosów mam na wszystkim ;) Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Buuu... dokładnie ten sam termin :( Hahaha Zajebiste zdjęci :D Ale Joyka w porównaniu do moich to ma busz, a nie fryzurkę :evil_lol: Tam mam i naprawdę go pokochałam za to jak mało włosów mam na wszystkim ;) To pamiętaj, że następnym razem szybciej ustalamy termin :D Dokładnie ;) Niby do Twojej Wiki podobna, ale fryz całkiem inny :evil_lol: Jakbym komuś psa powierzła, a ten pokazał by mi te wszystkie włosy bez ukazania Joy to bym chyba pomyślała, że mi psa ogolił :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 No zdecydowanie, bogactwem szaty jej nie dorównujemy - no chyba, że byśmy wzięli moje 4 razem, to wyjdzie :D Ok, ja zawsze w podobnym terminie jadę, więc przewidywalna jestem ;) Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):No zdecydowanie, bogactwem szaty jej nie dorównujemy - no chyba, że byśmy wzięli moje 4 razem, to wyjdzie :D Ok, ja zawsze w podobnym terminie jadę, więc przewidywalna jestem ;) Sama się zastanawiam gdzie to się na tym psie mieści :evil_lol: Właśnie! Zapomniałam się pochwalić, że pies mi schudł 100 gram (dużo, prawda?:evil_lol:) i teraz waży 1,7 kg :D No właśnie u nas zmiennie, termin mama wymyślała :mad: Buntowałam się bo mnie DCDC i sopocka wystawa ominie, ale za to se wymyśliłam, że jak będę w Zakopcu to sobie podjade na wystawę w Kościelisku busem, bo w końcu to blisko :D I tak tez myślałam, że się właśnie z Tobą minę :shake: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 o kurcze ile sierści :crazyeye: Nie wygląda żeby tyle z niej wyleźć miało. A te furminatory to jak działają? Bo może ja bym mojej kici sprawiła, ciągle te kłaki z niej lecą... już trymer zakupiłam do niej, ale wcale za nim nie przepada... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Waży tyle co Wiki :D po wyczesaniu to pewnie nawet podobnie wygląda ;) a jak jej się włos układa po tym? No widzisz, w takim razie korzystaj tam i zdjęcia zrób jakieś ładnie for me ;) hihi Quote
Baton Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Majkowska napisał(a):o kurcze ile sierści :crazyeye: Nie wygląda żeby tyle z niej wyleźć miało. A te furminatory to jak działają? Bo może ja bym mojej kici sprawiła, ciągle te kłaki z niej lecą... już trymer zakupiłam do niej, ale wcale za nim nie przepada... Też się zdziwiłam :D Jak działają dokładnie to nie wiem, wiem tyle, że wyciągają podszerstek z psa/kota, nie niszczą przy tym włosu okrywowego ;) Tyle mi wystarczy do szczęścia :D W domu o wiele mniej kłaków :) Chiquita&DeeDee napisał(a):Waży tyle co Wiki :D po wyczesaniu to pewnie nawet podobnie wygląda ;) a jak jej się włos układa po tym? No widzisz, w takim razie korzystaj tam i zdjęcia zrób jakieś ładnie for me ;) hihi Bliźniaczki :loveu: Ale włos jak dawniej, więc tym dalej się różnią. Myślałam, że jej to trochę opadnie, ale różnica jest minimalna ;) Ale kolorki jakieś intensywniejsze się wydają, i w dotyku jest trochę mniej miękka, ale i tu różnica jest mała ;) O zdjęciach będę pamiętać :D Quote
Natalia&Lola Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Co ile ją wyczesujesz, że aż tyle wyszło? Ja po strzyżeniu jak Ince pokazuje ile sierści to zawsze się rzuca myśląc chyba, że to inny pies :) ten mój głupol ;) Quote
Sonka95 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Sporo tego z takiego małego psiaka :crazyeye: http://imageshack.us/a/img43/8238/88ko.jpg Quote
Onomato-Peja Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 No cześć.:) Słychaj no, jest opcja jutro pod wieczór Babie Doły, co Ty na to? Quote
Baton Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Natalia&Lola napisał(a):Co ile ją wyczesujesz, że aż tyle wyszło? Ja po strzyżeniu jak Ince pokazuje ile sierści to zawsze się rzuca myśląc chyba, że to inny pies :) ten mój głupol ;) Furminatorem to ją czeszę co 5/6 dni plus na codzień już normalnie szczotka i grzebień ;) Sonka95 napisał(a):Sporo tego z takiego małego psiaka :crazyeye: http://imageshack.us/a/img43/8238/88ko.jpg No...troszkę :diabloti: Onomato-Peja napisał(a):No cześć.:) Słychaj no, jest opcja jutro pod wieczór Babie Doły, co Ty na to? Hej :) A co znaczy pod wieczór ? ;) Czyli o której mniej-więcej ? ;) Quote
Baton Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Onomato-Peja napisał(a):Po 17, koło 17 No to w sumie może być ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Aha, mi się wydaje, że włos jest jakby grubszy i bardziej błyszczy od kiedy stosujemy furka, czyli od kwietnia lub marca. Wiki lśnią się włoski ładnie. Dokładnie włosków w domu mniej - co mnie bardzo cieszy :) A codziennie ją wyczesujesz jakąś inną szczotką? Ja furkiem to nawet krótkowłoski czeszę :D Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ależ sierści!!!:-o A ja cie oświecę z imieniem twojego psa yyy suczki:diabloti: Gioia [Dżoja] - czyli po Włosku radość. Tak się to prawidłowo pisze;) Czyli jednym słowem masz radosnego psa:) Quote
Natalia&Lola Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 hahaha to na butach genialne! :D widać jaki z niej mikrus :) Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 O matko ale ona maleńka:D Hmmy tylko ciekawe jaki rozmiar buta:D:diabloti: Quote
Baton Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Aha, mi się wydaje, że włos jest jakby grubszy i bardziej błyszczy od kiedy stosujemy furka, czyli od kwietnia lub marca. Wiki lśnią się włoski ładnie. Dokładnie włosków w domu mniej - co mnie bardzo cieszy :) A codziennie ją wyczesujesz jakąś inną szczotką? Ja furkiem to nawet krótkowłoski czeszę :D Co dziennie lub co dwa dni jest takie względne czesanie, ale to raczej bardziej do wyciągania wszelkich paprochów i rozczesania kłaków, bo włosów wtedy za wiele nie wychodzi ;) (:Buńka:) napisał(a):Ależ sierści!!!:-o A ja cie oświecę z imieniem twojego psa yyy suczki:diabloti: Gioia [Dżoja] - czyli po Włosku radość. Tak się to prawidłowo pisze;) Czyli jednym słowem masz radosnego psa:) A ja też Cię oświecę, nie jest mi potrzebny włoski by o tym wiedzieć :lol: Wystarczy mi angielski i pisownie jakoś łatwiej zapamiętać a znaczy to samo :diabloti: Natalia&Lola napisał(a):hahaha to na butach genialne! :D widać jaki z niej mikrus :) Taa, bo Lola to olbrzym :diabloti: (:Buńka:) napisał(a):O matko ale ona maleńka:D Hmmy tylko ciekawe jaki rozmiar buta:D:diabloti: Ale ciekawska się trafiła :evil_lol: 38 jak Ciebie to tak bardzo interesuje ;) Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 A no to jak 38 to naprawdę maleństwo;)A to z włoska to taką ciekawostką chciałam rzucić:D Quote
Recommended Posts